Rezanie laserom

Všetko o zdrojoch, skrinkách a ich modifikovaní, o projektoch a modifikáciách všeobecne...
Užívateľov profilový obrázok
pjongy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 395
Dátum registrácie: So 22. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pjongy » Pi 28. Máj, 2004, 15:24

gabriel napísal:V KE to robia ale o nicom...ak je nieco nafarbene nevedia nastavit dlzku lasera tak aby to tu farbu neopalilo takze nic.
A kde potom palia laserom ok???
A ak nemam bednu nafarbenu, ale len cisto kupenu???
A cim sa da este urobit diera do case bez ujmy na zdravi :?: :?

Užívateľov profilový obrázok
bignos
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 36
Dátum registrácie: Ut 20. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa bignos » Pi 28. Máj, 2004, 19:24

pjongy napísal:
gabriel napísal:V KE to robia ale o nicom...ak je nieco nafarbene nevedia nastavit dlzku lasera tak aby to tu farbu neopalilo takze nic.
A kde potom palia laserom ok???
A ak nemam bednu nafarbenu, ale len cisto kupenu???
A cim sa da este urobit diera do case bez ujmy na zdravi :?: :?
Laserovy luc sa na farbenom povrchu vzdy rozbije (vlastna prax) ale pokial viem tak case zvnutra nieje nafarbena takze to treba len navrhnut zrkadlovo. Inak ta klasicka farba case zvonka je matna takze to rozbije luc len minimalne a da sa to vyrezat. :idea: A oplalenie farby je myslim tiez nevyhnutne iba ak by ste si to dali vyrezat vodnym lucom. (Rezali sme aj do medi, drevotriesky aj plexiskla ale vtedy sa to musi chladit dusikom :idea: )
Abit BX133 RAID, Cel. Tualatin 1100@1540 1,65V, 384MB 133@140Mhz RAM, GF 4MX 400, CDRW, DVD

AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 318
Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40

Príspevok od užívateľa AdsBot [Google] » Pi 18. Jún, 2004, 13:39

bignos napísal:Laserovy luc sa na farbenom povrchu vzdy rozbije (vlastna prax) ale pokial viem tak case zvnutra nieje nafarbena takze to treba len navrhnut zrkadlovo. Inak ta klasicka farba case zvonka je matna takze to rozbije luc len minimalne a da sa to vyrezat. :idea: A oplalenie farby je myslim tiez nevyhnutne iba ak by ste si to dali vyrezat vodnym lucom. (Rezali sme aj do medi, drevotriesky aj plexiskla ale vtedy sa to musi chladit dusikom :idea: )
Laserovy luc sa rozbije spolu s tvojou gebulov ak budes tarat taketo sprostosti. 8) :D

Ak sa rozbije tak ako mozem potom palit nerezovy plech? Dokonca aj lesteny nerez, co je skoro ako zrkadlo? Palit sa da bez problemov aj cez kryciu ochrannu foliu, ktora na tomto plechu standardne je. S farbou nie je ziadny problem, opalenie farby 0.1mm, volnym okom zo vzdialenosti 1m nepostrehnutelne a urcite mu nikto nebude bednu skumat lupov.
Vsetko moze potvrdit napr. admin tohto fora Gabo, ktoremu som robil Blue Aliena, a Igor z fora Overclocking.cz. Na tom fore budu niekde aj fotky, staci hladat.

Užívateľov profilový obrázok
Entita
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 15
Dátum registrácie: Ut 20. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Entita » Pi 18. Jún, 2004, 13:46

To nad tymto som pisal ja, zial ako neprihlaseny. :?
Phenom X4 9850BE:|:Noctua NH-U12P:|:M3N-HT Deluxe/HDMI:|:Corsair HX520:|:SAMSUNG 640GB,F1:|:2GB Twinx Dominator DDRII 1066 CORSAIR:|:LCD Samsung 226BW

shakur

Príspevok od užívateľa shakur » Št 12. Aug, 2004, 20:56

kde v KE rezu laserom

Užívateľov profilový obrázok
pjongy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 395
Dátum registrácie: So 22. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pjongy » Št 12. Aug, 2004, 21:34

Gabo nam to nechce prezradit.Potreboval by som vyrezat taku vlnitu kocku na plexi, ale do 0.8 mm eurocase je pilkovim listom peklo rezat
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC

Užívateľov profilový obrázok
DaTa
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 19
Dátum registrácie: Št 04. Dec, 2003, 08:00
Bydlisko: Presov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa DaTa » Pi 13. Aug, 2004, 01:07

pjongy napísal:Gabo nam to nechce prezradit.Potreboval by som vyrezat taku vlnitu kocku na plexi, ale do 0.8 mm eurocase je pilkovim listom peklo rezat
akoze gabo nechce prezradit? ved to mas hned na prvej strane tohto threadu:
gabriel napísal:Rezanie Laserom...ENTITA (posli mu SZ).... 8)
a keby ti nestacilo, tak sa pozri na stranku entity http://www.slovenciny.host.sk - v menu to je pod mriezky
Abit NF7-S rev. 2.0, AthlonXP 1700+@2415MHz DLT3C, 2x256MB OCZ 400MHz, Hercules Radeon 9700pro, 2xWD 80GB 8MB - RAID 0, AOC 7A+, cdrw lg 52/32/52, DTK 400W, cpu+gpu+nb+hdds watercooled

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11037
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GABO » So 14. Aug, 2004, 01:04

Gabo nam to nechce prezradit :lol:

Mno ja viem kde...ale nepoviem ti to lebo su tam LAMY a oni mi tvrdili ze ked je plech nastriekany uz nemozu rezat lebo sa to opali..

Nastastie tu mame Entitu a ten mi to s dokazmi vyvratil a tak bocnica poputovala k nemu a s vysledkom som nadmieru spokojny.

S cim nie som spokojny je to ze Blue Alien II nie je stale dokonceny.....stale je na nom hlavne vo vnutri vela roboty.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Užívateľov profilový obrázok
P3per
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 19
Dátum registrácie: St 18. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Aj v BA

Príspevok od užívateľa P3per » St 18. Aug, 2004, 02:13

pozrite si http://vs-laser.sk/laser.php
A za super ceny

AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 318
Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40

Cha

Príspevok od užívateľa AdsBot [Google] » Št 26. Aug, 2004, 00:25

Akorat som sem chcel nahodit odkaz - zajtra idem k nim dat rezat do mojej bedne, kde len metaliza stala cez 4000Sk, takze Vam poreferujem ,co mi s tym chloapci narobili... inac tym cenam nechcem verit .... keby za cm, tak dobre ale meter 8O

Ked to bude tak .... :D :D :D

Užívateľov profilový obrázok
Jackar
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 10
Dátum registrácie: Št 29. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Spišská Nová Ves
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jackar » St 01. Sep, 2004, 12:20

Mno, mam tu nieco pre tych co byvaju blizko Spiskej Novej Vsi.
Robia tu rezanie vodnym lucom, ceny klasika okolo 200-300 korun, vykres treba v autocade, alebo si priplatit.

Ak by niekto potreboval presnu adresu, poslite mi maila alebo SukromnuSpravu...

Užívateľov profilový obrázok
Wizz
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 20
Dátum registrácie: So 04. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Trencin
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizz » Po 06. Sep, 2004, 19:12

a nevie niekdo nieco v okoli TN ? Laser alebo vodny luc

Užívateľov profilový obrázok
Rudy
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: Ne 13. Feb, 2005, 20:00
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rudy » Ne 13. Feb, 2005, 23:36

Mohly by ste sa teda niekto vyjadrit kde to teda rezu v KE? thx

iwhy
VIP
VIP
Príspevky: 763
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa iwhy » Po 14. Feb, 2005, 17:30

Zalezi to od toho co chces rezat. Aku uz bolo v tomto threade s bocnicami je ten problem, ze nie kazdy vie laser nastavit tak aby neopalilo farbu. Obycajne plechy by nebol problem prepalit.

Jedna firma ktora reze aj laserom (popr. plazmou a plamenom) je Variakov a.s. v Saci (http://www.variakov.sk).
Ostatne nepoznam, treba pozistovat, ale jedno viem dost isto, ze nastavit laser tak aby neopalil farbu nevie asi nikto v KE.

Ak sa mylim mozte ma kludne opravit...

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2055
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Pi 18. Feb, 2005, 22:37

a rezu to aj v BB?

Napísať odpoveď

Návrat na "Zdroje, skrinky ich modifikácie a projekty"