Rezanie laserom

Všetko o zdrojoch, skrinkách a ich modifikovaní, o projektoch a modifikáciách všeobecne...
XP

Rezanie laserom

Príspevok od užívateľa XP » Ut 27. Apr, 2004, 23:03

Mam cerstvo nastriekanu case (sKODA - GOLD) a rozhodol som sa pre dalsie okienko v mojej case. Nakolko lak bol neskutocne drahy - metaliza je metaliza, nechcem to robit manualne, teda otazka:

KDE v BA mi to vyrezu LASEROM podla mojej predlohy???
Priblizna cena??? (cca 25 cm rezanej plochy)

D.Surne

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11041
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GABO » St 28. Apr, 2004, 00:59

Rezanie Laserom...ENTITA (posli mu SZ).... 8)
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Užívateľov profilový obrázok
siki
Príspevky: 859
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa siki » St 28. Apr, 2004, 18:28

V Blave vodnym lucom rezu vsetko...Musis im dat technicky nakres....jak je stara ikea tak niekde zanou...To mi povedal kamos....A stoji to okolo 200Sk....
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|

XP

hmm

Príspevok od užívateľa XP » Št 29. Apr, 2004, 06:57

2 PETERM: ja niesom lakiernik, takze neviem... dal som si to spravit k profikom (doma to bez dobreho nacinia - co sprej urcite nieje) nikdy dokonale nespravis... oni to maju za 1 hodinu (aj interier case + nejake umele hmoty z mechanik ), takze tak.

2SIKI: Heh a ulica alebo nieco??? (co mam povedat taxikarovi)

Užívateľov profilový obrázok
bignos
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 36
Dátum registrácie: Ut 20. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa bignos » Št 29. Apr, 2004, 11:18

Pre tych z okolia NR. Laserom rezu v Velkom Lapasi (medzi NR a Vrablami) najlepsie ak donesiete navrh z AutoCadu ale spravia vam to aj podla nakresu samo drahsie. :( Robil som v tej firme isty cas. :?
Abit BX133 RAID, Cel. Tualatin 1100@1540 1,65V, 384MB 133@140Mhz RAM, GF 4MX 400, CDRW, DVD

Užívateľov profilový obrázok
siki
Príspevky: 859
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa siki » Pi 30. Apr, 2004, 18:03

2 XP: Naozaj ulicu neviem...Pytal som sa toho chalana a on je taky vadny ze nevie....
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|

Užívateľov profilový obrázok
BlueAce
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 194
Dátum registrácie: Št 25. Mar, 2004, 14:00
Bydlisko: Brezno/Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa BlueAce » Po 17. Máj, 2004, 08:53

Vodou rezu aj vo Zvolene...Ak chces, mozem pohladat adresu.... :)

Užívateľov profilový obrázok
kju
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 227
Dátum registrácie: St 18. Jún, 2003, 08:00
Bydlisko: kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kju » Po 17. Máj, 2004, 11:49

aj v KE rezu laserom.

Užívateľov profilový obrázok
pjongy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 395
Dátum registrácie: So 22. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pjongy » Pi 21. Máj, 2004, 21:45

kju napísal:aj v KE rezu laserom.
Kde a za kolko???

Užívateľov profilový obrázok
pipko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 24
Dátum registrácie: Pi 14. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pipko » Pi 21. Máj, 2004, 22:07

bignos napísal:Pre tych z okolia NR. Laserom rezu v Velkom Lapasi (medzi NR a Vrablami) najlepsie ak donesiete navrh z AutoCadu ale spravia vam to aj podla nakresu samo drahsie. :( Robil som v tej firme isty cas. :?
A kolko to asi stoji ked to dam v Autocade a kolko ked to nakreslim
a urobia mi to hned? Thanks
Barton 2500+@2200mhz 11x200 1,78V este poriadne nehori Thermaltake SilentBoost; MSI KT6 Delta FISR; 512MB APACER 400Mhz CL3; Gygabyte R9200 64MB; Maxtor 30GB; Plextor CDRW 16*10*40; TOSHIBA DVD; PSU 300W; Case Logic 3 s modrym LCD; 21" EIZO F77 po GO

Užívateľov profilový obrázok
bignos
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 36
Dátum registrácie: Ut 20. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa bignos » Ne 23. Máj, 2004, 07:39

pipko napísal:
bignos napísal:Pre tych z okolia NR. Laserom rezu v Velkom Lapasi (medzi NR a Vrablami) najlepsie ak donesiete navrh z AutoCadu ale spravia vam to aj podla nakresu samo drahsie. :( Robil som v tej firme isty cas. :?
A kolko to asi stoji ked to dam v Autocade a kolko ked to nakreslim
a urobia mi to hned? Thanks
Plati sa tam za meter rezu takze to nebude drahe. Ratam tak 70Sk za 1m pri hrubke 1,5-2mm. (odhad). KeD nemaju prave nahodeny na stroji nejaky plech na 2 hod. tak by ti to mohli spravit aj hned. :?: Ak to nedonesies v AutoCade tak si priplatis ale neviem kolko. Najdi si v zozname firmu LASPO a zavolaj :wink:
Abit BX133 RAID, Cel. Tualatin 1100@1540 1,65V, 384MB 133@140Mhz RAM, GF 4MX 400, CDRW, DVD

Užívateľov profilový obrázok
pjongy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 395
Dátum registrácie: So 22. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pjongy » Ne 23. Máj, 2004, 07:59

ale kde to robia v KE???

Užívateľov profilový obrázok
Arius
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 189
Dátum registrácie: St 26. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: BA 5trzalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Arius » Pi 28. Máj, 2004, 01:11

a robia to v BA aj inde nez v nezname pri ikei pripadne lacnejsie???

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11041
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GABO » Pi 28. Máj, 2004, 15:03

V KE to robia ale o nicom...ak je nieco nafarbene nevedia nastavit dlzku lasera tak aby to tu farbu neopalilo takze nic.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Napísať odpoveď

Návrat na "Zdroje, skrinky ich modifikácie a projekty"