Otvaranie naraz viac 15 suborov

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows Vista ...
Užívateľov profilový obrázok
freem1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 20
Dátum registrácie: So 17. Nov, 2007, 08:00

Otvaranie naraz viac 15 suborov

Príspevok od užívateľa freem1 » Po 18. Mar, 2013, 12:19

Ahojte.
Prosim Vas ako nastavim na Viste Basic, aby ked si oznacim napr. 30 nejakych suborov (napr. subory excel, autocad atd.) a zmacknem ENTER, tak aby sa mi vsetky otvorili. Lebo, ked ich oznacim viac ako 15, tak uz mi to po zmacknuti ENTER nejde.

Dakujem Vam.

Užívateľov profilový obrázok
Snake
.
Príspevky: 14230
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Otvaranie naraz viac 15 suborov

Príspevok od užívateľa Snake » Po 18. Mar, 2013, 12:21

nijak





.

Užívateľov profilový obrázok
freem1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 20
Dátum registrácie: So 17. Nov, 2007, 08:00

Re: Otvaranie naraz viac 15 suborov

Príspevok od užívateľa freem1 » Po 18. Mar, 2013, 12:35

A to preco?

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15728
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Otvaranie naraz viac 15 suborov

Príspevok od užívateľa faugusztin » Po 18. Mar, 2013, 12:43


Užívateľov profilový obrázok
freem1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 20
Dátum registrácie: So 17. Nov, 2007, 08:00

Re: Otvaranie naraz viac 15 suborov

Príspevok od užívateľa freem1 » Ut 19. Mar, 2013, 08:56

Urobil som to presne podla toho. ale aj tak mi to nejde.
Dal som v registroch New - DWORD 32 bit Value:
Value name: MultipleInvokePromptMinimum
Value data som dal 60 decimal a ked to potvrdim a pozriem znova nato tak tam mam 3c hexadecimal.
Mam Vistu Business 64 bit.

Kde je teda problem, ked mi to aj tak nejde?

Dakujem.

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15728
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Otvaranie naraz viac 15 suborov

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ut 19. Mar, 2013, 09:26

Lebo ak by si si to bol precital, tak vidis ze je ta moznost pridana vo Windows 7. Pre Vistu ziadne riesenie nie je, tak ako napisal Snake.

Užívateľov profilový obrázok
freem1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 20
Dátum registrácie: So 17. Nov, 2007, 08:00

Re: Otvaranie naraz viac 15 suborov

Príspevok od užívateľa freem1 » Ut 19. Mar, 2013, 09:36

Tak to je co za blby system ta Vista, ked to nedokaze.... to by aj XP asi zvladlo....

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7635
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Otvaranie naraz viac 15 suborov

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 19. Mar, 2013, 10:02

je to tam kvoli blaznom, co si otvoria 40 velkych suborov a potom revu, ze sa na pc neda pol hodinu nic robit. Normalny clovek nepotrebuje otvarat kvantum suborov naraz a 15 je aj tak dost vela. Vista je blby OS, ale nie v tomto pripade.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
freem1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 20
Dátum registrácie: So 17. Nov, 2007, 08:00

Re: Otvaranie naraz viac 15 suborov

Príspevok od užívateľa freem1 » Ut 19. Mar, 2013, 10:21

Ja tomu rozumiem, ale potrebujem otvarat viac ako 15 suborov, lebo nechcem dokola oznacovat subory v 15 intervaloch. Pocitac je pracovny a zvladne v pohode aj omnoho viac otvorenych suborov. Takze neurobim s tym nic? Neda sa to cez nejaku aplikaciu alebo nejako obist?

Dakujem.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7635
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Otvaranie naraz viac 15 suborov

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 19. Mar, 2013, 18:55

napr. aj pri windows 7 mi cez winrar nikdy neotvorilo viac ako asi 20 suborov
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
freem1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 20
Dátum registrácie: So 17. Nov, 2007, 08:00

Re: Otvaranie naraz viac 15 suborov

Príspevok od užívateľa freem1 » Št 21. Mar, 2013, 15:09

Zevraj nijak alebo, ze neexistuje sposob.
Problem som uz vyriesil....
http://support.microsoft.com/kb/2022295

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows Vista"