Windows Vista Service Pack 2

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows Vista ...
tippy

Re: Windows Vista Service Pack 2

Príspevok od užívateľa tippy » St 01. Júl, 2009, 17:28

No dobre a prosím Vás ako odinštalovať tú skúšobnú verziu? Vďaka za info.

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5257
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Windows Vista Service Pack 2

Príspevok od užívateľa Fullesh » St 01. Júl, 2009, 17:59

Mam par otazok.

1. Preco, ked ma SP2 ~470MB, Win Update mi stahuje len 90MB ? (To iste sa mi stava ja so SP1 - ma ~380MB a stiahne mi, len 70MB)
2. Kde mozem najst stiahnutu instalacku SP2 a SP1 (stahnutu z Win Update) ? (chcel by som ich napalit na DVD)
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12433
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Windows Vista Service Pack 2

Príspevok od užívateľa Per » St 01. Júl, 2009, 18:20

Stiahni tu 745MB verziu,teda aspon na SP2

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13633
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows Vista Service Pack 2

Príspevok od užívateľa Snake » St 01. Júl, 2009, 18:24

1. lebo ti to dotaha len diferencialne, tj ktore updaty mas, tak tie netaha
2. na googli a na MS strankach
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows Vista Service Pack 2

Príspevok od užívateľa allshe » Št 02. Júl, 2009, 09:40

nema niekto problem s pripojenim na internet po instalacii oficialneho SP2 pre SK vistu ? stalo sa mi to na Ultimate X64 a tak isto na Home Premium X86 .... pripojim sa na router, lokalna siet vsetko ok ale do internetu to nejde :( obcas ide obcas nie, stalo sa to PO nainstalovani SP2
NB Acer Aspire 3810T

Ramsty
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Št 02. Júl, 2009, 20:05

Re: Windows Vista Service Pack 2

Príspevok od užívateľa Ramsty » Pi 03. Júl, 2009, 08:56

allshe napísal:nema niekto problem s pripojenim na internet po instalacii oficialneho SP2 pre SK vistu ? stalo sa mi to na Ultimate X64 a tak isto na Home Premium X86 .... pripojim sa na router, lokalna siet vsetko ok ale do internetu to nejde :( obcas ide obcas nie, stalo sa to PO nainstalovani SP2
allshe: ja mam problem s pripojenim na internet celkovo - aj cez kabel aj cez router - pricom nemam nainstalovany na notebooku SP2 ale iba SP1. Zvlastne na tom je to, ze aj priatelov brat ma to iste nainstalovane, co ja, no jemu internet ide v pohode. Takze neviem, ci je problem v nainstalovani SP2.

Moze byt potom problem so sietovymi adaptermi, no tie mi hlasia, ze funguju spravne.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12433
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Windows Vista Service Pack 2

Príspevok od užívateľa Per » Pi 03. Júl, 2009, 23:10

nainstalovane(velka verzia stiahnuta z MS)...bez problemu
Naposledy upravil/-a Per v So 04. Júl, 2009, 09:53, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
KingTommy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 936
Dátum registrácie: St 15. Okt, 2008, 17:22
Bydlisko: Košice

Re: Windows Vista Service Pack 2

Príspevok od užívateľa KingTommy » So 04. Júl, 2009, 01:11

Tak "môj" SP2 má len 124,7MB... Snáď sa nainštaloval celý a bez problémov. :)
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4460 3,20GHz
CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme + Enermax Magma UCMA12
MB: MSI B85-G43
GPU: ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5
RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10, HyperX Fury Blue Series
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Samsung F1 640GB + HDD Vibration Killer
DVD-RW: ASUS DRW-24F1MT
PSU: Corsair HX520
Case: CoolerMaster Centurion 590
Case Cooler:
Front: 2x Noiseblocker BlackSilent XL1 Rev. 3.00
Rear: Enermax Magma UCMA12
Top: 2x Evercool RSF-14
Controller: Scythe KM01 Kaze Master
LCD: LCD 22" Samsung SyncMaster T220

Užívateľov profilový obrázok
tosR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 219
Dátum registrácie: Ne 17. Máj, 2009, 12:03
Bydlisko: Nitra

Re: Windows Vista Service Pack 2

Príspevok od užívateľa tosR » Po 06. Júl, 2009, 00:36

Aj mne sa zdá, že ten môj mal nejakých 120MB +/- .. Neviem ukazuje mi, že tu mám nainštalovaný SP2, takže dúfam, že to tak aj bude.. (Vista Ultimate x64)

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13633
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows Vista Service Pack 2

Príspevok od užívateľa Snake » Po 06. Júl, 2009, 01:20

a vy čítate čo ja napíšem?
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
KingTommy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 936
Dátum registrácie: St 15. Okt, 2008, 17:22
Bydlisko: Košice

Re: Windows Vista Service Pack 2

Príspevok od užívateľa KingTommy » Po 06. Júl, 2009, 11:56

A ty si všímaš smajlíka a ukončenie vety? Len som poznamenal. :bye:
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4460 3,20GHz
CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme + Enermax Magma UCMA12
MB: MSI B85-G43
GPU: ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5
RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10, HyperX Fury Blue Series
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Samsung F1 640GB + HDD Vibration Killer
DVD-RW: ASUS DRW-24F1MT
PSU: Corsair HX520
Case: CoolerMaster Centurion 590
Case Cooler:
Front: 2x Noiseblocker BlackSilent XL1 Rev. 3.00
Rear: Enermax Magma UCMA12
Top: 2x Evercool RSF-14
Controller: Scythe KM01 Kaze Master
LCD: LCD 22" Samsung SyncMaster T220

Ramsty
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Št 02. Júl, 2009, 20:05

Re: Windows Vista Service Pack 2

Príspevok od užívateľa Ramsty » Št 09. Júl, 2009, 18:46

Zdravim,
moj problem s internetom je vyrieseny. Problem bol v antiviraku (NOD Smart Security), ktory ma tak chranil, ze ma "nepustil" na internet, resp. mi zablokoval pristup nan. Po jeho odinstalovani je vsetko v poriadku.
Odporucali mi nainstalovat NOD Antivirus. :good:

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows Vista Service Pack 2

Príspevok od užívateľa Jerry » Po 13. Júl, 2009, 20:32

Presne pre toto ja NEODPORUCAM instalovat Eset SMART uzivatelom, ktory nevedia poriadne firewall nadsatvit ... :rolleyes: Len same problemy to robi a nevedia co sa deje ...
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows Vista Service Pack 2

Príspevok od užívateľa Xenon » Pi 31. Júl, 2009, 09:41

Nechápem, prečo mi stále neponúkne SP2 na stiahnutie vo Windows Update. Musím ísť na Microsoft a tam si to stiahnuť? Mám Vistu Ultimate 64-bit.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
NETcafeLV
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 432
Dátum registrácie: Št 18. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Levice

Re: Windows Vista Service Pack 2

Príspevok od užívateľa NETcafeLV » Pi 31. Júl, 2009, 22:19

SP2 stiahnuta z MS na ploche, zatial nie velka odvaha odklikat instalaciu :-)
MB: ASUS Z170 Pro Gaming CPU: Intel Core i7-6700K + NZXT Kraken X61 RAM: Kingston 2x16GB DDR4 2133MHz VGA: nVIDIA GeForce GTX980 SDD: Kingston SSDNow V300 240GB HDD: 3x2TB WD Green + 1x3TB WD Green PSU: Corsair HX1000W CASE: FRACTAL Define XL R2 Black Pearl

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows Vista"