Strana 1 z 1

GADGET- POCASIE

Napísané: Po 08. Sep, 2008, 20:24
od užívateľa Memnon
zdravim pouzil som hladanie a danu temu som nenasiel
problem je naslednovny gadget na pocasie ktory je v zakladnej ponuke Windowsu mi prestal ciastocne fungovat
zobrazuje sice pocasie a teploty ale akosi sa zasekol nakolko 2 dni mi v jednom kuse ukazuje 16°C nonstop ci den ci noc
ale tento problem mam len pokial mam nastavenu Bratislavu ak dam napr vieden ci ivanku pri dunaji ukazuje jak ma

hlada nejake riesenie nakolko ma nezaujima ake je pocasie (teplota) 10km od Blavy ale ake je pocasie v Blave vdaka za pomoc

PS: nainstalovanie neoficialneho gadgetu by som bral ako poslednu moznost

Re: GADGET- POCASIE

Napísané: St 10. Sep, 2008, 17:06
od užívateľa Memnon
no akosi nikto nevie nic poradit tak ma napadlo ci mi niekto moze napisat ci mu ide v tomto Gadgete pocasie v BRATISLAVE mne stale ukazuje 16°C vdaka

Re: GADGET- POCASIE

Napísané: St 10. Sep, 2008, 17:14
od užívateľa Snake
Mne ukazuje 28 momentalne :)

Re: GADGET- POCASIE

Napísané: St 10. Sep, 2008, 21:27
od užívateľa Memnon
tak to ti ukazuje dobre
vazne je mimo mojho chapania preco mi sa mi v Blave zasekla teplota na 16°C a vsade inde to funguje
este skusim niekde najist originalnu windowsacku instalacku tohto gadgetu a skusim to preinstalovat

Re: GADGET- POCASIE

Napísané: Pi 12. Sep, 2008, 01:40
od užívateľa Memnon
problem sa da povazovat za vyrieseny
a to vdaka reinstalu windowsu vista ani ne po 20dnoch pouzivania (svina uz sa nechcel spustit)

Re: GADGET- POCASIE

Napísané: Pi 10. Aug, 2012, 20:55
od užívateľa Martin2195
Nechcem zakladať novú tému, tak to píšem sem. Dnes som sa pripojil na novú sieť (internet) - ten istý poskytovateľ, len zmena adresy. A od vtedy mi prestala fungovať mini-aplikácia počasie - vypisuje "Nedá sa pripojiť k službe". Do teraz mi to išlo v pohode, ale od prekládky pripojenia to jednoducho nejde. Inak mám Win7.

Ďakujem za každú radu :-)

Re: GADGET- POCASIE

Napísané: Pi 10. Aug, 2012, 21:28
od užívateľa Kyselinka
Skus urobit restore sidebaru.

Re: GADGET- POCASIE

Napísané: Pi 10. Aug, 2012, 21:38
od užívateľa Martin2195
Spravil som, ale stále počasie nefunguje. Pri tom iné aplikácie využívajúce pripojenie na internet ako napr. "mena" idú.

//Edit: Problém vyriešený. Pôvodnú aplikáciu som odinštaloval a stiahol som inú... Aj tak je to len prkotina.