Strana 46 z 47

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Napísané: Pi 06. Nov, 2009, 23:46
od užívateľa Snake
niečo som ti písal, ignoruješ to či chceš s problémom pomôcť? Ak to druhé tak rob čo ti hovoríme. To čo nám sem ty postneš nám povie prd gulový.

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Napísané: So 07. Nov, 2009, 00:19
od užívateľa Per
tomu co si pisal nerozumiem teda vela.. :-) skus zrozumitelnejsie prosim
do cmd som to skopiroval a cmd zmizlo

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Napísané: So 07. Nov, 2009, 00:20
od užívateľa Snake
cmd určite nezmizlo, nakopíroval si to do štartu, preto to zmizlo.

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Napísané: So 07. Nov, 2009, 00:29
od užívateľa Per

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Napísané: So 07. Nov, 2009, 00:34
od užívateľa Snake
ok, máš výpis služieb, superfetch tam nie je ako vidíš, ani indexer, ani nič, tipujem niečo so sieťou, si za routrom? nikto sa ti nešmátra v PC?

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Napísané: So 07. Nov, 2009, 00:48
od užívateľa Per
ano som za routrom ktori facha ako switch
ci smatra to naozaj tazko zistit..tyzdenne pustam akualizovany nod4,spybot,adaware,malwarebites anti malwae...vsetko je ciste podla tychto softov..
-robilo to vzdy,aj po cistej insalacii OS..preto som myslel ze je to normalne

-mozno je to daky soft co tam smatra nie? zistovanie informacii o pouzivatelnosti roznych aplikacii..tipujem tuneup utlities..alebo agent defragu

...je mozne ze ked ten prikaz napisem vtedy ked to robi, tak sa tam ten vinnik objavi?

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Napísané: So 07. Nov, 2009, 00:55
od užívateľa Snake
nie, avšak niečo ti z toho hrabe po diskoch, máš google aby si zistil čo, ak to neni ani jedno z toho, tak to je niekto z vnútornej siete (skús napríklad odpojiť sieť a podobne)

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Napísané: So 07. Nov, 2009, 01:24
od užívateľa Per
no..google poradil ze

Kód: Vybrať všetko

Funkcia SuperFetch je implementovaná v knižnici %SystemRoot%\System32\Sysmain.dll ako služba, fungujúca pod procesom Service Host (%SystemRoot%\System32\Svchost.exe)
sysmain vo vypise bol

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Napísané: So 07. Nov, 2009, 09:43
od užívateľa faugusztin
Vies co ? Control Panel > Administative Tools > Services, najdi si Superfetch, prave tlacitko, Properties, Stop a daj si Startup Type na Manual. Uvidis, ci to sposobovalo to alebo nie. Ale toto si si mohol odskusat aj sam, nie ?

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Napísané: So 07. Nov, 2009, 10:43
od užívateľa Per
skludni sa :-) ..samozrejme ze je to superfetch..co som hned ma zaciatku spomenul a od coho som sa dal vami odbornikmi odhovorit :D

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Napísané: So 07. Nov, 2009, 10:46
od užívateľa faugusztin
r.b.class napísal:skludni sa :-) ..samozrejme ze je to superfetch..co som hned ma zaciatku spomenul a od coho som sa dal vami odbornikmi odhovorit :D
Pozri, problem sa neurcuje tak ze "Podla mna to bude Superfetch", ale tak ze si zistis PID daneho svchost.exe, spustis ten tasklist a zistis si ake sluzby sa pod danym svchost procesom skryvaju. To nevylucuje to, ze sa jednalo o Superfetch - ale je to normalny sposob, nie taky ze "kvoli niecomu mi to ide pomaly, tak postupne vypinajme sluzby od A po Z".

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Napísané: So 07. Nov, 2009, 11:04
od užívateľa Per
jasne,inak dakujem za vylepsenie znalosti windowsu ..
Ohladom toho SF by som mal este par pripomienok.
Je stym evidentne nieco nie dobre,kedze to stale nacitava to iste a dost, a ani vy ste nepredpokladali ze to nie je ono,cize vam sa to pravdepodobne takto nesprava.
Hladal som po nete,ale nejake podrobnejdie nastavenie ani v registroch neexistuje..

mam to myslim si nastavene na default.. http://img8.imageshack.us/img8/8190/superfetch.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT:funkcia superfetch je vlastne taka ako sa u mna praktikuje,prednacitavat aplikacie do pamate...divne mi je ze preco ste mi to znegovali..vam to takto nerobi?

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Napísané: So 07. Nov, 2009, 14:11
od užívateľa Snake
SuperFetch mi načítava apps pri spustení danej aplikácie, nie po štarte.

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Napísané: Pi 04. Dec, 2009, 00:02
od užívateľa Kecalek
Zdravym potreboval by som pomoc jedna sa o Windows Vista Ultimate 64bit SK a problem je s neplatnymy odkazmy napriklad na pracovnej ploche (teda rucne vymazanym exe suborom na ktory sa odkaz vztahoval) problem spociva s odozvou kontextoveho menu kliknem na odkaz pravym tlacitkom a kym sa zobrazi kontextove menu prejde cca minuta ale OS nieje uplne zmrznuty lebo hodinky sa tocia ,domnievam sa ze sa jedna o moju hlupost konktretne o cistenie cez Ccleaner alebo Tune Up .Ako to napravym ? Tune up nedokaze Obnovit a Ccleaner tiez nie a niesom isty ci to je tym je to nova instalacia systemu s pomerne dost nahodenymy vecamy a po cisteni a velmy rad by som sa vyhol preinstalacii.
Vopred dakujem vsetkym :smutny:

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Napísané: Pi 04. Dec, 2009, 00:17
od užívateľa Per
Snake napísal:SuperFetch mi načítava apps pri spustení danej aplikácie, nie po štarte.
ale nacachuje ty ich po starte
Kecalek napísal:Zdravym potreboval by som pomoc jedna sa o Windows Vista Ultimate 64bit SK a problem je s neplatnymy odkazmy napriklad na pracovnej ploche (teda rucne vymazanym exe suborom na ktory sa odkaz vztahoval) problem spociva s odozvou kontextoveho menu kliknem na odkaz pravym tlacitkom a kym sa zobrazi kontextove menu prejde cca minuta ale OS nieje uplne zmrznuty lebo hodinky sa tocia ,domnievam sa ze sa jedna o moju hlupost konktretne o cistenie cez Ccleaner alebo Tune Up .Ako to napravym ? Tune up nedokaze Obnovit a Ccleaner tiez nie a niesom isty ci to je tym je to nova instalacia systemu s pomerne dost nahodenymy vecamy a po cisteni a velmy rad by som sa vyhol preinstalacii.
Vopred dakujem vsetkym :smutny:
tuneup ti v ziadnom pripade nezmaze vec len tak od seba...ak chces obnovit vymazane data tak pouzi jeho funkciu Undelete..ak chces iba odstranit ten nefunkcny odkaz tak pouzi funkciu Shorcut cleaner