Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows Vista ...
Komedia
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 65
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 03:51
Bydlisko: BA

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Komedia » Pi 09. Okt, 2009, 05:43

Sem tam sa mi stane ze ked resetujem Vistu alebo vypnem a neskor zapnem PC akokeby sa mi resetli vsetky nastavenia programov :help: zapnem PC zapnem bitspirit zrazu ziadne torenty a chce to odmna znova nastavit wizzard...tiez ponastavovat kam sa ma download ukladat...takisto pri programe Holdem manager musim znova nastavovat vsetky zalezitosti co sa tyka nastavenia programu a nieje toho málo a už ma to dosť vytáča...viete niekto poradit? Vista je nanovo nainstalovaná takze nejake virusy problemy s registrami si nemyslim ze by boli

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15042
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa faugusztin » Pi 09. Okt, 2009, 08:05

Control Panel>System>Advanced System Settings>zalozka Advanced, tlacitko Settings v casti User Profiles a najdi si meno tvojho uzivatela. Aky mas typ profilu (stlpec Status) ? Ak tam mas Temporary, tak mas poskodeny povodny profil a Vista ti vytvorila docasny. Normalny stav pre domace PC je Local.

Komedia
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 65
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 03:51
Bydlisko: BA

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Komedia » Pi 09. Okt, 2009, 15:39

faugusztin napísal:Control Panel>System>Advanced System Settings>zalozka Advanced, tlacitko Settings v casti User Profiles a najdi si meno tvojho uzivatela. Aky mas typ profilu (stlpec Status) ? Ak tam mas Temporary, tak mas poskodeny povodny profil a Vista ti vytvorila docasny. Normalny stav pre domace PC je Local.
Mám Svojho uživatela + postgreSGL a oba su nastavene na typ "lokálny" a stav "lokálny"

Komedia
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 65
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 03:51
Bydlisko: BA

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Komedia » Pi 30. Okt, 2009, 05:22

mohol by mi niekto poradit preco sa mi pravidelne sam prestavuje cas na viste? vzdy sa posunie o pol hodinu nazad a neraz ma to pomylilo ...

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7145
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa valistar » Pi 30. Okt, 2009, 10:07

2x klik vpravo dole na hodinky
klik dole na linku change date and time settings
tam zalozka internet time
tam change settings
mozes odskrtnut ze synchronize with internet server

urcite ti to zle prestavuje? ja som s tym nikdy nemal problem

Komedia
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 65
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 03:51
Bydlisko: BA

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Komedia » Pi 30. Okt, 2009, 12:54

akurat jak som napisal tento prispevok som si to vyskrkol uvidim ci sa mi to po case znova posunie...proste pozeram na pocitac ze hmmm 17:45 utekam na trening..potom kuknem na mobil a je o pol hodinu menej :D a stalo sa mi to neraz

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11280
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Per » Pi 06. Nov, 2009, 18:12

preco furt po starte ohlodava(superfatch) programy co uz mam 100 rokov na disku
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12567
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Snake » Pi 06. Nov, 2009, 18:13

super fetch ti urcite nehlada nic po disku, jedine ak to spustas
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11280
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Per » Pi 06. Nov, 2009, 18:21

a co je to ked svchost cita mirror edge adresar(najcastejsie) a ine skoro furt po starte
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15042
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa faugusztin » Pi 06. Nov, 2009, 18:23

Pozri si Resource Monitor, na 99% to bude SearchIndexer.exe.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11280
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Per » Pi 06. Nov, 2009, 18:25

ved praveze sa pytam na zaklade toho monitoru..je to schvost..
je to podobne ako toto tu
http://img63.imageshack.us/img63/2218/jokek.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

niekedy cita filmy atd..hodi to aj 2GB read
index mam vypnuty
Naposledy upravil/-a Per v Pi 06. Nov, 2009, 18:27, upravené celkom 1 krát.
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12567
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Snake » Pi 06. Nov, 2009, 18:26

searchindexer sa tam nevráti vždy po nabehnutí shellu. Tá drb*utá hra má SecuROM, na betón to robí on (niečo mu asi zblblo, ako inak)
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11280
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Per » Pi 06. Nov, 2009, 18:27

indexovanie mam vypnute
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12567
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Snake » Pi 06. Nov, 2009, 18:28

cmd
tasklist /svc /FI "PID eq ####"

#### = PID svchostu
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11280
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Per » Pi 06. Nov, 2009, 18:39

teraz po starte som to ofotil

http://img97.imageshack.us/img97/2595/monitor1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img8.imageshack.us/img8/6338/monitor2s.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

je to normalne? ako ono to do minuty po starte prestane,ale otravuje to
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows Vista"