Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows Vista ...
Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Xenon » So 02. Máj, 2009, 23:05

C:\Users\Admin\AppData - toto. To sa asi nedá vyčistiť však? Má to 17GB.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11253
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Per » So 02. Máj, 2009, 23:13

Mrkni viac do hlbky...
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Xenon » Ne 03. Máj, 2009, 10:06

Bol to ESET. V karanténe bolo 16,6GB. Vymazal som to. Už to je v pohode.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 825
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Ne 03. Máj, 2009, 10:46

Xenon napísal:Bol to ESET. V karanténe bolo 16,6GB. Vymazal som to. Už to je v pohode.
Keď už sme pri ESETE - neviete, či má štvrtá verzia AV NOD-a stále problémy s P2P na vista 64-bit?
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11253
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Per » Ne 03. Máj, 2009, 11:03

Stale problemy? O co konkretne ide.Ja som nemal teda ziadne so ziadnou verziou nodu.
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 825
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Ne 03. Máj, 2009, 11:09

louth napísal:Stale problemy? O co konkretne ide.Ja som nemal teda ziadne so ziadnou verziou nodu.

ak mám pusteného napr. Mikrotorrenta a zároveň noda (ja mám 3.0 len antivir, nie komplet security) tak prichádzajúca komunikácia je v prdeli, prehliadače nič nezobrazia. IM funguje aj upload ale toť vše
písal o tom aj Snake
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11253
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Per » Ne 03. Máj, 2009, 11:17

To akoze ti zablokuje komplet prichadzajuce data z celej sieti? hmm..S nicim podobnym som sa nestretol.Ale viem na isto ze nod 4 ti torrenty uz neblokuje.Vyskusaj ;)
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 825
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Ne 03. Máj, 2009, 11:20

louth napísal:To akoze ti zablokuje komplet prichadzajuce data z celej sieti? hmm..S nicim podobnym som sa nestretol.Ale viem na isto ze nod 4 ti torrenty uz neblokuje.Vyskusaj ;)
yop yop, díky, bo teraz mám pustený torrent a kedy tedy pustím AV na update a sken.

s pozdravom
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11253
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Per » Ne 03. Máj, 2009, 11:34

Skus este zaradit ten torrent program do "Aktivneho filtrovania http"
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
sweet
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 612
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa sweet » Po 04. Máj, 2009, 21:19

- mam x64 vistu a mam problem s jednym suborom
- konkretne je to subor san_test.tmp , ma vyse 6GB...ked som hladal po nete tak je to temp sisoft sandry ale tu som uz odinstaloval

- mozem tento subor vymazat alebo je to nieco ine co je potrebne?
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W

Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 825
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Po 04. Máj, 2009, 21:58

sweet napísal:- mam x64 vistu a mam problem s jednym suborom
- konkretne je to subor san_test.tmp , ma vyse 6GB...ked som hladal po nete tak je to temp sisoft sandry ale tu som uz odinstaloval

- mozem tento subor vymazat alebo je to nieco ine co je potrebne?
a restartoval si PC? mohlo by to zmiznúť po reštarte.
Alebo to vyhoď z núdzového režimu :?
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11253
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Per » Po 04. Máj, 2009, 22:54

Kludne zmaz
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
Archon
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 180
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Archon » St 06. Máj, 2009, 19:29

Takže k teme ...

Ten kto tu ma Vista 64bit , ide vam vpohode Steam HL2 ? Lebo mne na Win7 64bit proste vypiše : momentalne nedostupne , vyskušajte neskôr .
Pri čom HL2:one a HL2:Two mi idu obe vpohode .
čo viem tak HL2 ma aj 64bitovu verziu . Tak by som rad vedel ako ide na Vista 64bit

(visty mam bohužial na notebooku len 32bit :( )

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15035
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa faugusztin » St 06. Máj, 2009, 20:16

64-bit verziu treba zakazat, parametrom -32bit. 64-bit rezim obcas nieco pokazi, a musis hrat vsetko odznova, co u HL2 dvakrat nepotesi.

Ale samozrejme to bezi, daj si zverifikovat game cache.

Eros-KE
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: Ne 26. Apr, 2009, 21:10

Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...

Príspevok od užívateľa Eros-KE » So 09. Máj, 2009, 22:19

Zdravim,opät mam 1 otazocku:"mkv",odkedy som preinstaloval Vistu na 64bit. ,tak mam problemy s prehravanim "HD Filmov-mkv".Na 32bit. som pouz. len KMPlayer .1434 a nebol ziadny problem,ale teraz je problem:Zvuk sa rozchadza z obrazom,seka to,strasne...Predpokladam,ze to asi nema nic spolocne s Vistou 64bit. ,ale s kodekami.Uz neviem co vyskusat,skusil som aj ine prehravace ,ale bez sance,nainstaloval som "x64Components_v183" a tiez nepomohlo.Neviem ci treba instalovat aj kodek napr.Vista -Code 5.2.4,ked uz som instaloval nieco podobne do Program Files 64.Vsetky prehravace sa instaluju do Program Files x86,tak neviem ci je neaky rozdiel.Zaujimave je ,ze BlueRay filmy(m2ts) mi idu v pohode na PowerDVD9-ultra,ale ten zase neprehrava ".mkv" :-)
Diky za rady. :rep:
P.S.Ale inac Vista 64bit. ide uplne v pohode,slapem na nej uz 3-tyzden...
SKRINKA:CoolerMaster RC-632S Mystique,CPU:IntelCore2Duo E6600 2,4GHz,GPU:nVidia Gainward 8600GTS,RAM:2x1gb+2x1gb Kingstone DDR2 800MHz CL6,MB:ASUS P5QD-Turbo,HDD:1.Seagate Baracuda 240GB,2.Samsung 1TB,ZDROJ:ASUS A-45GA 450W,LCD:ASUS MW201u 20",OS:W7 Home Premium 64

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows Vista"