Strana 1 z 1

Asus Sabertooth x79 bloky

Napísané: Ut 22. Apr, 2014, 17:06
od užívateľa ubuntu805
zdravim vas vodnici ,
moj project AMD angel asi bude potrebovat zmenit meno :D
mam dosku Asus Sabertooth x79 a chcem sa opytat či nanu možem nahodit tieto bloky ? http://www.tichepc.sk/EK-Water-Blocks-E ... l-_2_.html viem že su pre evga ale su na chipset x79 tak či to bude pasovat alebo ina alternativa ?

Re: Asus Sabertooth x79 bloky

Napísané: Ut 22. Apr, 2014, 19:07
od užívateľa Chris
Takze ty si ju kupil :-D

Re: Asus Sabertooth x79 bloky

Napísané: Ut 22. Apr, 2014, 19:18
od užívateľa ubuntu805
ano :-) neviem ktorú myslíš, tu na bazosi? ja mám novú :P

Re: Asus Sabertooth x79 bloky

Napísané: So 26. Apr, 2014, 13:03
od užívateľa Mirdis
Tie bloky nebudu pasovat. Resp. iba jeden bude a to na mosfet. Pozri http://www.coolingconfigurator.com/step ... mb_mbs=497

Re: Asus Sabertooth x79 bloky

Napísané: Ut 29. Apr, 2014, 17:21
od užívateľa ubuntu805
A ktoré bloky z tiché.pc by som mohol použiť ? Dajú sa použiť tie s asus Rampage 4 extreme ?

Re: Asus Sabertooth x79 bloky

Napísané: Ut 29. Apr, 2014, 19:54
od užívateľa dexterav
to nezáleží na chipsete, ale na otvoroch pre chladenie zhruba povedané
pasovať na hocijakú dosku budú len uni veci
ak je to pre špecifickú dosku tak na inú to proste sedieť nebude
btw nemá saber vlastný set?

Re: Asus Sabertooth x79 bloky

Napísané: St 30. Apr, 2014, 16:54
od užívateľa ubuntu805
To neviem či nemá ale na tichom pc som to nenašiel

Re: Asus Sabertooth x79 bloky

Napísané: Ne 04. Máj, 2014, 13:51
od užívateľa ubuntu805
mam dalšiu otazku rozostup dier pre socker 2011 je taky isty ako pre 1366 ? či bude pasovat blok na 1366 aj na 2011

Re: Asus Sabertooth x79 bloky

Napísané: Ne 04. Máj, 2014, 14:15
od užívateľa dexterav
blok mi sedí už od s775 :)

Re: Asus Sabertooth x79 bloky

Napísané: Ne 04. Máj, 2014, 14:24
od užívateľa ubuntu805
dexterav napísal:blok mi sedí už od s775 :)
stale ten isty ?

Re: Asus Sabertooth x79 bloky

Napísané: Ne 04. Máj, 2014, 14:28
od užívateľa dexterav
ano...
bloky majú ten otvor oválny a rozdiel je doslova iba pár mm takže to tam ,aj ked asi nechtiac, sedí :)
nesedí niekedy backplate ak má iba jedny guľaté diery napr na s775, ak sú oválne bude sedieť aj ten