FAN SPEED???

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Užívateľov profilový obrázok
hytler
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Št 16. Mar, 2006, 02:00

FAN SPEED???

Príspevok od užívateľa hytler » Ut 14. Mar, 2006, 11:30

Prosimvas viete niekto ako regulovat otacky na chipsete mb??konkretne mam MSI K8N NEO4..alebo je mozne ho nahradit nejakym lepsim (pasivom..) :?:

Užívateľov profilový obrázok
hytler
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Št 16. Mar, 2006, 02:00

zabudol som dodat....

Príspevok od užívateľa hytler » Ut 14. Mar, 2006, 11:32

...ze v speedfane nejde...

Užívateľov profilový obrázok
guess2k6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 551
Dátum registrácie: Št 28. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa guess2k6 » Ut 14. Mar, 2006, 13:25

vyskusaj RivaTuner 15.8
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M

Užívateľov profilový obrázok
hytler
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Št 16. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa hytler » Ut 14. Mar, 2006, 15:14

RivaTuner asi tazko..ved to je len na grafiku tusim..

Užívateľov profilový obrázok
Axisko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 39
Dátum registrácie: Ut 24. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Nové Mesto nad Váhom
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Axisko » Po 20. Mar, 2006, 21:23

Rivatuner je len na grafiku..
Skusal si software, ktory MSI dodava k svojim doskam - MSI Core Centre (alebo tak nejak sa to nazyva :) )

Užívateľov profilový obrázok
mario74
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 295
Dátum registrácie: Pi 14. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mario74 » Ut 04. Apr, 2006, 08:47

tu mas link priamo na msi stranku a vyber si co potrebujes:
http://www.msi.com.tw/program/support/s ... php?kind=1
Inac zda sa mi ze ta regulacia nefunguje na vsetkych cipsetoch na 100%. :(
C2D 8200 +Arctic Extreme,BiostarP35,Ati 4770 512MB Sapphire + AcceleroS1
,2 x 1GB DDR2 A-Data Extreme 800MHz, 320GB WD SATA II, Fortron BlueStormII 500W, LCD Philips 15"

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4546
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » Ut 04. Apr, 2006, 09:26

...daj tam bud nejaky pasiv, alebo skus ten vetron z cipsetu prepojit inde, pretoze nie vsetky piny na tej doske podporuju regulaciu...

Napísať odpoveď

Návrat na "Základné dosky"