ASUS K8n

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Užívateľov profilový obrázok
bongo-man
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 481
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: sereï

Príspevok od užívateľa bongo-man » Ne 07. Jan, 2007, 15:40

no toto je uz trosku off topic (snad neda moderator lock)tu je link http://www.internetovypredaj.sk/index.p ... 1&o=1chcem sa len stitat ze akoto ze ten sepron 2600 tray je taky lacny a JAVI SA MI vykonnejsi nez je pod nim ten co je pod nim ten 2800+ a este ma aj o 200 mhz viac nez 2800+...[/b][/url]

Užívateľov profilový obrázok
Diablo1st
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3871
Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: MY

Príspevok od užívateľa Diablo1st » Ne 07. Jan, 2007, 15:43

Sempron 2600+ ma takt taky isty ako 2800+, t. j. 1,6GHz.
Lenze 2600+ ma len polovicnu L2 cache.
TRAY znamena ze je bez BOX chladica.
Naposledy upravil/-a Diablo1st v Ne 07. Jan, 2007, 15:51, upravené celkom 1 krát.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.

Užívateľov profilový obrázok
bongo-man
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 481
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: sereï

Príspevok od užívateľa bongo-man » Ne 07. Jan, 2007, 15:48

neprichadza do uvahy mam dve 512

Užívateľov profilový obrázok
bongo-man
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 481
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: sereï

Príspevok od užívateľa bongo-man » Ne 07. Jan, 2007, 15:52

nevies citat? 2600+ je tam napisane ze ma 1,833 ghz nevadi mi ze je bez chladica aj tak kupim ac freezer 64 a ten 2800+ ma 1,6 ghz a to je trosku rozdiel ci nie???

Užívateľov profilový obrázok
Diablo1st
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3871
Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: MY

Príspevok od užívateľa Diablo1st » Ne 07. Jan, 2007, 15:52

To uz je tvoja vec ako si to spravis. Ale velmi velke OC vysledky necakaj. Ja som mal to iste a max. 2450MHz viac ani tuka.
Btw. Kolko chces za CPU+MB vysolit?
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.

Užívateľov profilový obrázok
bongo-man
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 481
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: sereï

Príspevok od užívateľa bongo-man » Ne 07. Jan, 2007, 15:58

no na desku tak 2000 sk a procik este sa uvidi asi tak do 2500sk co za to mozem cakat?? athlon ani nehovon bo A64 3000+ stoji az 3500sk

Užívateľov profilový obrázok
Diablo1st
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3871
Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: MY

Príspevok od užívateľa Diablo1st » Ne 07. Jan, 2007, 16:03

A keD ti poviem ze za tu cenu ( +500Sk) mas novu DFI nF3 s939 (myslim ze by sa dala este zohnat) a bazarovu A64 3000+, tak stale budes vraviet ze je lepsie ist do s754?

Ak vsak chces silou mocou s754, tak ber toto ako bezpredmetne.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.

Užívateľov profilový obrázok
bongo-man
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 481
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: sereï

Príspevok od užívateľa bongo-man » Ne 07. Jan, 2007, 16:06

no neviem uz pomaly zacinam uvazovat aj o 939 ale len s AGP bo myslim ze GF N6600 256 mb nie je az thaki SHiT ze musim kupit novu no nie......LEN je otazne ci postaci 300 W zdroj bo na novi nemam momentalne je nan nom zapojene 2x hdd 2x opt.mechanika a este kabel ide aj do Grafiki bo potrebuje take napajanie

Užívateľov profilový obrázok
Diablo1st
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3871
Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: MY

Príspevok od užívateľa Diablo1st » Ne 07. Jan, 2007, 16:11

Zasa spotreba s939 je o nieco vacsia ako s754, ale nebude tam rozdiel 50W.
300W zdroj by mohol stacit. Pri OC to uz bude LTT. Ak to nie je uplny shit zdroj malo by to byt OK.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.

Užívateľov profilový obrázok
bongo-man
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 481
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: sereï

Príspevok od užívateľa bongo-man » Ne 07. Jan, 2007, 16:26

a ak vyhodim jeden hdd a jednu mechaniku bude stacit aj 300 w s OC no nie?????? inak vydel som prave dosky ktore maju aj agp aj pcie....uvazujem o tom dobri napad pre buducnost

Užívateľov profilový obrázok
Q-Axis
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 623
Dátum registrácie: Ne 18. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Q-Axis » Ne 07. Jan, 2007, 17:57

procesor pre s754 zvladne 2 pamatove moduly na 400MHz. keD su tri, tak uz iba 333MHz, ale keD budes taktovat (zdvihat FSB(HT)), tak to aj s tou delickou (333MHz je delicka 5:6) aj tak vytiahnes na 400 (alebo aj viac), tak ze by ti to malo stacit.

a este:
bongo-man napísal:som cital ze ta doska ide max 300 fsb
to si sa docital kde? mal som tu dosku a viem, ze v BIOSe sa da nastavit maximalne na 300, ale stabilita tej dosky konci uz pri 250

EDIT:
OT/PS: aj tak si myslim, ze takyto upgrade je uplne zbytocny. radsej este nejaky cas vydrz s tym proccesorom, co mas, dosetri nejake korunky a potom upgraduj na nejaku novu/aktualnu platformu.
i5-3570
16GB RAM
SSD + veľa veľa HDD
zobrazovadlo nVidia
pozeradlo Asus PA246

Užívateľov profilový obrázok
bongo-man
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 481
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: sereï

Príspevok od užívateľa bongo-man » Ne 07. Jan, 2007, 20:00

keby som cakal este asi pol roka tak si myslim ze je to blbost lebo kazda nova doska bude uz aj tak len s PCI a moja situacia je taka ze mam len 17 rokou aj ked brigadujem penazi moc nezarobim a tak musim rozmyslat ... nejake dobre pc urcite teraz nie mozno za take 3-4 roky ked budem normalne pracovat (A ZARABAT TAZKE PRACHY :-DD) ...nieco aktualne keby chcem tak jedine uz iba kartu s DX10 a ja musim prihliadat teraz este aj na to abi som do novej dosky mohol pichnut uz spominanu KARTU ved podporuje PS.3 takzetak aj kedaj kupim lepsiu budem mat shit procik atd... ak sa nemyllim tak najslabsi komponent spomaluje CELE PC

Užívateľov profilový obrázok
bongo-man
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 481
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: sereï

Príspevok od užívateľa bongo-man » Ne 07. Jan, 2007, 20:03

:E iba 250 fsb stabile kurna spinava deska takze JU ANI NECHEM
poradte volaco insie vhodne ne OC (ziadne extremi nepotrebujem staci ked to pojde aspon jako tak pretocit) :E :x :E :x

Yoyo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 65
Dátum registrácie: Ne 20. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Petrzalka

Príspevok od užívateľa Yoyo » Ne 07. Jan, 2007, 21:13

Neblazni este budes rad ked tych 250FSB da omg co od toho cakas neni to core2duo

btw ty mas 2x512 takze ti to nebude robit problemi jak mne...
AMD Phenom II X3 720 BE 2800Mhz@3600Mhz 1,55v AM3 + CoolerMaster Hyper 212,| Gigabyte MA790FXT-UD5P AM3,| 4GB (2x2GB) DDR3 1600MHz CL9-9-9-24 CORSAIR TWIN3X XMS3,| Gigabyte N26OC-896H-B 216SP 576/1242/1998 @ 710/1468/2300,| WESTERN DIGITAL VelociRaptor 150GB, SAMSUNG SpinPoint F1 320GB,| Enermax MOD82+,| LG GH22LS30 SATA Black,| Thermaltake Matrix VX Black,| 22" LCD LG Flatron W2252TQ-PF

Užívateľov profilový obrázok
bongo-man
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 481
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: sereï

Príspevok od užívateľa bongo-man » Ne 07. Jan, 2007, 22:55

:o a ake takty mozem cakat ze dosiahnem s tou asus a timto procikom.....
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=6887311
este sa chcem spitat ci moznosti pretaktovania procesora zalezia od tych cisel co sa udavaju pri prociku.... 2800+,2600+alebo tak plati cim vissie tim lepsie takty mozem cakat_???????bude sa dat napr 3200+ taktit lepsie ako napr 2800+ ak budu mat rovnako cache??

Napísať odpoveď

Návrat na "Základné dosky"