ASUS P5B DELUXE/WIFI-AP

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Užívateľov profilový obrázok
majko_pe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 57
Dátum registrácie: So 02. Sep, 2006, 02:00

ASUS P5B DELUXE/WIFI-AP

Príspevok od užívateľa majko_pe » So 02. Sep, 2006, 19:38

Mate prosim niekto skusenosti s touto doskou? Chcem do nej osadit E6600 a neviem, ci to je spravna volba. OC ma zatial nezaujima, skor stabilita a samotny vykon. Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » So 02. Sep, 2006, 19:46

mno, nemam s nou skusenosti osobne, ale co som cital, tak je to dobra doska pre Core 2 Duo ... jedna s tych lepsich ... este ani Gigabyte nejsu spatne, ale tato doska je dost casto odporucana pre Core 2 Duo ... ber, uvidis, ze neobanujes ... :wink:

Užívateľov profilový obrázok
majko_pe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 57
Dátum registrácie: So 02. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa majko_pe » So 02. Sep, 2006, 19:54

No ani nevies ako si ma potesil. Chcem sa este spytat ako je to s tymi reviziami. Mam na predajcu nejak naliehat, alebo mam zobrat prvu, ktoru mi ponukne? Neviem nejak sa v tych biosoch nevyznam. Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11650
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » So 02. Sep, 2006, 20:39

to je jedno .....
cipset i965x podporuje uz v 1. revizii Conore
a dosky ties :wink:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
TheBeast
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 19
Dátum registrácie: Ut 22. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa TheBeast » Ne 03. Sep, 2006, 08:26

tiez som nadrzany na E6600, ale este som si nie celkom isty kvalitou tychto prvych dosiek pre Core 2... preto si pockam a na jar 2007 a idem do toho... kazdopadne v sucastnosti je uvedena doska asi to najlepsie pre E6600
CPU: E6400 @ 3,20 Ghz, MB: Gigabyte P965-DQ6, GPU: MSI 8800GT 660/1900, RAM: 2x1 GB 800 MHz, PWS: Enermax Liberty 500W,

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Ne 03. Sep, 2006, 09:33

Ked pojdes taktovat, treba hned dat novsi bios, nazov si presne nepamatam, ale pak cez 400 je non problem. Velmi dobra kupa (az na tu cenu) :(
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
majko_pe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 57
Dátum registrácie: So 02. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa majko_pe » Ne 03. Sep, 2006, 09:45

l0k2 napísal:Ked pojdes taktovat, treba hned dat novsi bios, nazov si presne nepamatam, ale pak cez 400 je non problem. Velmi dobra kupa (az na tu cenu) :(
Je nutne hodit tam novy Bios aj ked taktovat zatial nechcem? Pomoze to k niecomu? Inak ak poprosim predajcu o nahratie noveho Biosu, mal by to urobit bez problemov?

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Po 04. Sep, 2006, 08:03

Vtedy netreba, ide zevraj normalne. Za par dni ju tiez budem mat, tak potvrdim info. Bohuzial toto som iba cital od renomovanych testerov.
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
dzefo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 35
Dátum registrácie: St 06. Sep, 2006, 02:00
Kontaktovať užívateľa:

pretaktovanie

Príspevok od užívateľa dzefo » Ut 05. Sep, 2006, 06:47

prosim vas mate niekto skusenosti s pretaktovanim na tejto doske mne sa to nedari stale mam tu istu frekvenciu mam core2duo 6300

Attilka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2248
Dátum registrácie: Ut 21. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Komárno

Príspevok od užívateľa Attilka » St 06. Sep, 2006, 00:14

no takze kto chce taktovat by si mal prezriet nasich francuzskych kolegov : http://www.hardware.fr/myocdb.com/categorie53.html
tam uz maju databaze uz aj novy spomenuty P5B a celkom slusne oc s nou http://www.hardware.fr/medias/photos_oc ... 007318.jpg ,ale maju tam aj ten spominany "Shit" ASRock,ktory tu na pretakt.sk nejak nevonia kazdemu,a je tiez pekne potiahnuty@pretaktovany http://www.hardware.fr/myocdb.com/fiche17684.html ,zaujimave ze ? :wink: :lol:
ale na tu 6600-ku,by somradsej bral od Asus-u tot : http://www.foxpc.cz/clanky/22101834
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy S9+

Užívateľov profilový obrázok
lordmato
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 113
Dátum registrácie: St 07. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: no Blava,ne?

Príspevok od užívateľa lordmato » St 06. Sep, 2006, 14:55

zdar
tiez planujem kupit..zatial som videl len dobre review...
vraj je velmi dobra...

-mozem do tejto dosky dat kartu od ati?
dik

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11650
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 06. Sep, 2006, 14:57

samozrejme ... :)
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
dzefo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 35
Dátum registrácie: St 06. Sep, 2006, 02:00
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dzefo » St 06. Sep, 2006, 17:22

ja mam na tej doske x1900gt takze pohoda s ati. ale mam problem s pametami goodrama mi nesla idem tam dat kingston. ale pretaktovanie je tu pre mna spanielska dedina a to som mal zatial vsetko vzdy pretaktovane, hadam na to pridem ak nikto neporadi :D

mf

Príspevok od užívateľa mf » Po 11. Sep, 2006, 09:53

Tiez mi nefunguje s pamatami good-ram. Pri instalacii Windows XP a service pack2 to skratka restartuje dokola pri boote. Mate niekde rovnake skusenosti a vie ich odstranit ? Mam totizto 4x1GB modulov co neni najlacnejsia palka :((

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Po 11. Sep, 2006, 13:27

Dnes idem po nu, ale jej chudobnu sestricku, klasicku P5B Deluxe, pojde tam 4x1GB Apacer, tak som zvedavy, snad nebudem mat podobny problem s resetom. Vecer zreferujem.
sentimentálna spomienka - valid cpu

Napísať odpoveď

Návrat na "Základné dosky"