Strana 1 z 1

Reset CMOS

Napísané: Pi 15. Jún, 2018, 20:49
od užívateľa SLAFi
Cauko,
pretaktoval som apu na vyšiu frekvenciu ... po restarte nenabehne obraz ...odpojil som teda baterku aj kabel samozrejme , pockal som pol hodinu zapol som znova nic . Dal som teda cmos jumper .. a znova som spravil to iste. Nepomohlo , nechal som teda pc asi hodinu tak .. vytiahol som jumper a pocitac nabehol ... pretaktoval som apu na nizsiu frekvenciu ako predtym znova reset a zase to iste . Od vtedy som skusal to co pedtym ale nepomaha . Odpojil som pc nechal som ho tak.. odpojena baterka a zapojeny jumper. Necham ho tak do rana . Napada niekoho este nieco ?

Jedna sa o mini itx dosku AM4 ...Gigabyte Ab350N Gaming- Wifi

Ďakujem za kazdu pomoc .

Re: Reset CMOS

Napísané: So 16. Jún, 2018, 08:38
od užívateľa SLAFi
UP
nechal som PC do rana poodpajany .. vlzil som baterku a kabel , odpojil som jumper a ide.

Re: Reset CMOS

Napísané: So 16. Jún, 2018, 16:49
od užívateľa DesRe
takéto patálie ,ja už by som utekal na reklamačné...
v návode k doske sa píše odpojte kábel a vyberte baterku na 4 minúty ,reset cmos spojte kontakty na 5 sekúnd...

Re: Reset CMOS

Napísané: Ne 17. Jún, 2018, 12:45
od užívateľa SLAFi
Zas som sa bavil s taktovanim. A znova cierna obrazovka uz som skusal vyresetovat cmos a zase to nejde. Poradte dakto co robim zle.

Re: Reset CMOS

Napísané: Ne 17. Jún, 2018, 16:26
od užívateľa SLAFi
Znova to funguje ... ajaj .. ked davam takt procaku aj gpu ako som mal predtym naspoeldy a fungovalo to .. a aktivujem to znvoa nejde monitor .. zase musim reset cmos ..

Re: Reset CMOS

Napísané: Ne 17. Jún, 2018, 17:10
od užívateľa kllr007
preco robis OC CPU aj GPU zaroven ?
daj vsetko stock a chod na OC CPU - a tam velmi velmi postupne.

Re: Reset CMOS

Napísané: Ne 17. Jún, 2018, 21:11
od užívateľa Ivko
Načo taktuješ?
Kolko ti to dvihlo fps?

Reálny prínos je vždy skoro smiešny

Re: Reset CMOS

Napísané: Po 18. Jún, 2018, 05:34
od užívateľa SLAFi
Taktoval som len gpu .. neake fps to podvihlo .. nechavam to radsej tak ..zatial mi to ide normalne..na am3+ doske som si taktoval bez problemov..neake skusenosti s taktovanim mam ..vybral baterku pockal ked daco a bolo ok ..ale na tejto doske je to akesik zlozite ..dik za rady