ASUS M2N-E nanabehne

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Mester222
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2010, 08:54

ASUS M2N-E nanabehne

Príspevok od užívateľa Mester222 » Št 07. Máj, 2015, 13:53

Potrebujem poradiť nechce mi nabehnúť hore uvedená doska, keď ju zapnem len sa rozbehnú na 2 sek. ventilátory a koniec. keď odpojím 4-pin konektor EATX12V asi napájanie procesora tak všetky ventilátor idú, asi zla doska ale moc sa nevyznám. Tak dík za vaše rady postrehy.

tomas8255
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 46
Dátum registrácie: Po 23. Jún, 2014, 21:28
Bydlisko: Žilina

Re: ASUS M2N-E nanabehne

Príspevok od užívateľa tomas8255 » Št 07. Máj, 2015, 14:44

a zdroj máš aký ?

Mester222
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2010, 08:54

Re: ASUS M2N-E nanabehne

Príspevok od užívateľa Mester222 » Št 07. Máj, 2015, 14:49

GIGABYTE ODIN Plus 600W
zdroj som skúšal meniť aj procesor som dával iní ,takže tým to asi nebude

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4381
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: ASUS M2N-E nanabehne

Príspevok od užívateľa lacika » Št 07. Máj, 2015, 15:20

Nech je je zem lahka.. Mne asus dosky z toho obdobia prisli dost nekvalitne, co sa tykalo zivotnosti.
Neprejavovala znamky o tom, ze jej konci zivotnost?

Užívateľov profilový obrázok
Nickk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 343
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00

Re: ASUS M2N-E nanabehne

Príspevok od užívateľa Nickk » Št 07. Máj, 2015, 17:37

Menil si procesor rovnaky typ alebo iny novsi ? Respektive zacalo to robit len tak alebo to nastalo po nejakej zmene HW ?
Skus vypnut PC, odpoj kabel od zdroja, vyber baterku z dosky. Po cca 15min. +- ju daj spat do dosky a skus PC zapnut.
lacika napísal:Mne asus dosky z toho obdobia prisli dost nekvalitne, co sa tykalo zivotnosti.
tak asi som trafil dobry kus, bude mat 9r. a zatial ide stale ako ma hoc viem ze nie naveky :)
Spoiler: ukázať
MB:ASUS M2N-E CPU:Athlon II X4 640 GPU:MSI TwinFrozr 250GTS 1GB DDR3 RAM: Kingston 4x1GB DDR2 800MHz HDD1: Seagate SATAII 160GB HDD2: Seagate SATAIII 500GB DVD: LG DVD-RW GSA-H20L LCD:LG FLATRON 1750B PSU: SS-500ET 80+ Bronze Myš: nová A4tech X7 F5 V-Track (stará A4tech XL-750BK - poskodeny kabel) Slúchadla: AKG K 77

Mester222
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2010, 08:54

Re: ASUS M2N-E nanabehne

Príspevok od užívateľa Mester222 » Št 07. Máj, 2015, 20:26

skúšal som starší procesor ale je plne kompatibilný z doskou, idem skusíť ešte bu baterku vytiahnuť inak už neviem hardvér som tam nemenil žiadny všetko je pôvodne

Mester222
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2010, 08:54

Re: ASUS M2N-E nanabehne

Príspevok od užívateľa Mester222 » Št 07. Máj, 2015, 20:31

baterka ma 2,75Volt neviem koľko ma mať presne nieje na nej nič napísané

Užívateľov profilový obrázok
Nickk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 343
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00

Re: ASUS M2N-E nanabehne

Príspevok od užívateľa Nickk » Št 07. Máj, 2015, 21:33

Mala by mat 3V ale malo by ti to fungovat aj bez baterie. Bateria sluzi myslim len na to aby sa po vypnuti PC nezmazali nastavenia BIOSu .
Spoiler: ukázať
MB:ASUS M2N-E CPU:Athlon II X4 640 GPU:MSI TwinFrozr 250GTS 1GB DDR3 RAM: Kingston 4x1GB DDR2 800MHz HDD1: Seagate SATAII 160GB HDD2: Seagate SATAIII 500GB DVD: LG DVD-RW GSA-H20L LCD:LG FLATRON 1750B PSU: SS-500ET 80+ Bronze Myš: nová A4tech X7 F5 V-Track (stará A4tech XL-750BK - poskodeny kabel) Slúchadla: AKG K 77

Mester222
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2010, 08:54

Re: ASUS M2N-E nanabehne

Príspevok od užívateľa Mester222 » Pi 08. Máj, 2015, 06:23

tak doska je ok, nabehol vin, ta baterka pomohla, diki

Užívateľov profilový obrázok
Nickk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 343
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2007, 08:00

Re: ASUS M2N-E nanabehne

Príspevok od užívateľa Nickk » Po 11. Máj, 2015, 18:02

Som rad ak to pomohlo no ak je bateria stara 3-4r. alebo viac urcite by som ju vymenil.
Ja som menil originalnu skoro po 5r. tiez boli obcas preskoky BIOSu po starte.
Je to lacna zalezitost 2€ +- typ "CR2032" .
Spoiler: ukázať
MB:ASUS M2N-E CPU:Athlon II X4 640 GPU:MSI TwinFrozr 250GTS 1GB DDR3 RAM: Kingston 4x1GB DDR2 800MHz HDD1: Seagate SATAII 160GB HDD2: Seagate SATAIII 500GB DVD: LG DVD-RW GSA-H20L LCD:LG FLATRON 1750B PSU: SS-500ET 80+ Bronze Myš: nová A4tech X7 F5 V-Track (stará A4tech XL-750BK - poskodeny kabel) Slúchadla: AKG K 77

Napísať odpoveď

Návrat na "Základné dosky"