Podporujú najnovšie hry 32 GB pamäte RAM ??

Sem patrí všetko o pamätiach a pamäťových moduloch (DDR SDRAM, RDRAM, ...)
CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6759
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: Podporujú najnovšie hry 32 GB pamäte RAM ??

Príspevok od užívateľa CageJ » Ne 09. Mar, 2014, 00:41

vo svojej podstate ma pravdu ne?
Aj menenie voltaze v CPU je pre BFU blbost...

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20578
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Podporujú najnovšie hry 32 GB pamäte RAM ??

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 09. Mar, 2014, 10:02

pre bfu blbosť ale nie pre plne obsadené sloty na max kapacite :)
ja už som mu to tiež niekde písal
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

babayagafans666
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 281
Dátum registrácie: Št 23. Máj, 2013, 20:36
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Podporujú najnovšie hry 32 GB pamäte RAM ??

Príspevok od užívateľa babayagafans666 » Ne 09. Mar, 2014, 13:40

No neviem,ale mne sa to nejaví ako problém s ram.To by s najväčšou pravdepodobnosťou hádzalo BSOD a nie iba reštartovalo pc.
Spoiler: ukázať
Gigabyte ga-z87x-ud5h;Scythe MugenMax;Gigabyte GTX 1060 Windforce OC 6G;Corsair 4x4GB 1600MHz CL9 Vengeance;Crucial MX100*Corsair GS800;AOC 27" LED e2795Vh;
Asus Maximus IV Extreme,Intel i5 2500K 4,8GHz(1,382v),Scythe Mugen 5,SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 SE METAL BLUE,Corsair 4x4GB 1600MHz CL9 Vengeance,Crucial MX100,Seasonic M12II-620,iiyama ProLite E2773HS

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20578
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Podporujú najnovšie hry 32 GB pamäte RAM ??

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 09. Mar, 2014, 13:43

bolo tu spomenuté už všetko, ale má to cez 3 témy :D
myslím že v podstate ostal zdroj a mb
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

babayagafans666
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 281
Dátum registrácie: Št 23. Máj, 2013, 20:36
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Podporujú najnovšie hry 32 GB pamäte RAM ??

Príspevok od užívateľa babayagafans666 » Ne 09. Mar, 2014, 13:47

tiež by som povedal,chcelo by to spustiť na hodinku nejaký záťažový program,dajme tomu OCCT a ak to neprejde,tak vo výpise zistí,kde je pravdepodobne problém
Spoiler: ukázať
Gigabyte ga-z87x-ud5h;Scythe MugenMax;Gigabyte GTX 1060 Windforce OC 6G;Corsair 4x4GB 1600MHz CL9 Vengeance;Crucial MX100*Corsair GS800;AOC 27" LED e2795Vh;
Asus Maximus IV Extreme,Intel i5 2500K 4,8GHz(1,382v),Scythe Mugen 5,SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 SE METAL BLUE,Corsair 4x4GB 1600MHz CL9 Vengeance,Crucial MX100,Seasonic M12II-620,iiyama ProLite E2773HS

vanishing_point
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 24
Dátum registrácie: So 01. Mar, 2014, 16:00

Re: Podporujú najnovšie hry 32 GB pamäte RAM ??

Príspevok od užívateľa vanishing_point » So 19. Apr, 2014, 13:15

záťažových testov už bolo niekoľko. 2 z nich memtest a ešte nejaký ktorý robili v servise bežali celú noc no bezvýsledne. Vypísalo že chyba sa nenašla. NO ROBI TO STALE A PREJAVUJE SA TO NIELEN RESTARTOM, KTORÝ SPRAVÍ SÁM OD SEBA ALE - /TERAZ DOBRE CITAJTE/
------ PRI HRANI MI ZRAZU Z REPRAKOV VYJDE ZVUK AKOBY NIECO PRASKLO, VYPNE SA OD NAPAJANIA MYS A KLAVESNICA A HRA SA MI UPLNE ZASEKNE NATOLKO, ZE MUSIM PC RESARTOVAT MANUALNE. Stalo sa mi to už pri niekoľkých hrách takže v hre chyba nieje.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20578
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Podporujú najnovšie hry 32 GB pamäte RAM ??

Príspevok od užívateľa dexterav » So 19. Apr, 2014, 13:18

proste je niekde chyba :(
tieto veci sa bez výmeny komponentov a následnom dlhšom testovaní zle hľadajú
ideálne je ked to padne hned vo wine tak do 1min :D
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Napísať odpoveď

Návrat na "Pamäte"