Strana 2 z 2

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Napísané: Št 23. Máj, 2013, 13:03
od užívateľa Joey35
predaj tie 2x1gb a kup 2x2gb tie co postol shajek a mas vyriesene.

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Napísané: Št 23. Máj, 2013, 15:34
od užívateľa poldo1
aj to je riesenie,ale za aku cenu ?moc za to nedostanem... to mam 2 moduly po 1 giga.na chod pc a ked tam chcem win 7 tak potremujem aspon 4 giga .
a neaka kombynacia by to riesila? http://pc.bazos.sk/inzerat/25829057/DDR2-pamate.php
skusim poriesit daco.najlepsie by bolo nove 2x2 giga na znacke mi nezalezi ani na zaruke skor aby som rozchodil ten tazky win 7 . :-(

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Napísané: Št 23. Máj, 2013, 15:39
od užívateľa poldo1
jj,uz nie,skrinku aj zdroj som kupil new od spire to ma vyslo 35e a este grafiku a ram vymenim ci doplatim a je ako tak na net sak skoda vyhadzovat funkcne komponenty. :)

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Napísané: Pi 24. Máj, 2013, 14:41
od užívateľa poldo1
mal si pravdu ,dal som tam ddr2/800/kingston 2x2 giga- slim -dual.a slapu jak hodinky svajcarske,ale zaujimalo by ma ci do volnych slotov mozem pridat este dva moduly,ci sa to aj oplati ,nie tie co mam 533mhz.ci viac tam asi nemozem pridat??? :-(
nuz na ten cpu intel pentium 930 sl94r,costa rica 3ghz/4m/800 je dost slaby,planujem tam dat dual core neskor. :)

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Napísané: Pi 24. Máj, 2013, 14:46
od užívateľa Joey35
ako pridat mozes , ale bude ti to prd platne.... vykon tym nezvysis.
najlepsie bude tam asi pichnut nejaky dvojjadrak nejaky e6700 abo aj nieco lepsie ked to zoberie doska

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Napísané: Pi 24. Máj, 2013, 19:47
od užívateľa poldo1
jo,naklady sa my zvysili,budem musiet vymenit cpu je slaby jak caj,sekanice,trhanie,lagy,to my je robota.. :smutny:
a taky dualcore?? musim pozriet co tam vlastne dam ,do prijatelnej sumy.
cpu slabe !!

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Napísané: Pi 24. Máj, 2013, 20:40
od užívateľa Joey35
tento je max. co tam das podla supportu Core 2 Duo E6700 (2.66GHz,1066FSB,L2:4MB,rev.B2) a je to dual core

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Napísané: Ne 26. Máj, 2013, 19:07
od užívateľa poldo1
pozeral som prave tento E6700-2.66GHZ/1066 FSB nie je kdyspozicii ani na bazare tazko zozeniem taky ,podla supportu,takisto aj intel core2 extreme x6800 2.93 ghz/1066/4M.
ale tento je...E6600-2.4 GHZ/1066 FSB/4M/ CORE 2 duo stoji priblizne 30e .
neviem aky by som tam mohol dat este ten E6700 nie je dostat ,pozeral som skoro vsade.ja mam v druhom pc core duo E7300 2.66 GHZ /1066/3M ,ale ten nie je na podpore mozem aj ten dat? :(

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Napísané: Ne 26. Máj, 2013, 19:14
od užívateľa shajek
skus

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Napísané: Ne 26. Máj, 2013, 19:21
od užívateľa Joey35
vyskusaj, ked pojde tak tam vopchas aj lepsi, ale trebalo by prve flashnut bios na najnovsi aky je

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Napísané: Ne 26. Máj, 2013, 21:22
od užívateľa poldo1
bios mam najnovsi -
Description P5LD2 SE- BIOS 1301-to je posledny podla listu suport.

File Size 453,39 KBytesupdate -2007.09.19
Download from Global.
neviem v podstate aky tam mam dat ,ked tam nie je v ponuke win 7.mozno ten bios-P5LD2 SE BIOS -1208 .tie trhanice robi cpu a pravdepodobne nie je tam spravny bios.

http://www.asus.com/Motherboards/P5LD2_ ... ownload_24
flashol som to cez tento programik,cez disketovu my to neslo-http://www.youtube.com/watch?v=NWf3OLiBh70
nuz neviem ci tam mozem dat aj iny cpu,sak napriklad e7300 duo2.66ghz alebo nieco lepsie ktore nie je na supporte.
budem sa musiet poradit.rozmyslal som nad E6600 2.4 GHZ core duo,asi sa aj vyplati z financneho aj z vykonoveho hladiska.30euro stoji na bazare.tento co mam je smejd..intel D 930 sl94r ,v bazare ho ledva predam za 15e.co som kupil bola skrinka spire,zdroj spire-sp-atx-420w-c1-pfc naklady zatial 34 e.
ak mozes porad aky tam mozem dat bios na win7 a cpu.tu E6700 2.66 GHZ asi nezozeniem tak lahko .

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Napísané: Ne 26. Máj, 2013, 21:29
od užívateľa Joey35
ale sak prve vyskusaj ten e7300, nic sa stat nemoze. Ked ho nezoberie pc tak kupis ten E6600

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Napísané: Ne 26. Máj, 2013, 21:37
od užívateľa shajek
najnovsi bios ... proste najnovsi .. a hlavne vyskusaj ten co mas doma potom kupuj v supportliste

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Napísané: Po 27. Máj, 2013, 10:22
od užívateľa poldo1
skusim to poriesit stym E7300 co mam v mojom pc,ked to nepojde kupim asi E6600. :) hadam nic nepokazim,zatial som to len testoval ,ale ten bios je zvlastny je pomali,sem tam trhne,bateriu som dal new ,uvidm co stoho bude celkom nepaci sa my ta doska moze sa stat ze nieco bude zle na nej. :-( to bude sranda kupovat nakoniec aj dosku. :-(