aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Sem patrí všetko o pamätiach a pamäťových moduloch (DDR SDRAM, RDRAM, ...)
Užívateľov profilový obrázok
Joey35
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1066
Dátum registrácie: St 17. Dec, 2008, 23:36
Bydlisko: Bardejov

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Príspevok od užívateľa Joey35 » Št 23. Máj, 2013, 13:03

predaj tie 2x1gb a kup 2x2gb tie co postol shajek a mas vyriesene.
PC:MB:MSI P67A-C45 B3,CPU:Intel® Core i5-2500K + Gelid Tranquillo,GPU:GIGABYTE GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 3G,HDD:Samsung 860 QVO 1TB,RAM:2x4GB Kingston HyperX 1333 CL9,PSU:Seasonic S12II-520 520W 80 Plus Bronze,Case:BitFenix Shinobi,MONITOR:AOC Q3279VWFD8 + BENQ GW2760

Užívateľov profilový obrázok
poldo1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2013, 10:10
Bydlisko: slowakia
Kontaktovať užívateľa:

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Príspevok od užívateľa poldo1 » Št 23. Máj, 2013, 15:34

aj to je riesenie,ale za aku cenu ?moc za to nedostanem... to mam 2 moduly po 1 giga.na chod pc a ked tam chcem win 7 tak potremujem aspon 4 giga .
a neaka kombynacia by to riesila? http://pc.bazos.sk/inzerat/25829057/DDR2-pamate.php
skusim poriesit daco.najlepsie by bolo nove 2x2 giga na znacke mi nezalezi ani na zaruke skor aby som rozchodil ten tazky win 7 . :-(
Microsoft Windows 7 ultimate 64-bit SP1
--------------------------------------------------------
Intel® Core™2 Quad Processor Q9400- 6M Cache,4X 2.66 GHz, 1333 MHz FSB
8,00 GB Dual-kanál DDR2 -Dc Mode Symmetric 4x2
asus-P5Q PRO(Socket 775)
Kingston SSD NOW 200 V+ (60GB) SATA
298GB Western Digital WDC WD3200AAKS-00V6A0 ATA Device-SATA
HL-DT-ST DVDRAM GH20NS15 ATA Device LG-{sata}
Cooler Master Rs-600-acab-m4-600 wats

Užívateľov profilový obrázok
poldo1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2013, 10:10
Bydlisko: slowakia
Kontaktovať užívateľa:

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Príspevok od užívateľa poldo1 » Št 23. Máj, 2013, 15:39

jj,uz nie,skrinku aj zdroj som kupil new od spire to ma vyslo 35e a este grafiku a ram vymenim ci doplatim a je ako tak na net sak skoda vyhadzovat funkcne komponenty. :)
Microsoft Windows 7 ultimate 64-bit SP1
--------------------------------------------------------
Intel® Core™2 Quad Processor Q9400- 6M Cache,4X 2.66 GHz, 1333 MHz FSB
8,00 GB Dual-kanál DDR2 -Dc Mode Symmetric 4x2
asus-P5Q PRO(Socket 775)
Kingston SSD NOW 200 V+ (60GB) SATA
298GB Western Digital WDC WD3200AAKS-00V6A0 ATA Device-SATA
HL-DT-ST DVDRAM GH20NS15 ATA Device LG-{sata}
Cooler Master Rs-600-acab-m4-600 wats

Užívateľov profilový obrázok
poldo1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2013, 10:10
Bydlisko: slowakia
Kontaktovať užívateľa:

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Príspevok od užívateľa poldo1 » Pi 24. Máj, 2013, 14:41

mal si pravdu ,dal som tam ddr2/800/kingston 2x2 giga- slim -dual.a slapu jak hodinky svajcarske,ale zaujimalo by ma ci do volnych slotov mozem pridat este dva moduly,ci sa to aj oplati ,nie tie co mam 533mhz.ci viac tam asi nemozem pridat??? :-(
nuz na ten cpu intel pentium 930 sl94r,costa rica 3ghz/4m/800 je dost slaby,planujem tam dat dual core neskor. :)
Microsoft Windows 7 ultimate 64-bit SP1
--------------------------------------------------------
Intel® Core™2 Quad Processor Q9400- 6M Cache,4X 2.66 GHz, 1333 MHz FSB
8,00 GB Dual-kanál DDR2 -Dc Mode Symmetric 4x2
asus-P5Q PRO(Socket 775)
Kingston SSD NOW 200 V+ (60GB) SATA
298GB Western Digital WDC WD3200AAKS-00V6A0 ATA Device-SATA
HL-DT-ST DVDRAM GH20NS15 ATA Device LG-{sata}
Cooler Master Rs-600-acab-m4-600 wats

Užívateľov profilový obrázok
Joey35
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1066
Dátum registrácie: St 17. Dec, 2008, 23:36
Bydlisko: Bardejov

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Príspevok od užívateľa Joey35 » Pi 24. Máj, 2013, 14:46

ako pridat mozes , ale bude ti to prd platne.... vykon tym nezvysis.
najlepsie bude tam asi pichnut nejaky dvojjadrak nejaky e6700 abo aj nieco lepsie ked to zoberie doska
PC:MB:MSI P67A-C45 B3,CPU:Intel® Core i5-2500K + Gelid Tranquillo,GPU:GIGABYTE GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 3G,HDD:Samsung 860 QVO 1TB,RAM:2x4GB Kingston HyperX 1333 CL9,PSU:Seasonic S12II-520 520W 80 Plus Bronze,Case:BitFenix Shinobi,MONITOR:AOC Q3279VWFD8 + BENQ GW2760

Užívateľov profilový obrázok
poldo1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2013, 10:10
Bydlisko: slowakia
Kontaktovať užívateľa:

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Príspevok od užívateľa poldo1 » Pi 24. Máj, 2013, 19:47

jo,naklady sa my zvysili,budem musiet vymenit cpu je slaby jak caj,sekanice,trhanie,lagy,to my je robota.. :smutny:
a taky dualcore?? musim pozriet co tam vlastne dam ,do prijatelnej sumy.
cpu slabe !!
Microsoft Windows 7 ultimate 64-bit SP1
--------------------------------------------------------
Intel® Core™2 Quad Processor Q9400- 6M Cache,4X 2.66 GHz, 1333 MHz FSB
8,00 GB Dual-kanál DDR2 -Dc Mode Symmetric 4x2
asus-P5Q PRO(Socket 775)
Kingston SSD NOW 200 V+ (60GB) SATA
298GB Western Digital WDC WD3200AAKS-00V6A0 ATA Device-SATA
HL-DT-ST DVDRAM GH20NS15 ATA Device LG-{sata}
Cooler Master Rs-600-acab-m4-600 wats

Užívateľov profilový obrázok
Joey35
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1066
Dátum registrácie: St 17. Dec, 2008, 23:36
Bydlisko: Bardejov

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Príspevok od užívateľa Joey35 » Pi 24. Máj, 2013, 20:40

tento je max. co tam das podla supportu Core 2 Duo E6700 (2.66GHz,1066FSB,L2:4MB,rev.B2) a je to dual core
PC:MB:MSI P67A-C45 B3,CPU:Intel® Core i5-2500K + Gelid Tranquillo,GPU:GIGABYTE GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 3G,HDD:Samsung 860 QVO 1TB,RAM:2x4GB Kingston HyperX 1333 CL9,PSU:Seasonic S12II-520 520W 80 Plus Bronze,Case:BitFenix Shinobi,MONITOR:AOC Q3279VWFD8 + BENQ GW2760

Užívateľov profilový obrázok
poldo1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2013, 10:10
Bydlisko: slowakia
Kontaktovať užívateľa:

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Príspevok od užívateľa poldo1 » Ne 26. Máj, 2013, 19:07

pozeral som prave tento E6700-2.66GHZ/1066 FSB nie je kdyspozicii ani na bazare tazko zozeniem taky ,podla supportu,takisto aj intel core2 extreme x6800 2.93 ghz/1066/4M.
ale tento je...E6600-2.4 GHZ/1066 FSB/4M/ CORE 2 duo stoji priblizne 30e .
neviem aky by som tam mohol dat este ten E6700 nie je dostat ,pozeral som skoro vsade.ja mam v druhom pc core duo E7300 2.66 GHZ /1066/3M ,ale ten nie je na podpore mozem aj ten dat? :(
Microsoft Windows 7 ultimate 64-bit SP1
--------------------------------------------------------
Intel® Core™2 Quad Processor Q9400- 6M Cache,4X 2.66 GHz, 1333 MHz FSB
8,00 GB Dual-kanál DDR2 -Dc Mode Symmetric 4x2
asus-P5Q PRO(Socket 775)
Kingston SSD NOW 200 V+ (60GB) SATA
298GB Western Digital WDC WD3200AAKS-00V6A0 ATA Device-SATA
HL-DT-ST DVDRAM GH20NS15 ATA Device LG-{sata}
Cooler Master Rs-600-acab-m4-600 wats

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4412
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Príspevok od užívateľa shajek » Ne 26. Máj, 2013, 19:14

skus
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
Joey35
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1066
Dátum registrácie: St 17. Dec, 2008, 23:36
Bydlisko: Bardejov

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Príspevok od užívateľa Joey35 » Ne 26. Máj, 2013, 19:21

vyskusaj, ked pojde tak tam vopchas aj lepsi, ale trebalo by prve flashnut bios na najnovsi aky je
PC:MB:MSI P67A-C45 B3,CPU:Intel® Core i5-2500K + Gelid Tranquillo,GPU:GIGABYTE GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 3G,HDD:Samsung 860 QVO 1TB,RAM:2x4GB Kingston HyperX 1333 CL9,PSU:Seasonic S12II-520 520W 80 Plus Bronze,Case:BitFenix Shinobi,MONITOR:AOC Q3279VWFD8 + BENQ GW2760

Užívateľov profilový obrázok
poldo1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2013, 10:10
Bydlisko: slowakia
Kontaktovať užívateľa:

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Príspevok od užívateľa poldo1 » Ne 26. Máj, 2013, 21:22

bios mam najnovsi -
Description P5LD2 SE- BIOS 1301-to je posledny podla listu suport.

File Size 453,39 KBytesupdate -2007.09.19
Download from Global.
neviem v podstate aky tam mam dat ,ked tam nie je v ponuke win 7.mozno ten bios-P5LD2 SE BIOS -1208 .tie trhanice robi cpu a pravdepodobne nie je tam spravny bios.

http://www.asus.com/Motherboards/P5LD2_ ... ownload_24
flashol som to cez tento programik,cez disketovu my to neslo-http://www.youtube.com/watch?v=NWf3OLiBh70
nuz neviem ci tam mozem dat aj iny cpu,sak napriklad e7300 duo2.66ghz alebo nieco lepsie ktore nie je na supporte.
budem sa musiet poradit.rozmyslal som nad E6600 2.4 GHZ core duo,asi sa aj vyplati z financneho aj z vykonoveho hladiska.30euro stoji na bazare.tento co mam je smejd..intel D 930 sl94r ,v bazare ho ledva predam za 15e.co som kupil bola skrinka spire,zdroj spire-sp-atx-420w-c1-pfc naklady zatial 34 e.
ak mozes porad aky tam mozem dat bios na win7 a cpu.tu E6700 2.66 GHZ asi nezozeniem tak lahko .
Naposledy upravil/-a poldo1 v Po 27. Máj, 2013, 10:09, upravené celkom 1 krát.
Microsoft Windows 7 ultimate 64-bit SP1
--------------------------------------------------------
Intel® Core™2 Quad Processor Q9400- 6M Cache,4X 2.66 GHz, 1333 MHz FSB
8,00 GB Dual-kanál DDR2 -Dc Mode Symmetric 4x2
asus-P5Q PRO(Socket 775)
Kingston SSD NOW 200 V+ (60GB) SATA
298GB Western Digital WDC WD3200AAKS-00V6A0 ATA Device-SATA
HL-DT-ST DVDRAM GH20NS15 ATA Device LG-{sata}
Cooler Master Rs-600-acab-m4-600 wats

Užívateľov profilový obrázok
Joey35
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1066
Dátum registrácie: St 17. Dec, 2008, 23:36
Bydlisko: Bardejov

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Príspevok od užívateľa Joey35 » Ne 26. Máj, 2013, 21:29

ale sak prve vyskusaj ten e7300, nic sa stat nemoze. Ked ho nezoberie pc tak kupis ten E6600
PC:MB:MSI P67A-C45 B3,CPU:Intel® Core i5-2500K + Gelid Tranquillo,GPU:GIGABYTE GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 3G,HDD:Samsung 860 QVO 1TB,RAM:2x4GB Kingston HyperX 1333 CL9,PSU:Seasonic S12II-520 520W 80 Plus Bronze,Case:BitFenix Shinobi,MONITOR:AOC Q3279VWFD8 + BENQ GW2760

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4412
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Príspevok od užívateľa shajek » Ne 26. Máj, 2013, 21:37

najnovsi bios ... proste najnovsi .. a hlavne vyskusaj ten co mas doma potom kupuj v supportliste
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
poldo1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 21
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2013, 10:10
Bydlisko: slowakia
Kontaktovať užívateľa:

Re: aka ramka do zakladnej dosky asus- P5ld2-se

Príspevok od užívateľa poldo1 » Po 27. Máj, 2013, 10:22

skusim to poriesit stym E7300 co mam v mojom pc,ked to nepojde kupim asi E6600. :) hadam nic nepokazim,zatial som to len testoval ,ale ten bios je zvlastny je pomali,sem tam trhne,bateriu som dal new ,uvidm co stoho bude celkom nepaci sa my ta doska moze sa stat ze nieco bude zle na nej. :-( to bude sranda kupovat nakoniec aj dosku. :-(
Microsoft Windows 7 ultimate 64-bit SP1
--------------------------------------------------------
Intel® Core™2 Quad Processor Q9400- 6M Cache,4X 2.66 GHz, 1333 MHz FSB
8,00 GB Dual-kanál DDR2 -Dc Mode Symmetric 4x2
asus-P5Q PRO(Socket 775)
Kingston SSD NOW 200 V+ (60GB) SATA
298GB Western Digital WDC WD3200AAKS-00V6A0 ATA Device-SATA
HL-DT-ST DVDRAM GH20NS15 ATA Device LG-{sata}
Cooler Master Rs-600-acab-m4-600 wats

Napísať odpoveď

Návrat na "Pamäte"