RAM DDR3 1333 CL9

Sem patrí všetko o pamätiach a pamäťových moduloch (DDR SDRAM, RDRAM, ...)
somlol
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 70
Dátum registrácie: Ut 11. Jan, 2011, 15:54

RAM DDR3 1333 CL9

Príspevok od užívateľa somlol » Po 07. Mar, 2011, 19:59

ak mam doma poskladany komp ale nemam tam ram ako ich napojim ? iba zapojim a zapnem komp a hotovo alebo treba nieco v biose nastavovat upozornujem na tom kompe este neni windows teda budem ho tam bootovat a ten komp sa este len narodi este nebol nikdy spusteni diky za odpovede :D

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: RAM DDR3 1333 CL9

Príspevok od užívateľa STENLY » Po 07. Mar, 2011, 20:04

somlol napísal:iba zapojim a zapnem komp a hotovo
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

somlol
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 70
Dátum registrácie: Ut 11. Jan, 2011, 15:54

Re: RAM DDR3 1333 CL9

Príspevok od užívateľa somlol » Po 07. Mar, 2011, 20:05

STENLY napísal:
somlol napísal:iba zapojim a zapnem komp a hotovo
ok dik cenim si za radu

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: RAM DDR3 1333 CL9

Príspevok od užívateľa STENLY » Po 07. Mar, 2011, 20:09

ďalšia rada: predchádzajúci príspevok sa necituje... na toto slúži tlačidlo odpovedať ;)
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

somlol
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 70
Dátum registrácie: Ut 11. Jan, 2011, 15:54

Re: RAM DDR3 1333 CL9

Príspevok od užívateľa somlol » Po 07. Mar, 2011, 20:26


Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: RAM DDR3 1333 CL9

Príspevok od užívateľa STENLY » Po 07. Mar, 2011, 20:36

nie je to to isté... to prvé je 4GB modul a to druhé je kit zložený z 2x 2GB
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

somlol
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 70
Dátum registrácie: Ut 11. Jan, 2011, 15:54

Re: RAM DDR3 1333 CL9

Príspevok od užívateľa somlol » Po 07. Mar, 2011, 20:37

tak ale fungovat budu rovnako ne ? ak zoberem ten kit a zapojim do pc netreba v biose nic prepinat ci ?

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: RAM DDR3 1333 CL9

Príspevok od užívateľa STENLY » Po 07. Mar, 2011, 20:41

to je jedno čo kúpiš... hlavne aby to ten 4GB modul zobrala doska... ale myslím, že by problém nemal byť...
v biose netreba nič nastavovať...
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

somlol
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 70
Dátum registrácie: Ut 11. Jan, 2011, 15:54

Re: RAM DDR3 1333 CL9

Príspevok od užívateľa somlol » Po 07. Mar, 2011, 21:36

doska zobere max.16 GB DDR 3 1066/1333/1600OC/1800OC

mano8
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 193
Dátum registrácie: Pi 30. Jan, 2009, 01:05

Re: RAM DDR3 1333 CL9

Príspevok od užívateľa mano8 » Ut 08. Mar, 2011, 10:53

to je sice pekne, ale pri 4G moduloch sa vzdy overuje podpora priamo daneho modulu, lebo Adaty to moze zobrat a pri kingstonkach ti to len zapipa (aj ked osobne si myslim ze tu danu D3N9 by mala zobrat takmer kazda doska)

somlol
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 70
Dátum registrácie: Ut 11. Jan, 2011, 15:54

Re: RAM DDR3 1333 CL9

Príspevok od užívateľa somlol » St 09. Mar, 2011, 18:06

na kingstone.com som si kontroloval kompatibilitu a je to OK. ale dnes mi tie ramky prisli a som nevedel že sú také tenké :D ešte čo mám starý komp tam sú Ramy DDR a tie sú 2xvačšie ako DDR3.
Pocuvajte a ked mi dojde novy komp bude poskladany zo suciastok ja si tam Win nainstalujem. Ram mam kupene takze len napojim do modulu a frcim alebo treba v biose nastavit nieco ? :? a budu v single alebo v dual channely ?

somlol
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 70
Dátum registrácie: Ut 11. Jan, 2011, 15:54

Re: RAM DDR3 1333 CL9

Príspevok od užívateľa somlol » Št 10. Mar, 2011, 15:22

tak ako ?????

Užívateľov profilový obrázok
roman_tt
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 372
Dátum registrácie: Št 10. Feb, 2011, 20:33
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: RAM DDR3 1333 CL9

Príspevok od užívateľa roman_tt » Št 10. Mar, 2011, 17:28

v biose netreba nic nastavovat a v manualy od dosky si najdi ktore sloty su pre dualchannel

somlol
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 70
Dátum registrácie: Ut 11. Jan, 2011, 15:54

Re: RAM DDR3 1333 CL9

Príspevok od užívateľa somlol » Št 10. Mar, 2011, 20:40

takze v manuale MB si len najdem ktore sloty su pre dual channel zapojim ich a frcim ?

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: RAM DDR3 1333 CL9

Príspevok od užívateľa STENLY » Št 10. Mar, 2011, 20:46

roman_tt napísal:v biose netreba nic nastavovat a v manualy od dosky si najdi ktore sloty su pre dualchannel
roman_tt napísal:v biose netreba nic nastavovat a v manualy od dosky si najdi ktore sloty su pre dualchannel
roman_tt napísal:v biose netreba nic nastavovat a v manualy od dosky si najdi ktore sloty su pre dualchannel
dúfam že stačí...
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

Napísať odpoveď

Návrat na "Pamäte"