ADATA VITESTA

Sem patrí všetko o pamätiach a pamäťových moduloch (DDR SDRAM, RDRAM, ...)
Užívateľov profilový obrázok
cmelo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 145
Dátum registrácie: Št 19. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Svidník

ADATA VITESTA

Príspevok od užívateľa cmelo » Št 07. Feb, 2008, 22:20

zdravim, mam ramky ADATA VITESTA 800+ EE DDR2, a nechcu mi ist viac ako 948 MHz, skusal som aj casovanie 444 aj 555, aj menit napetie od 2V po 2.35V ale nic nepomaha, kde moze byt chyba? dosku mam MSI P6N SLI PLATINUM, procak C2D E6600, taktujem v UNLINKED mode, cize manual v biose, nechapem preco to nejde viac ako 948 MHz, ked dam 955, stale je na 948, ked dam 960, tak nenabehne-nezapne sa PC, dakujem za rady.

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7452
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa gammaray » Št 07. Feb, 2008, 22:22

No mozno je to ich strop.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
Zuzu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 375
Dátum registrácie: Št 08. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava 5

Príspevok od užívateľa Zuzu » Št 07. Feb, 2008, 23:36

Moze to byt naozaj ich strop, ja mam tiez 800+ extreme a na predoslej doske mi isli na 960 max a na tejto idu bez problemov na 1000 pri 2,2. a casovani 5 5 5 15. Ale 948 je slusny vysledok.
Athlon 5000+BE(3120mhz, 1,35V), Foxconn 590SLI, A-DATA 800+ 1040Mhz 2,1V, Radeon HD3870 512 mb, Corsair HX520W, HDD 74G Raptor,320G Seagate.

Užívateľov profilový obrázok
emer
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 137
Dátum registrácie: Po 31. Dec, 2007, 08:00
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa emer » Št 07. Feb, 2008, 23:41

vies vysledky snimi ako je 1066MHZ a pod. neber doslova pretoze najviac u RAM zalezi na tom, ake dostanes do ruky...cital som tu uz aj pripady kedy 800Mhz ram nechceli ist stabilne ani na tych 800 a to boli corsair, po reklamaci isli nove na 1200Mhz sa mi zda..ale to je nepodstatne ide oto, ze ram su velmi individualne a inak sa chovaju v akzdej doske a s rozlicnymi CPU

Užívateľov profilový obrázok
cmelo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 145
Dátum registrácie: Št 19. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Svidník

Príspevok od užívateľa cmelo » Pi 08. Feb, 2008, 09:23

ale na 1000mhz pri 555 casovani by mali ist?, moze to byt aj dosku ze to nejde?, ono nepusti viac ako 948 mhz, ked dam 960 sa ani nepusti PC, ked dam 955,stale ukazuje 948MHZ

Užívateľov profilový obrázok
A2C
Ban
Ban
Príspevky: 2224
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Dúbravka (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa A2C » Pi 08. Feb, 2008, 11:13

Pozri mozno nemas az tak dobre Chipi ako by si chcel alebo poste doska nie je natolko kvalitna ako si si myslel pri kupe pripadne ako ju MSI vychvaluje
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7452
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa gammaray » Pi 08. Feb, 2008, 15:55

Cmelo, kazda ram je jedinecny kusok, mozes byt rad ze ti idu tak ako ti idu.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
Zuzu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 375
Dátum registrácie: Št 08. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava 5

Príspevok od užívateľa Zuzu » Pi 08. Feb, 2008, 17:54

podla mna rozdiel vo vykone pri 1000 alebo pri 950 nezbadas,ja by som to neriesil.
Athlon 5000+BE(3120mhz, 1,35V), Foxconn 590SLI, A-DATA 800+ 1040Mhz 2,1V, Radeon HD3870 512 mb, Corsair HX520W, HDD 74G Raptor,320G Seagate.

Užívateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6616
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely

Príspevok od užívateľa ujo Andydúla » So 09. Feb, 2008, 10:18

Je to ich strop, sam som mal dva tieto kity a ani jeden nesiel na 1000 MHz.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,7 GHz @ 1.36v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Thermal Grizzly Kryonaut + Noctua NF-F12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: EVGA GeForce GTX 980 4GB SC ACX2.0 + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM + Gelid Solutions Extreme GC1 + RAM: Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@800 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@800 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM

Užívateľov profilový obrázok
Zuzu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 375
Dátum registrácie: Št 08. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava 5

Príspevok od užívateľa Zuzu » So 09. Feb, 2008, 11:35

Cau Andydul , mne ten kit od teba ide na 1000 pri 2,2 a casovani 5 5 5 15. Trochu zalezi ako si rozumeju s doskou asi.
Athlon 5000+BE(3120mhz, 1,35V), Foxconn 590SLI, A-DATA 800+ 1040Mhz 2,1V, Radeon HD3870 512 mb, Corsair HX520W, HDD 74G Raptor,320G Seagate.

Užívateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6616
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely

Príspevok od užívateľa ujo Andydúla » So 09. Feb, 2008, 18:49

Ahoj, to mas pravdu, zalezi velmi aj na doske a chipsete, som rad, ze ti idu tak dobre. :wink:
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,7 GHz @ 1.36v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Thermal Grizzly Kryonaut + Noctua NF-F12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: EVGA GeForce GTX 980 4GB SC ACX2.0 + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM + Gelid Solutions Extreme GC1 + RAM: Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@800 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@800 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM

Užívateľov profilový obrázok
cmelo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 145
Dátum registrácie: Št 19. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Svidník

Príspevok od užívateľa cmelo » So 16. Feb, 2008, 13:37

mozu ist tieto ramky na 1T pri casovani 444 / 900MHZ a 2.3 V ????

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11037
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GABO » So 16. Feb, 2008, 21:02

Pri A-DATA je to kus od kusu treba si to uvedomit cim skor tym lepsie. A-DATA bol davnejsie smejd znacka, ale posledne roky sa dostali dost vyssie. Neviem co od pamati takej ceny cakas - aj tych 940 az 1000 pri niektoych kusoch je fajn. Ak chces viac, kup si nieco lepsie ako Mushkin, Exceleram.. :wink:
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Užívateľov profilový obrázok
cuculka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 938
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava-N.M.

Príspevok od užívateľa cuculka » So 16. Feb, 2008, 21:48

ja ich tez mam a pri auto casovani mi idu okolo 1000mhz....naco je to casovanie?je tam vobec nejaky rozdiel?

Napísať odpoveď

Návrat na "Pamäte"