MSI K8N NEO a DDR Ramka

Sem patrí všetko o pamätiach a pamäťových moduloch (DDR SDRAM, RDRAM, ...)
Užívateľov profilový obrázok
Dye
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 140
Dátum registrácie: Ne 30. Dec, 2007, 08:00

MSI K8N NEO a DDR Ramka

Príspevok od užívateľa Dye » Pi 28. Dec, 2007, 23:55

ono moja MB moze mat DDR 400/333/266 ale neverim ze moja 1gb ram ide na 200 mhz aspom tak to tvrdi cpu-z .. je to normalne ??? teraz som zmateny a nefim co mam vlastne za ram ci sa da dokupit alebo musim komplet vymenit ....


obrazok cpu-z http://upnito.sk/imggal.php?viewImage=b ... e1a43e2055
PC
Spoiler: ukázať
MB: MSI 880GM-E41 ,
RAM: 8GB DDR3 1333MHz
CPU: AMD Athlon II X3 440 rev. C3 3.0GHz
GPU: IGP ATI HD4250 - ATI HD5670 512Mb
PSU: SEASONIC SS-400ET-F3 400w
HDD: Seagate Barracuda 320Gb
HDD2:Seagate Barracuda 2TB
CASE:Zalman Z9 Plus

Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » Pi 28. Dec, 2007, 23:57

Je to v poriadku kedze sa jedna o DDR ramku tak sa to nasobi 2 takze 400MHz :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Dye
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 140
Dátum registrácie: Ne 30. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa Dye » Pi 28. Dec, 2007, 23:59

och chvala bohu ale nefim si vysvetlit preco ukazuje akoby tam boli dve 512 :P ja ani nefim do bedne som necumel dost dlhooo :D

http://upnito.sk/imggal.php?viewImage=d ... 9a1733c880

takze mozem dokupit tuto ramku ok ? :) http://www.alza.sk/1gb-ddr-400mhz-pc320 ... d76407.htm
PC
Spoiler: ukázať
MB: MSI 880GM-E41 ,
RAM: 8GB DDR3 1333MHz
CPU: AMD Athlon II X3 440 rev. C3 3.0GHz
GPU: IGP ATI HD4250 - ATI HD5670 512Mb
PSU: SEASONIC SS-400ET-F3 400w
HDD: Seagate Barracuda 320Gb
HDD2:Seagate Barracuda 2TB
CASE:Zalman Z9 Plus

Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » So 29. Dec, 2007, 00:30

Jasne bude to slapat uplne v pohode :)

Užívateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6644
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely

Príspevok od užívateľa ujo Andydúla » So 29. Dec, 2007, 08:29

Malo by to slapat, ale len v Single Channel.
Ak ti to ale nevadi, tak si kludne tu pamat kup, ale ak ti mozem poradit, radsej bazarovu tu od niekoho z fóra, aspon si ju odskusas a budes mat istotu.
Navyse, DDR su v obchodoch velmi drahe.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,7 GHz @ 1.36v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Thermal Grizzly Kryonaut + Noctua NF-F12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: EVGA GeForce GTX 980 4GB SC ACX2.0 + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM + Gelid Solutions Extreme GC1 + RAM: Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@800 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@800 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM

Užívateľov profilový obrázok
Bikermotyl
VIP
VIP
Príspevky: 4992
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bikermotyl » So 29. Dec, 2007, 11:20

a nebolo by lepsie do bedne pozriet, co tam vobec mas?
...je minimalne divne, ak v podpise uvadzas "RAM: 1GB DDR netusim frekvenciu ani vyrobcu", cize nemas o (nej) nich sajnu a pozastavujes sa nad tym, ci tam je jedna 1GB alebo dve 512MB.
Je velmi jednoduche pozriet, ci su obsadene dva sloty z troch, alebo len jeden.
Osobne typujem, ze su tam dve 512-tky, CPU-Z by sa v tomto mylit nemalo.

Naviac pri dokupovani Dalsej RAMky by som si urcite daval dobry pozor. co mam ja skusenosti so socketom 754, pri troch moduloch boli obcas neskutocne problemy.
...takze ist skor cestou bazaru s osetrenim moznosti vratenia, ak nebudu pamatove moduly spolupracovat.

Užívateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6644
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely

Príspevok od užívateľa ujo Andydúla » So 29. Dec, 2007, 13:48

Samozrejme, ma tam 2 moduly po 512MB.
V tych Screenoch to vidiet. :)
V takom pripade o kupe Dalsieho modulu ani neuvazuj, pretoze ti na nForce3 cipsete tri moduly chodit spolu pravdepodobne nebudu.
Predaj oba 512 moduly a kup dva 1GB moduly, ine riesenie nepripada v uvahu.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,7 GHz @ 1.36v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Thermal Grizzly Kryonaut + Noctua NF-F12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: EVGA GeForce GTX 980 4GB SC ACX2.0 + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM + Gelid Solutions Extreme GC1 + RAM: Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@800 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@800 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM

Napísať odpoveď

Návrat na "Pamäte"