A-DATA 2x1GB DDR2-800+ Extreme Edition Vitesta + 1 GB A-DATA

Sem patrí všetko o pamätiach a pamäťových moduloch (DDR SDRAM, RDRAM, ...)
Užívateľov profilový obrázok
neeoo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Prešov
Kontaktovať užívateľa:

A-DATA 2x1GB DDR2-800+ Extreme Edition Vitesta + 1 GB A-DATA

Príspevok od užívateľa neeoo » Ne 18. Nov, 2007, 18:05

Caute rozmyslam nad jednou vecou moze robit problem ak spojim A-DATA 2x1GB DDR2-800+ Extreme Edition Vitesta Dual Channel kit + 1GB taku istu znacku???
(CPU: INTEL i5 3570@4GHz| Chladič CPU: NOCTUA NH-U12P| Doska: ASROCK Extreme 4 Z77| VGA: AMD Gigabyte 7870 OC| RAM: Kingstone 1600MHz, 8GB| SSD: Kingtone V200 128GB| Zdroj: SuperFlower Gold King Platinum 550W| Microsoft 7000, Laser |LCD: DELL 22", 2212| Zvukovka: M-AUDIO Revolution 5.1| Repro: GENIUS HT | Skrinka: Fractal Design Define R4| Klavesnica: RAZER LYCOSA. +IPhone 4 16GB jailbreaklenovo R500, T61, W520)

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » Ne 18. Nov, 2007, 23:37

problem nebude, akurat ti nepobezia v duali...

Užívateľov profilový obrázok
neeoo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa neeoo » Ne 18. Nov, 2007, 23:44

teda ani jeden par nepojde dual ? ? ?
(CPU: INTEL i5 3570@4GHz| Chladič CPU: NOCTUA NH-U12P| Doska: ASROCK Extreme 4 Z77| VGA: AMD Gigabyte 7870 OC| RAM: Kingstone 1600MHz, 8GB| SSD: Kingtone V200 128GB| Zdroj: SuperFlower Gold King Platinum 550W| Microsoft 7000, Laser |LCD: DELL 22", 2212| Zvukovka: M-AUDIO Revolution 5.1| Repro: GENIUS HT | Skrinka: Fractal Design Define R4| Klavesnica: RAZER LYCOSA. +IPhone 4 16GB jailbreaklenovo R500, T61, W520)

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » Ne 18. Nov, 2007, 23:54

nie :) s tromi ramkami urcite nie...

Užívateľov profilový obrázok
port77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1992
Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Žilina or Dolný Kubín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa port77 » Po 19. Nov, 2007, 00:32

co by to ja bolo dve v 128bit rezime ta jedna v 64 ? no jak by to vyzeralo :)
ASUS P5Q Deluxe//Core2Quad Q9550@TR Ultra 120eXtreme+NoctuaP12//MSI 280GTX Super OC:700/1400/2300//8GB Patriot ViperSeries 1066Cl5//Asus Xonar DX@Creative 6700@Sony DHC-MDX10//WD VelociRaptor 150HLFS+2xSamsung F1 1TB+WD CaviarBlack 2TB//Sony Optiarc AD-7201S LS//TT ARMOR Silver FullTower+2xMagma+2xNoctua+KazeServer//ENERMAX MOD82+ 625W//26"LG W2600H 1920*1200//MS Explorer Mouse, Natural MS laser 6000, MS Sidewinder X8//MS Sidewinder X6//Logitech Cordless Rumblepad 2//BT2.1//Belkin N router/PinnacleTVtuner@Motorola VIP1910-9DB@Sony BRAVIA KDL-40X4500.
HP Photosmart e-Premium
Acer TimeLIne X 14" ATi HD5650-1GB,i5 460M/4GB-DDR3/640GB hdd/WD 2.5" 750GB USB3.0
HTC HD2 WM 6.5 16GB
Samsung Omnia 2 WM 6.5 8GB :)

Užívateľov profilový obrázok
neeoo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa neeoo » Po 19. Nov, 2007, 17:20

no vyzeralo by to lepsie ako ked vsetky pojdu 64 :P. Myslel som si ze to tak funguje ale nebol som si isty :)
(CPU: INTEL i5 3570@4GHz| Chladič CPU: NOCTUA NH-U12P| Doska: ASROCK Extreme 4 Z77| VGA: AMD Gigabyte 7870 OC| RAM: Kingstone 1600MHz, 8GB| SSD: Kingtone V200 128GB| Zdroj: SuperFlower Gold King Platinum 550W| Microsoft 7000, Laser |LCD: DELL 22", 2212| Zvukovka: M-AUDIO Revolution 5.1| Repro: GENIUS HT | Skrinka: Fractal Design Define R4| Klavesnica: RAZER LYCOSA. +IPhone 4 16GB jailbreaklenovo R500, T61, W520)

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » Ut 20. Nov, 2007, 13:10

tak uz vies ako to je :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Pamäte"