oplati sa pasivne chladenie RAM?

Sem patrí všetko o pamätiach a pamäťových moduloch (DDR SDRAM, RDRAM, ...)
Užívateľov profilový obrázok
andrew25
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 42
Dátum registrácie: Ne 11. Nov, 2007, 08:00

oplati sa pasivne chladenie RAM?

Príspevok od užívateľa andrew25 » So 10. Nov, 2007, 22:58

zdravim vas.
mal by som otazocku.oplati sa mi dat pasivne chladenie na RAM?
mam 2x1024 Kingston 667.
ako je napr. NEXUS HSP-230BU - hlinikovy pasivni chladic na celou stranu pameti???
dakujem.....

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » So 10. Nov, 2007, 23:44

spusti nejaky narocny test, priloz prsty k pamatiam, ak tam prsty udrzis, chladenie nepotrebujes...

Užívateľov profilový obrázok
andrew25
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 42
Dátum registrácie: Ne 11. Nov, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa andrew25 » So 10. Nov, 2007, 23:51

MBG napísal:spusti nejaky narocny test, priloz prsty k pamatiam, ak tam prsty udrzis, chladenie nepotrebujes...
mam to zapacatene rozmyslal som nad tym ak by som ich tam dal pomohlo by im to?alebo je to jedno?

Užívateľov profilový obrázok
FLP
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2449
Dátum registrácie: Ut 03. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: NitRa
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa FLP » Ne 11. Nov, 2007, 00:25

Jasen ze by im to pomoholo lepsie chadit a mozno by s s tym mal a lepsie tekty skus a uvidis :)

Užívateľov profilový obrázok
andrew25
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 42
Dátum registrácie: Ne 11. Nov, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa andrew25 » Ne 11. Nov, 2007, 00:38

cize tie co som tam uviedol by uplne stacili na tie moje ramky kingstone 2gb 667...malo by im to pomoct o nieco...chcel som ich tam dat z dovodu ci na ne neposobi teplo z cpu

Užívateľov profilový obrázok
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4427
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Martin

Príspevok od užívateľa zachary » Ne 11. Nov, 2007, 06:59

.. preco mas tu istu temu v 2 sekciach ??

http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=28102
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell U2412M | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG

Užívateľov profilový obrázok
Bikermotyl
VIP
VIP
Príspevky: 4992
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bikermotyl » Ne 11. Nov, 2007, 10:40

zachariasko napísal:.. preco mas tu istu temu v 2 sekciach?
dovod na duplicitu veru nie je, pokracovat v skor zalozenom threade
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=28102

tu lock

Zamknuté

Návrat na "Pamäte"