DDRAM2 na kolko by som ich mohol taktnut?

Sem patrí všetko o pamätiach a pamäťových moduloch (DDR SDRAM, RDRAM, ...)
Užívateľov profilový obrázok
alle
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2286
Dátum registrácie: Št 30. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Poprad

DDRAM2 na kolko by som ich mohol taktnut?

Príspevok od užívateľa alle » So 06. Okt, 2007, 13:12

na kolko by som mohol podla vas maximalne nataktovat moje ram?
mam 2x 512mb DDR2 goodram PC-4300
za odpovede dakujem

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2686
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » So 06. Okt, 2007, 14:29

co tak skusit sam? Nikto ti presne cislo nepovie -kazdy kus je iny.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"

Užívateľov profilový obrázok
Lkuzman
Ničiteľ hardvéru
Ničiteľ hardvéru
Príspevky: 405
Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: D. Kubín (33)

ram

Príspevok od užívateľa Lkuzman » So 06. Okt, 2007, 14:35

je to kus od kusu tych 10% naviac sa myslim celkom da, bude to mozno trochu mimo no mne sa podarilo pretaktovat najlacnejsie moduly DDR2/800 od a-data na 980MHz pri 5-5-5-15-2t a 2,15V no v skrini mam 4 ventilatory...
Spoiler: ukázať
CPU: Phenom 940 @ 3,6GHz + SCYTHE MUGEN; RAM: 8GiB @ 800MHz; MB: ASUS M3A-32 MVP DELUXE; VGA: Saphire HD5770 : 960MHz / 5200MHz; SSD: OCZ VERTEX 2 120GB; HDD: WD 2TiB; PSU: Akasa 1200W, CASE: Lian Li - PC-V2010B; LCD: Acer 2723W, OS: Windows 7 Home x64-SK-OEM ...

Užívateľov profilový obrázok
alle
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2286
Dátum registrácie: Št 30. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Poprad

Príspevok od užívateľa alle » So 06. Okt, 2007, 15:12

aha lebo default su na 533mhz a chcel by som skusit na 667 ale v biose ked som pozeral tak mi pise ze ich mozem dat az na 800?!
ale neverim ze mi na tej frekvencii pojdu to su dve moznosti ze sa bud uprazia alebo sa mi nespusti win

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2686
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » So 06. Okt, 2007, 15:44

Ak su to 533, je tu sanca ze by mohli ist na 667. Viac asi nie.
V biose sa da nastavit 800 preto, ze su aj take ramky . Neznamena to ze to aj pojde.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"

Užívateľov profilový obrázok
alle
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2286
Dátum registrácie: Št 30. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Poprad

Príspevok od užívateľa alle » So 06. Okt, 2007, 15:58

ok dik

Užívateľov profilový obrázok
kocur195
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 10
Dátum registrácie: St 01. Aug, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa kocur195 » Po 29. Okt, 2007, 21:41

mozete mi poradit ako to pretaktovat krok po kroku????

Napísať odpoveď

Návrat na "Pamäte"