DDR a C2D

Sem patrí všetko o pamätiach a pamäťových moduloch (DDR SDRAM, RDRAM, ...)
Užívateľov profilový obrázok
slayer123
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Št 14. Dec, 2006, 02:00

DDR a C2D

Príspevok od užívateľa slayer123 » So 16. Dec, 2006, 16:07

Je dobry napad dat ku c2d e6300, DDR400 ? aky to bude mat vplyv na vykon ?

Dominik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 639
Dátum registrácie: So 13. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Dominik » So 16. Dec, 2006, 16:36

Pozeral som testy na Anandtechu. Ziadny rozdiel.. Ak netaktujes.

Užívateľov profilový obrázok
slayer123
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Št 14. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa slayer123 » So 16. Dec, 2006, 18:59

Diky za pomoc ;)

Dominik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 639
Dátum registrácie: So 13. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Dominik » So 16. Dec, 2006, 19:24

Samozrejme nezabudni ze musis mat taku dosku, ktora je pre C2D a DDR pamate... vacsina dosiek su len DDR2.

Užívateľov profilový obrázok
slayer123
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Št 14. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa slayer123 » So 16. Dec, 2006, 20:10

no bude to Asus P5VDC-X ... tie ramky budu dve a to - 1024MB DDR Kingston 400Mhz 3CL + 512MB DDR PQi 400Mhz 2.5CL - ked uz som to zacal tak rovno sa spytam ci tie ramky budu mat negativny vplyv na graficku kartu (Asus EXTREME AX1950PRO/HTDP 256MB)

LittleMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1112
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: NR - okolie, Brno
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa LittleMan » So 16. Dec, 2006, 20:20

na grafiku urcite nie, ale na procak imho ano (aj ked dominik pise ze nie) ale je to iba moj nazor ...
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11650
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » So 16. Dec, 2006, 20:54

ramky ani tak nie ako skor cipset ... a aj to len v urcitych podmienkach
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
slayer123
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Št 14. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa slayer123 » So 16. Dec, 2006, 21:55

V akych podmienkach ? keby som chcel procesor taktovat radsej prejst na ddr2 ?

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11650
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ne 17. Dec, 2006, 19:57

hlavne pri oc, ale aj keD robis so strihom videa, dekódovanim ...

- hej
s pozdravom, crux.

Napísať odpoveď

Návrat na "Pamäte"