Strana 1 z 1

AM1=Apacer

Napísané: Po 20. Nov, 2006, 17:33
od užívateľa Netus
Nazdar.Chcem sa len opytat ci je to pravda :? A ak sa da napiste nejake linky.

Diky :)

Napísané: Po 20. Nov, 2006, 19:22
od užívateľa barco
AM1 je OEM Apacer :wink:

Napísané: Po 20. Nov, 2006, 20:43
od užívateľa Netus
A su Apacer pamate DDRII vhodne na OC?Konkretne 1GB moduly 800 Mhz?

Napísané: Po 20. Nov, 2006, 21:28
od užívateľa barco
Neviem ti presne povedat ci su vhodne na OC - kazda RAM je individualny kus...
Ale pri dnesnych cenach sa najviac oplati Kingston HypeRX 750Mhz 1GB za super cenu 4000Sk :wink: