PC nejde s novou ram

Sem patrí všetko o pamätiach a pamäťových moduloch (DDR SDRAM, RDRAM, ...)
Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

PC nejde s novou ram

Príspevok od užívateľa matej21 » Pi 10. Nov, 2006, 17:22

kupilsom si tu za bazaru Corsair,ked ju dam do prveho slotu tak pc ani netukne,ak dam do druheho tak ide ide,az kym nezacne bootovat,vtedy bud hodi modru smrt ze chyba s ram,alebo nabootuje,ale mam len ciernu obrazovku s kurzorom,alebo len resetne sa,ale v nudzovom rezime ide,co s tim :?

maticnu mam Epox 8NPA-SLI , sempron 2800+
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s

Užívateľov profilový obrázok
jose
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 703
Dátum registrácie: Ne 10. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa jose » Pi 10. Nov, 2006, 18:11

je to tato corsaira?
ak ano skus v biose nastavit ine casovanie=nie 2(spd), ale 2,5 a pripadne zvysit Vmem na 2,7-8V.

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » Pi 10. Nov, 2006, 18:42

nie,je to 1 gb ,ale teraz sa mi pre zmenu dojebal net,mi nechcel sa pripojit na net,tak som chcel preinstalovat ovladace,ale mi to uz hodilo ze :
System Windows nemohol nacitat instalator pre hardver Net.Kointakujte vyrobcu hardveru.
co mam robit dpc,sa uz nedaju ani ovladace na modem nainstalovat poriadne
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » Pi 10. Nov, 2006, 18:47

Vidim to na format disku a nahodenie windowsu odznova. Pravdepodobne to uz padne uplne.

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » Pi 10. Nov, 2006, 18:51

tak ok,ja by som to aj reinstalol,len ako ?my to minule islo dost blbo ked som reinstalol,dal som ovladace , a napr. ked som dal vlastnosti a klikol na inu stranu,tak tam ostali kusky aj z tej predolsej,a take chyby,aj isiel cely sys. dost pomaly,bolo to tim ze tam nebol SP 2 ???

kokos,ale ma to sere ze ten win je inac na 100 % funkcny,ziadne spomalenie ani nic,ani ho nemam nejak dlho len tatop chujoviny zasrana (sry za nadavanie ale som fakt nasrany,sa mi vzdy musi nieco posrat) sa mi tam rozbila,iinac ide v poho,preto nechcem reinstal
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Pi 10. Nov, 2006, 19:28

Spyware , Adware a antivir , pripadne inych nicitelov tejto "havede" a az potom sa zaoberaj s RAM. Pripadne i SP2 daj ak nemas.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
jose
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 703
Dátum registrácie: Ne 10. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa jose » Pi 10. Nov, 2006, 19:35

a z inou ramkou to robi to iste?al. to nejde iba s tou corsairou?

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » Pi 10. Nov, 2006, 19:36

neviem,inu ram som v tejto "novej" maticnej este nemal
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s

Užívateľov profilový obrázok
jose
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 703
Dátum registrácie: Ne 10. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa jose » Pi 10. Nov, 2006, 19:42

ak nemas moznost odskusat inu pamat resetni bios,potom ak nebude normalne bootovat skus:1zhorsit manualne casovania,ak ani potom 2.mas nieco s diskom...reinstal(bez trapenia)

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » Pi 10. Nov, 2006, 19:45

to vsetko som skusal,asi fakt dsam ten reinstal
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » Pi 10. Nov, 2006, 23:55

ok,takze som konecne reinstalol win , ja sam 8) :lol: ,a aj funguje ako ma,len sa chcem opytat ci musim zase instalovat ovladace na chipset , lebo aj bez toho funguje uplne v poho,a ta ram,v prvom slote tak isto nejde,ale v druhom,uz prebehne aj bootovanie,aj som par sekund vo wine,ale zas to len preblikne modra obrazovka a reset
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » So 11. Nov, 2006, 00:29

Vsetko driver k doske , ku grafike , ku zvukovke , nejaky antivirus , spyware , adaware atd. Samozreme SP2.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » So 11. Nov, 2006, 18:59

bol som tu ram prave vyskusat u kamosa,a na moje prekvapenie ide,tak kde sakra moze byt u mna problem,ved som aj reinstalol win,skusal som dat jej viac V , aj nastavit vsetko rucne,aj nastavit vsetko na minimum,a ona stale nejde
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » So 11. Nov, 2006, 19:01

matej21 napísal:bol som tu ram prave vyskusat u kamosa,a na moje prekvapenie ide,tak kde sakra moze byt u mna problem,ved som aj reinstalol win
Ze by nebola kompatabilna s tvojou doskou ?
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » So 11. Nov, 2006, 19:05

ale tak ved to by nebolo len u mna nie ?ale u vsetkych co maju kombinaciu Epoix 8NPA SLI + ten Corsair :?
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s

Napísať odpoveď

Návrat na "Pamäte"