A-data vitesta ddr566

Sem patrí všetko o pamätiach a pamäťových moduloch (DDR SDRAM, RDRAM, ...)
Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Pi 27. Okt, 2006, 08:15

allshe napísal:no samozrejme ze tam pojde este jedna do dualu. len musim cakat kym bude lebo nikde na skladoch nieje. mam ju objednanu.
dual by mal zdvojnasobit priepustnost ak sa nemylim ze?
Presne , ale moze sa stat , ze budes musiet znizit taktovanie. Neni to chyba dosky , ci chipsetu ci pameti , len opcas sa take stava. Ale mozne je ze nebudes , das ram a ficis. :wink:

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » Pi 27. Okt, 2006, 13:53

no to sa uvidi. dufam ze nie
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » So 28. Okt, 2006, 18:02

otazka. ako spravne testovat memtestom? spustim a je tam v okienku ze All unused RAM.....mam to nechat tak alebo tam dat 512 ak testujem? ak dam 512 tak to zacne vypisovat na disk pravdepodobne a stale to stoji na nule. tak ako?:)
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » So 28. Okt, 2006, 18:09

allshe napísal:otazka. ako spravne testovat memtestom? spustim a je tam v okienku ze All unused RAM.....mam to nechat tak alebo tam dat 512 ak testujem? ak dam 512 tak to zacne vypisovat na disk pravdepodobne a stale to stoji na nule. tak ako?:)
All unused ram a nehaj to ist tak 3-6hodin , vravi sa minimalne 5pass-ov tusim.

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » So 23. Dec, 2006, 19:57

noo tak stala sa vec aka sa stala bohuzial musel som znizit taktovanie. kazda z oboch tychto ram ak bezi samostatne...cize iba jedna 512-tka tak v pohode prekroci aj 600 MHz cize trebars CPU takt 9x300.......
no ak ich dam obe spolu do dualchanel tak to ide maximalne na 9x289 :(((( co je pre ramky578 MHz :(((( sakra sakra sakra:( nepomohlo ani zmenit casovanie a ani zvysit napatie na ramkach. skusaom som aj 2T...skusal som voltaz az 2,8 V z povodnych 2,6..a stale to proste robi chyby uz pri fsb 290 :((

da sa to nejako vyriesit?

EDIT: dokonca to blbne aj takto:((( shit
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
Bikermotyl
VIP
VIP
Príspevky: 4992
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bikermotyl » So 23. Dec, 2006, 22:24

Hold, smola... asi aj preto kazdy rozumny clovek kupoval tieto RAMky do paru, nie samostatne s velkym casovym odstupom.
Skus este do nich dat 2,9V. O nieco malo by to malo pomoct, ak ich dobre zachladis.

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » So 23. Dec, 2006, 22:28

no bohuzial:( keby boli hned dve tak okamzite beriem dve...ale bola uz len jedna a tuto druhu som horko tazko zohnal

EDIT:

takze max stabilne co z toho vycucam na dualchanel je 9x285 (2565 MHz) s delickou 1:1 (DDR 570) :(( som z toho celeho sklamany:(

dokonca ked ich dam obe do single....tak to nejde pretaktovat vobec absolutne nijak:((
NB Acer Aspire 3810T

Napísať odpoveď

Návrat na "Pamäte"