A-data vitesta ddr566

Sem patrí všetko o pamätiach a pamäťových moduloch (DDR SDRAM, RDRAM, ...)
Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

A-data vitesta ddr566

Príspevok od užívateľa allshe » Št 19. Okt, 2006, 18:08

zdravim. kupil som si zatial jednu 512 MB tuto ramku PC4500 / DDR566

CPU-Z najnovsi mi to detekuje ako DDR570 (285 MHz) PC4600

to by mi absolutne nevadilo ako to detekuje..ale ak nastavim v biose delicku 250 co by malo byt DDR500.....alebo delicku 233 co by malo byt DDR466.....tak CPU-Z mi staaaale ukazuje ze ramka bezi CPU/8 a to jest cca 226 MHz......

tak teraz poradte co s tym?:)))
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » So 21. Okt, 2006, 13:21

nikto nic?
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » So 21. Okt, 2006, 17:05

Apropo znizil si na tom nasobic ? HTT ? Kedze nim sa nasobia pamete a tie davaju konecny vysledok ?
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
magoo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 430
Dátum registrácie: St 05. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad, Zilina (26)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa magoo » So 21. Okt, 2006, 20:14

AjsTi napísal:Apropo znizil si na tom nasobic ? HTT ? Kedze nim sa nasobia pamete a tie davaju konecny vysledok ?
hmm...? co ma nasobic s htt spolocne s pametami? mohol by si mi to prosim objasnit, alebo aspon poslat nejaky link? :? to je teraz nejaka novinka?

chalan to pravdepodobne skusal nastavovat nepretaktovane, podla mna je chyba na doske, mozno bios...alebo skus dat pamet do ineho slotu. Mozno si ju dal nie do prveho slotu. Treba ju dat do prveho slotu :wink:

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » So 21. Okt, 2006, 20:52

magoo napísal:
AjsTi napísal:Apropo znizil si na tom nasobic ? HTT ? Kedze nim sa nasobia pamete a tie davaju konecny vysledok ?
hmm...? co ma nasobic s htt spolocne s pametami? mohol by si mi to prosim objasnit, alebo aspon poslat nejaky link? :? to je teraz nejaka novinka?

chalan to pravdepodobne skusal nastavovat nepretaktovane, podla mna je chyba na doske, mozno bios...alebo skus dat pamet do ineho slotu. Mozno si ju dal nie do prveho slotu. Treba ju dat do prveho slotu :wink:
Videl si jeho podpis ? Odkedy je opteron 144 na default 2.3Ghz ? Nevies co je HTT alebo ? Samozrejme ak netaktoval , bude chyba zrejme v doske , alebo v nastaveni. Pripadne aktualizovat bios.
Naposledy upravil/-a AjsTi v Ne 22. Okt, 2006, 17:38, upravené celkom 2 krát.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » So 21. Okt, 2006, 22:20

pamat je v prvom slote samozrejme, bolo to skusane pri nenataktovanom stroji. ked je na 2,3 GHz, delicka na 200, HT 4x.....ide len o to ze to je detekovane inak ako to je nastavene a to iba pri delickach 233 a 250 (a teraz neviem ci to len tak ukazuje alebo to aj tak je v skutocnosti nastavene) kazdopadne na novu dosku sa uz caka dufam ze bude o dost lepsia (Asus A8R32 MVP-Deluxe) ..... pri nizsich to detekuje normalne ale chcel som pri nepretaktovanom stroji dat delicku 250 aby ramka bezala na ddr500.....no bohuzial to ukazuje len tolko co som napisal
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
magoo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 430
Dátum registrácie: St 05. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad, Zilina (26)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa magoo » Ne 22. Okt, 2006, 02:45

no nefunguju delicky spravne. Bezna vec ak mas chipset od nVidie. Uz aby ATI zacalo robit poriadne chipsety....

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » Ne 22. Okt, 2006, 08:50

uvidim co za chipset bude ten Ati crossfire xpress 3200

co som pozeral nastavenia biosu tak je tam toho hodne cize bios by nemal byt najhorsi a na ten chipset som vazne zvedavy:)
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5742
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Ne 22. Okt, 2006, 13:02

allshe napísal:uvidim co za chipset bude ten Ati crossfire xpress 3200

co som pozeral nastavenia biosu tak je tam toho hodne cize bios by nemal byt najhorsi a na ten chipset som vazne zvedavy:)
bios si robi kazda firma ku kazdej doske sama...respektive ho kupi, ale co tam bude rozhoduje ona....co vyrobca to ine polozky v biose...
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » Ne 22. Okt, 2006, 16:42

jooy to viem. konkretne som mal na mysli dosku:
Asus A8R32 MVP-Deluxe s chipsetom ATI Crossfire Xpress 3200
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Ne 22. Okt, 2006, 17:03

Osobne mam Xpress 3200 od ATI a co sa tyka pameti no problema. Ovsem pri tych lepsich doskach , kde patri aj Asus je na nete , ake pamete su certifikovane. Potom sa netreba cudovat , ze to nejde , alebo ide. K tvojmu problemu , bolo by mozne odskusat ine pamete nech sa vyluci , ze je zla doska ?
Naposledy upravil/-a AjsTi v Pi 27. Okt, 2006, 08:05, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » Ne 22. Okt, 2006, 17:30

no mal som tam predtym kingstony ale iba DDR400 takze som vyssie delicky ako 200 nedaval.... a moznost to vyskusat nemam s inymi pamatami.
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » Št 26. Okt, 2006, 21:36

takze: nova doska! ramka bezi uplne bezchybne dokonca ako DDR600 pri pretaktovanom stroji a to mi maximalne vyhovuje. vsetko je stabilne a doska? jedna baaasnicka :)

len tak pre zaujimavost. Single channel:

Obrázok
NB Acer Aspire 3810T

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Pi 27. Okt, 2006, 08:06

Toz este jednu a do dualu. Predsa len na rychlosti ziskat kusok viac , aspon co sa tyka pameti.

Užívateľov profilový obrázok
allshe
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 23. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice 4EVA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa allshe » Pi 27. Okt, 2006, 08:08

no samozrejme ze tam pojde este jedna do dualu. len musim cakat kym bude lebo nikde na skladoch nieje. mam ju objednanu.
dual by mal zdvojnasobit priepustnost ak sa nemylim ze?
NB Acer Aspire 3810T

Napísať odpoveď

Návrat na "Pamäte"