DDR2 na DDR1

Sem patrí všetko o pamätiach a pamäťových moduloch (DDR SDRAM, RDRAM, ...)
Užívateľov profilový obrázok
Oleg
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 58
Dátum registrácie: Št 16. Dec, 2004, 14:00
Kontaktovať užívateľa:

DDR2 na DDR1

Príspevok od užívateľa Oleg » Ut 17. Okt, 2006, 10:33

Chcel by som vediet, ci mozem dat pamet DDR2 do dosky (ASUS A7N8X-E) ktora podporuje len DDR1. Diky

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Re: DDR2 na DDR1

Príspevok od užívateľa Mtex » Ut 17. Okt, 2006, 10:34

Oleg napísal:Chcel by som vediet, ci mozem dat pamet DDR2 do dosky (ASUS A7N8X-E) ktora podporuje len DDR1. Diky
odpoved je nie :!:
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Re: DDR2 na DDR1

Príspevok od užívateľa Bdurex » Ut 17. Okt, 2006, 18:42

Oleg napísal:Chcel by som vediet, ci mozem dat pamet DDR2 do dosky (ASUS A7N8X-E) ktora podporuje len DDR1. Diky
NIE.Dovod je taky ze, ta medzierka je posunuta trosku na bok taze ju tam ani neupchas.Proste to je biznis ...deby to spravily tak ze by sa to dalo tak by boly straty...a tak si na tom pekne zarabaju.
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » Ut 17. Okt, 2006, 18:53

DDR1 ma aj vyssie napatie... nie len posunutu "dierku" :)

Užívateľov profilový obrázok
UFO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 394
Dátum registrácie: Ne 06. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Príspevok od užívateľa UFO » Ut 17. Okt, 2006, 19:26

A rozdiel je taktiez v pocte pinov. Ak sa nemylim, DDR1 ich ma 184 a DDR2 ma 240.

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ut 17. Okt, 2006, 21:22

tak tak :wink:

notch (zatez) je len na to aby ludia nahodou nestrcili DDR 1 do DDR 2 slotu :wink:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Blade_
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 78
Dátum registrácie: Po 12. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Trnava

Príspevok od užívateľa Blade_ » Po 06. Nov, 2006, 16:37

Jasne. S kladivom to ide. :D

Užívateľov profilový obrázok
eidamm
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 134
Dátum registrácie: So 28. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa eidamm » Po 06. Nov, 2006, 16:44

ja som myslel ze aj dlzkou sa lisia...
~eidam

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11110
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Príspevok od užívateľa Broslowski » Po 06. Nov, 2006, 17:07

A hlavne sa lisia v casovani takze cisto teoreticky ani prakticky by to nebolo mozne :!:

Napísať odpoveď

Návrat na "Pamäte"