Dual Channel DDR memory technology

Sem patrí všetko o pamätiach a pamäťových moduloch (DDR SDRAM, RDRAM, ...)
Užívateľov profilový obrázok
chillik
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: Ne 03. Sep, 2006, 02:00

Dual Channel DDR memory technology

Príspevok od užívateľa chillik » So 02. Sep, 2006, 16:19

znamena to to ..ze je lepsie kupit dve 256 alebo dve 512ky ako jednu 512 res 1Giga ram???...lepsie budu ado jual pracovat???..diiky za odpoved :) :8O:

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » So 02. Sep, 2006, 16:20

:arrow: Presunute z Nakupnej Poradne...

Ano... dosiehnes tym vyssiu priepustnost, ale musi ti to podporovat doska resp. chipset... (napr socket 754 dual channel nepodporuje)

Užívateľov profilový obrázok
chillik
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: Ne 03. Sep, 2006, 02:00

hmmm

Príspevok od užívateľa chillik » So 02. Sep, 2006, 17:41

no na doske ktr chcem piise ze 4 krat dual ddr dim...cize mala by to doska podporovat....nie???..:) :8O:

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » So 02. Sep, 2006, 17:43

No tak potom samozrejme... mohol si rovno napisat typ ale to je uz aj tak jedno :roll:

Užívateľov profilový obrázok
chillik
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: Ne 03. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa chillik » So 02. Sep, 2006, 17:53

je to taato doska :)
ASROCK 939DUAL VSTA :8O:
http://www.asrock.com/product/939Dual-VSTA.htm

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » So 02. Sep, 2006, 18:25

chillik napísal:je to taato doska :)
ASROCK 939DUAL VSTA :8O:
http://www.asrock.com/product/939Dual-VSTA.htm
Ano ma ta doska Dual channel.Ked uz chces do dual channel tak 2x 512 :wink:
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
Mato
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 559
Dátum registrácie: Št 14. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mato » So 02. Sep, 2006, 22:22

ja by som doporucil rovno 2x1GB neni o com :D
Intel Core i5 7500 | AsRock Z270 Killer SLI | 16 GB DDR4 CORSAIR | ASUS STRIX GTX 1050 TI OC | Adaptec 7805Q | SAMSUNG 840 PRO 256GB |
Samsung 970 PRO NVMe M.2 512GB + WD101KRYZ | Fractal Design R4 | Seasonic Prime 850W Titanium | Logitech G900 & G840 XL |
32" Philips 4K LCD | AIRCooling CPU - BOX :P | 5x Noctua NF-A14 PWM + Fractal Design 140mm |

Užívateľov profilový obrázok
chillik
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: Ne 03. Sep, 2006, 02:00

hmmm

Príspevok od užívateľa chillik » Ne 03. Sep, 2006, 12:38

jasne ja by som tiez odporucil len mi posli prachy na to a dam si aj 2 * 2 giga...xixi...

Užívateľov profilový obrázok
Mato
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 559
Dátum registrácie: Št 14. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Re: hmmm

Príspevok od užívateľa Mato » Ne 03. Sep, 2006, 13:59

chillik napísal:jasne ja by som tiez odporucil len mi posli prachy na to a dam si aj 2 * 2 giga...xixi...
kup si jeden 1GB modul potom kupis dalsi ... sam mam 4x512 ale uz sa ich nezbavim lebo kazdy kto by to chcel kupit mi da max 1000sk za kus pritom v obchode stoja o hodne viac takze asi tak 512MB moduly su vyhodene prachy!!!
Intel Core i5 7500 | AsRock Z270 Killer SLI | 16 GB DDR4 CORSAIR | ASUS STRIX GTX 1050 TI OC | Adaptec 7805Q | SAMSUNG 840 PRO 256GB |
Samsung 970 PRO NVMe M.2 512GB + WD101KRYZ | Fractal Design R4 | Seasonic Prime 850W Titanium | Logitech G900 & G840 XL |
32" Philips 4K LCD | AIRCooling CPU - BOX :P | 5x Noctua NF-A14 PWM + Fractal Design 140mm |

Napísať odpoveď

Návrat na "Pamäte"