Strana 1 z 1

Problém z DDR2 RAM.

Napísané: Pi 04. Jan, 2019, 21:27
od užívateľa MaRtQoO
Ahojte, mám problém z podporou ramiek v mojom staručkom pc. :-(
Doska: Gigabyte GA-945PL-S3P (REV: 6.6)
Cpu: intel e7300
RAM : KVR800D2N5K2/2G (2 páry)
: KVR800D2N5K2/1G (1 pár)
Doska ma 4 sloty, 2 žlté, 2 červené. Nech už kombinujem akokoľvek, vždy mi vezme iba 1 pár ramiek a je jedno ako ich tam naskladám. Proste akonáhle sú 3 alebo 4 osadené, pc sa nespustí. Doska nema bzučiak.
Napadá niekoho niečo? Ďakujem veľmi pekne.
:help:

Re: Problém z DDR2 RAM.

Napísané: Pi 04. Jan, 2019, 21:32
od užívateľa 1337180a
Mas 4 sloty a 3 pary? Par su 2 to je dokopy 6.

Re: Problém z DDR2 RAM.

Napísané: Pi 04. Jan, 2019, 23:12
od užívateľa MaRtQoO
Viem počítať ☺️ 1 pár samozrejme vždy volný. A tým, že to viem prestriedať čiastočne vylúčim to, že nefunguju RAMky.

Re: Problém z DDR2 RAM.

Napísané: So 05. Jan, 2019, 09:32
od užívateľa 1337180a
Pridaj volty poriadne :) Aj do SOC, northbridge a skus este dakde.

Re: Problém z DDR2 RAM.

Napísané: So 05. Jan, 2019, 10:47
od užívateľa molari
mas DS moduly
pokial chces pouzit vsetky 4 sloty musia byt SS

Re: Problém z DDR2 RAM.

Napísané: Po 07. Jan, 2019, 08:55
od užívateľa 1337180a
cau molari, vyuzijem toto vlanko ked tu si a opytam sa ta ci nevies aky maju moje pamate rank 1 ci 2... G.Skill FlareX 3200CL14 AMD. Mozno budes uspesnejsi nez ja..

Re: Problém z DDR2 RAM.

Napísané: Ut 08. Jan, 2019, 21:53
od užívateľa MaRtQoO
Molari, ďakujem. Skúsim tam hodit 4x1gb SS

Re: Problém z DDR2 RAM.

Napísané: Pi 11. Jan, 2019, 08:52
od užívateľa 1337180a
Molari dik, uz som to nasiel mam Rank 2, na alze to pise :)

Re: Problém z DDR2 RAM.

Napísané: So 12. Jan, 2019, 04:25
od užívateľa molari
1337180a napísal:
Pi 11. Jan, 2019, 08:52
Molari dik, uz som to nasiel mam Rank 2, na alze to pise :)
No neviem, ci sa da verit Alze. CPU-Z udava Rank 1.

Re: Problém z DDR2 RAM.

Napísané: St 16. Jan, 2019, 20:32
od užívateľa 1337180a
Hej, diki za upozornenie molari, ja zas upozornujem na to ze cpuz rog edicia nema taketo kolonky, este ze mam 2 cpuz. Pisal som do GSkillu poslal fotky, alza to ma zle, je to single rank.