Vela RAM v standby

Sem patrí všetko o pamätiach a pamäťových moduloch (DDR SDRAM, RDRAM, ...)
Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5028
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Vela RAM v standby

Príspevok od užívateľa elementar » Pi 03. Feb, 2017, 18:16

Obrázok
co s tym? bezne mi h1z1 vedelo zozrat aj 10GB ram ale hra sla aspon plynulo. teraz mam lagy kvoli tomuto objavilo sa to len nedavno
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6642
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vela RAM v standby

Príspevok od užívateľa shiro » So 04. Feb, 2017, 10:22

ako vies ze je to prave kvoli tomu?
ta hra je early access, nejake haluze preto ocakavaj. testujes betaverziu a este im za to platis.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15211
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Vela RAM v standby

Príspevok od užívateľa faugusztin » So 04. Feb, 2017, 11:10

Vzhladom na to, ze technicky je Standby pamat takmer to iste ako Free (Standby je pouzita ako cache rozneho typu, ktorych data je mozne okamzite zahodit ak si to nejaka aplikacia vyzaduje), tak tvoje problemy tato cast pamate urcite nesposobuje.

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5028
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Vela RAM v standby

Príspevok od užívateľa elementar » So 04. Feb, 2017, 14:25

shiro v tej hre mam 900hodin lebo je to jeba. ten problem mam len ja. doteraz sa neukazal citam reddit aj steam community forko.
no lenze to vyzera tak, ze sa zahlti tym, co by si inak ta hra vzala a ostane to v standby
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20175
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vela RAM v standby

Príspevok od užívateľa dexterav » So 04. Feb, 2017, 14:29

mno ako píšu chalani hore, ja mám standby 26GB :D
ako píše faugusztin bude to o niečom inom
aké veci si posledné dával?
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200, RTX2080Ti 2050/15500, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, SUV 400 240, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, EIZO 3237, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Xperia X Compact, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5028
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Vela RAM v standby

Príspevok od užívateľa elementar » So 04. Feb, 2017, 18:11

neviem skusil som vsetko... bude to hrou alebo OSkom, ibaze tomu nechapem preco :D proste sa ta hra rozhodla, ze miesto toho aby si tych 6GB vzala, necha to v cache... a nebol update sused ma rovnaku zostavu a nic
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6642
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vela RAM v standby

Príspevok od užívateľa shiro » So 04. Feb, 2017, 18:45

nezabudaj, ze to tvrdis ty a problem moze byt uplne inde. holt, early access...je fuk kolko tam mas nahrate, problemy skratka cakaj.
same sa nic nepokazi, daco sa stat muselo. skus na skusku dat nast. grafiky v hre na minimum, ci to bude robit tiez.
update hry nebol? steam updatuje automaticky priebezne.

na obrazku nizsie mam volnej RAM 1MB, standby 11.5GB z celkovych 16tich...a som prave rozpakovaval veci z RARu. Nic ine nebezi, ziadna hra.
A ostava to tak aj po skonceni rozpakovavania.
http://imgur.com/SN74ZVr
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Napísať odpoveď

Návrat na "Pamäte"