Kombinacia pameti Kingston ddr3 1600 xmp a non xmp

Sem patrí všetko o pamätiach a pamäťových moduloch (DDR SDRAM, RDRAM, ...)
Brano6969
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 102
Dátum registrácie: So 08. Jan, 2011, 12:25
Bydlisko: Poprad Juh Zaborskeho

Kombinacia pameti Kingston ddr3 1600 xmp a non xmp

Príspevok od užívateľa Brano6969 » Po 28. Mar, 2016, 00:38

Mam v pc tieto pamete....

Kód: Vybrať všetko

http://pameti.heureka.cz/kingston-hyperx-ddr3-8gb-1600mhz-cl9-2x4gb-khx1600c9d3k2-8g/#ng:75e9abb2f20a0247caaab2b607a64dca
.....chcem kupit dalsie 2 po 4 gb.Mozem kupit tieto ...

Kód: Vybrať všetko

http://pc.bazos.sk/inzerat/59318562/Kingston-HyperX-2x4GB-1600MHz-kit.php
...alebo nejake ine .


Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1859
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Re: Kombinacia pameti Kingston ddr3 1600 xmp a non xmp

Príspevok od užívateľa spencer » Ut 29. Mar, 2016, 00:21

Ja som mal pamate tie kingstone + adata a fachcili v dualchannel . Ako co sa tyka Tych xmp. Pokial nebudes xmp profil vyuzivat pri taktovani nemal by byt problem
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

Brano6969
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 102
Dátum registrácie: So 08. Jan, 2011, 12:25
Bydlisko: Poprad Juh Zaborskeho

Re: Kombinacia pameti Kingston ddr3 1600 xmp a non xmp

Príspevok od užívateľa Brano6969 » Št 21. Apr, 2016, 20:09

No mal som doma khx1600c9d3k2/8gx a spolu s khx1600c9d3k2/8g a jednoducho spolu bez sance.....osobytne isli....smola..

Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1859
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Re: Kombinacia pameti Kingston ddr3 1600 xmp a non xmp

Príspevok od užívateľa spencer » Št 21. Apr, 2016, 20:32

a osadzuješ ich na správné porty ? vždy parné alebo nepárné treba oboje osadiť . Párný s nepárnym ti nepôjde v dualchannel . http://f.ptcdn.info/529/019/000/1401377 ... lcha-o.jpg
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6499
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: Kombinacia pameti Kingston ddr3 1600 xmp a non xmp

Príspevok od užívateľa CageJ » Ut 03. Máj, 2016, 13:16

Brano6969 napísal:No mal som doma khx1600c9d3k2/8gx a spolu s khx1600c9d3k2/8g a jednoducho spolu bez sance.....osobytne isli....smola..
najprv musis zapojit 1600MHZ pamate bez XMP, nasledne nastavit natvrdo 1333MHz, nie AUTO a tak zapojit druhe moduly...
Mam to overene, vyskusane a funkcne.. akurat aby sli vsetky moduly na 1600MHz, som musel zdvihnut napatie na 1,6V.

Brano6969
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 102
Dátum registrácie: So 08. Jan, 2011, 12:25
Bydlisko: Poprad Juh Zaborskeho

Re: Kombinacia pameti Kingston ddr3 1600 xmp a non xmp

Príspevok od užívateľa Brano6969 » Ut 03. Máj, 2016, 20:41

Mal som ich zalozene dobre.Pamete bez xmp mi dava auto 1333 a mal som ich nastavene na 1600.Potom som zalozil xmp a ani tuk.Skoda nevadi ale dik za info.

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6499
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: Kombinacia pameti Kingston ddr3 1600 xmp a non xmp

Príspevok od užívateľa CageJ » Ut 03. Máj, 2016, 22:22

Zle....
Bez XMP -> manual 1333 MHz, potom pridať s XMP ..
Následne zmeniť na 1600 a zvýšiť napätie na 1,65V

Brano6969
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 102
Dátum registrácie: So 08. Jan, 2011, 12:25
Bydlisko: Poprad Juh Zaborskeho

Re: Kombinacia pameti Kingston ddr3 1600 xmp a non xmp

Príspevok od užívateľa Brano6969 » Ut 28. Jún, 2016, 20:51

Chcem dokupit este 4+4 gb.Moze mi niekto poradit ktore mi k nim pojdu.Dik

Co tieto....https://www.alza.sk/kingston-4gb-ddr3-1 ... d=18850356


Nakoniec som kupil od kamosa za 20 eur 8+8gb cl11 11-11-11-28-1600mhz...nasiel som spolocne casovanie s cl9 ..idu na 9-9-9-27-1600.

Mozes lock

Napísať odpoveď

Návrat na "Pamäte"