Problém z DDR2 RAM.

Sem patrí všetko o pamätiach a pamäťových moduloch (DDR SDRAM, RDRAM, ...)
Užívateľov profilový obrázok
MaRtQoO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 603
Dátum registrácie: Ne 21. Dec, 2008, 22:10
Bydlisko: Chynorany
Kontaktovať užívateľa:

Problém z DDR2 RAM.

Príspevok od užívateľa MaRtQoO » Pi 04. Jan, 2019, 21:27

Ahojte, mám problém z podporou ramiek v mojom staručkom pc. :-(
Doska: Gigabyte GA-945PL-S3P (REV: 6.6)
Cpu: intel e7300
RAM : KVR800D2N5K2/2G (2 páry)
: KVR800D2N5K2/1G (1 pár)
Doska ma 4 sloty, 2 žlté, 2 červené. Nech už kombinujem akokoľvek, vždy mi vezme iba 1 pár ramiek a je jedno ako ich tam naskladám. Proste akonáhle sú 3 alebo 4 osadené, pc sa nespustí. Doska nema bzučiak.
Napadá niekoho niečo? Ďakujem veľmi pekne.
:help:
. . . V príprave . . .
Môj život, nahovno ale aspoň že má dobrú grafiku.

Užívateľov profilový obrázok
1337180a
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 250
Dátum registrácie: Po 13. Apr, 2015, 09:35

Re: Problém z DDR2 RAM.

Príspevok od užívateľa 1337180a » Pi 04. Jan, 2019, 21:32

Mas 4 sloty a 3 pary? Par su 2 to je dokopy 6.
Ryzen 2600X 4.1GHz 1.45V Crosshair VII Hero RAM DDR4 3400MHz CL13-14-14-14-26-40 CR 1T (Flare X) Dual Channel Single Rank - Ryzen DRAM Calculator 1.4 - EXTREME Timing aplikovany, 1.525V+cooler GPU: Strix 1050Ti Enermax Platimax 1000W Samsung 970 M.2 512GB Pro + Samsung NVMe driver 3.0

Užívateľov profilový obrázok
MaRtQoO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 603
Dátum registrácie: Ne 21. Dec, 2008, 22:10
Bydlisko: Chynorany
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problém z DDR2 RAM.

Príspevok od užívateľa MaRtQoO » Pi 04. Jan, 2019, 23:12

Viem počítať ☺️ 1 pár samozrejme vždy volný. A tým, že to viem prestriedať čiastočne vylúčim to, že nefunguju RAMky.
. . . V príprave . . .
Môj život, nahovno ale aspoň že má dobrú grafiku.

Užívateľov profilový obrázok
1337180a
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 250
Dátum registrácie: Po 13. Apr, 2015, 09:35

Re: Problém z DDR2 RAM.

Príspevok od užívateľa 1337180a » So 05. Jan, 2019, 09:32

Pridaj volty poriadne :) Aj do SOC, northbridge a skus este dakde.
Ryzen 2600X 4.1GHz 1.45V Crosshair VII Hero RAM DDR4 3400MHz CL13-14-14-14-26-40 CR 1T (Flare X) Dual Channel Single Rank - Ryzen DRAM Calculator 1.4 - EXTREME Timing aplikovany, 1.525V+cooler GPU: Strix 1050Ti Enermax Platimax 1000W Samsung 970 M.2 512GB Pro + Samsung NVMe driver 3.0

Užívateľov profilový obrázok
molari
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 37
Dátum registrácie: Ut 26. Dec, 2017, 12:50

Re: Problém z DDR2 RAM.

Príspevok od užívateľa molari » So 05. Jan, 2019, 10:47

mas DS moduly
pokial chces pouzit vsetky 4 sloty musia byt SS

Užívateľov profilový obrázok
1337180a
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 250
Dátum registrácie: Po 13. Apr, 2015, 09:35

Re: Problém z DDR2 RAM.

Príspevok od užívateľa 1337180a » Po 07. Jan, 2019, 08:55

cau molari, vyuzijem toto vlanko ked tu si a opytam sa ta ci nevies aky maju moje pamate rank 1 ci 2... G.Skill FlareX 3200CL14 AMD. Mozno budes uspesnejsi nez ja..
Ryzen 2600X 4.1GHz 1.45V Crosshair VII Hero RAM DDR4 3400MHz CL13-14-14-14-26-40 CR 1T (Flare X) Dual Channel Single Rank - Ryzen DRAM Calculator 1.4 - EXTREME Timing aplikovany, 1.525V+cooler GPU: Strix 1050Ti Enermax Platimax 1000W Samsung 970 M.2 512GB Pro + Samsung NVMe driver 3.0

Užívateľov profilový obrázok
MaRtQoO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 603
Dátum registrácie: Ne 21. Dec, 2008, 22:10
Bydlisko: Chynorany
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problém z DDR2 RAM.

Príspevok od užívateľa MaRtQoO » Ut 08. Jan, 2019, 21:53

Molari, ďakujem. Skúsim tam hodit 4x1gb SS
. . . V príprave . . .
Môj život, nahovno ale aspoň že má dobrú grafiku.

Užívateľov profilový obrázok
1337180a
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 250
Dátum registrácie: Po 13. Apr, 2015, 09:35

Re: Problém z DDR2 RAM.

Príspevok od užívateľa 1337180a » Pi 11. Jan, 2019, 08:52

Molari dik, uz som to nasiel mam Rank 2, na alze to pise :)
Ryzen 2600X 4.1GHz 1.45V Crosshair VII Hero RAM DDR4 3400MHz CL13-14-14-14-26-40 CR 1T (Flare X) Dual Channel Single Rank - Ryzen DRAM Calculator 1.4 - EXTREME Timing aplikovany, 1.525V+cooler GPU: Strix 1050Ti Enermax Platimax 1000W Samsung 970 M.2 512GB Pro + Samsung NVMe driver 3.0

Užívateľov profilový obrázok
molari
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 37
Dátum registrácie: Ut 26. Dec, 2017, 12:50

Re: Problém z DDR2 RAM.

Príspevok od užívateľa molari » So 12. Jan, 2019, 04:25

1337180a napísal:
Pi 11. Jan, 2019, 08:52
Molari dik, uz som to nasiel mam Rank 2, na alze to pise :)
No neviem, ci sa da verit Alze. CPU-Z udava Rank 1.

Užívateľov profilový obrázok
1337180a
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 250
Dátum registrácie: Po 13. Apr, 2015, 09:35

Re: Problém z DDR2 RAM.

Príspevok od užívateľa 1337180a » St 16. Jan, 2019, 20:32

Hej, diki za upozornenie molari, ja zas upozornujem na to ze cpuz rog edicia nema taketo kolonky, este ze mam 2 cpuz. Pisal som do GSkillu poslal fotky, alza to ma zle, je to single rank.
Ryzen 2600X 4.1GHz 1.45V Crosshair VII Hero RAM DDR4 3400MHz CL13-14-14-14-26-40 CR 1T (Flare X) Dual Channel Single Rank - Ryzen DRAM Calculator 1.4 - EXTREME Timing aplikovany, 1.525V+cooler GPU: Strix 1050Ti Enermax Platimax 1000W Samsung 970 M.2 512GB Pro + Samsung NVMe driver 3.0

Napísať odpoveď

Návrat na "Pamäte"