ovladac na tlaciaren

Sem patri všetko o ovládačoch a nastaveniach ovládačov pre základné dosky, grafické karty a príslušenstvo plus všetko o nových BIOSoch, flashovaní zakladných dosiek, grafických kariet a iného HW...
michalkoo10
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 190
Dátum registrácie: Ne 11. Sep, 2011, 13:28

ovladac na tlaciaren

Príspevok od užívateľa michalkoo10 » So 14. Júl, 2012, 14:19

potrebujem nainstalovat 32bit ovladac na tlaciaren na 64bit windows, da sa to ?? lebo pri instalacii mi vyskoci hlaska, ze ovladac sa neda nainstalovat pretoze mam 64bit windows, zo stranky vyrobcu som stahoval ovladace na 64 bit windows a vsetko funguje ale ja potrebujem naistalovat 32 bit ovladac co mam na originalnom CD (a nepytajte sa preco, proste ho potrebujem nainstalovat)
da sa to nejako spravit ??
dik

bbb
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 48
Dátum registrácie: Št 12. Apr, 2012, 10:54

Re: ovladac na tlaciaren

Príspevok od užívateľa bbb » So 14. Júl, 2012, 15:05

Dá sa to spraviť tak, že si nainštaluješ 32bitové Windows. Aká to je tlačiareň?

michalkoo10
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 190
Dátum registrácie: Ne 11. Sep, 2011, 13:28

Re: ovladac na tlaciaren

Príspevok od užívateľa michalkoo10 » So 14. Júl, 2012, 15:23

no urcite, a 1 GB RAM budem mat ako zbytocny luxus, tlaciaren mam Canon MF4010

bbb
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 48
Dátum registrácie: Št 12. Apr, 2012, 10:54

Re: ovladac na tlaciaren

Príspevok od užívateľa bbb » So 14. Júl, 2012, 16:21

Tu je 64 bitový ovládač. Ak Ti nevyhovuje, napíš čo konkrétne. Ja to nikomu nepoviem.
http://www.canon.sk/Support/Consumer_Pr ... e=download

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7082
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: ovladac na tlaciaren

Príspevok od užívateľa shiro » So 14. Júl, 2012, 17:02

pretoze ma tlacku pichnutu do routera a mysli si ze sa mu neda tlacit kvoli tomu ze potrebuje 32b ovladac. Riesi to uz na inom fore. A nepochopi, ze na 64b OS nenarve 32bit ovladace. Jeho minus. Pretoze problem vobec neni v ovladaci.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

michalkoo10
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 190
Dátum registrácie: Ne 11. Sep, 2011, 13:28

Re: ovladac na tlaciaren

Príspevok od užívateľa michalkoo10 » So 14. Júl, 2012, 23:16

shiro, ak mas problem s tym ze to riesim na inom fore tak preco si mi na tom inom fore odpisal ?? :laugh:
a inak nemas pravdu, problem je vyrieseny a bol v ovladaci :P

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7082
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: ovladac na tlaciaren

Príspevok od užívateľa shiro » So 14. Júl, 2012, 23:23

ja s tym problem nemam, len informujem.
a problem v ovladaci bol taky, ze si nainstaloval 64bit ovladac ktory ti kazdy radil uz to ide ;-)
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4629
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: ovladac na tlaciaren

Príspevok od užívateľa Chris » Ne 15. Júl, 2012, 00:51

Lol :facepalm:
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7082
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: ovladac na tlaciaren

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 15. Júl, 2012, 10:29

Nemali zo mna vyjst ake informacie, len som zhrnul o co sa inde a tuna jedna.
proces instalacie tlacky je vsade stejny, tlacku musis bud najst na LAN ked je v routeri, pc si vypyta ovladac a ficis.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

michalkoo10
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 190
Dátum registrácie: Ne 11. Sep, 2011, 13:28

Re: ovladac na tlaciaren

Príspevok od užívateľa michalkoo10 » Ne 15. Júl, 2012, 11:01

nie je to az take jednoduche jak si vsetci myslia, problem je v kompatibilite a neviem v com inom, mal som uz 3 routre ale iba jeden isiel (ten posledny), tlaciaren mam sice zapojenu v routri ale pc si ovladac nepytal, vsetko nastavoval router a pocas konfiguracie mi hlasal aby som nainstaloval ovladac, ktory ale bol nainstalovany, preto nemohol najst tlaciaren, ale ako som napisal, problem vyrieseny

Napísať odpoveď

Návrat na "Ovládače a BIOSy"