Strana 2 z 2

Re: FPS-limiter v GeForce ovládačoch

Napísané: St 11. Jan, 2012, 15:43
od užívateľa stefan222
ale tam sa nastavi len max nie? nedlo by sa niekde dvihnut min?

Re: FPS-limiter v GeForce ovládačoch

Napísané: St 11. Jan, 2012, 16:17
od užívateľa Kyselinka
Lol, to ako vazne? :D
Zniz detaily.
To mi chces povedat, ze ti ta 570-ka nieco nestiha?

Re: FPS-limiter v GeForce ovládačoch

Napísané: St 11. Jan, 2012, 18:39
od užívateľa stefan222
no hovorim, saint ro the third mi dava 8fps. cely cas. aj animacka pred menu ma 12fps. preto sa pytam. ci sa da nastavit minimum fps. ale asi amm blbe ovladace

Re: FPS-limiter v GeForce ovládačoch

Napísané: St 11. Jan, 2012, 18:49
od užívateľa Kyselinka
Ved to je 2-oj rocna hra :rolleyes: , to ti grafa potiahnut musi. Mas tam nieco blbo nastavene.
Vytazenie jadra je na 100%?

Re: FPS-limiter v GeForce ovládačoch

Napísané: St 11. Jan, 2012, 18:59
od užívateľa stefan222
ale to je novsi saint row a vytazenie som nekukal ale fan nejde hlucne, teplota 55°C

Re: FPS-limiter v GeForce ovládačoch

Napísané: St 11. Jan, 2012, 19:30
od užívateľa Kyselinka
Aha to je The Third, beriem spat :)
Checkni to vytazenie jadra grafiky a vytazenie CPU.
Skor by som to uz nasmeroval sem http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... &start=120 nech tu neni bordel.