Strana 1 z 1

GeForce GTX 970M vs Intel HD Graphics 530

Napísané: Po 21. Dec, 2015, 14:20
od užívateľa f4kE
Zdar,

chcem sa spytat ako nastavit/zmenit defaultne nastavenu graficku kartu pre dany program/hru? Kedysi to islo standardne cez nVidia driver, bohuzial teraz mam toto rolovacie okno vysednute a nejde s nim pohnut. Jednu hru mi pusta cez HD530 a samozrejme ta to nepotiahne. Skusal som aj menit za novsi ovladac, ale bez zmeny. NB bol pripojeny do siete (nemoznost zapnut usporny rezim). Na nete vela clankov o rovnakom probleme, ale bez riesenia. Zvacsa len stiahnut nVidia inspector (v ktorom mi to ale tiez nefunguje, mozno mam len tuleniu nemoc). Jedna sa o Acer Predator 17 (G9-791) a Windows 10 Home.

Dakujem za rady.

Re: GeForce GTX 970M vs Intel HD Graphics 530

Napísané: Po 21. Dec, 2015, 15:33
od užívateľa Xeigen

Re: GeForce GTX 970M vs Intel HD Graphics 530

Napísané: Po 21. Dec, 2015, 16:02
od užívateľa f4kE
Nie. "Spustit s grafickym procesorem" je vysednute.

Re: GeForce GTX 970M vs Intel HD Graphics 530

Napísané: Po 21. Dec, 2015, 17:10
od užívateľa Xeigen
Skús tú hru pridať manuálne do G-force Experience

Re: GeForce GTX 970M vs Intel HD Graphics 530

Napísané: Ut 22. Dec, 2015, 01:11
od užívateľa spencer
Len pre info je nainstalovan ovladac pre integrovanu grafiku aj cipset ?

Re: GeForce GTX 970M vs Intel HD Graphics 530

Napísané: Ut 22. Dec, 2015, 10:56
od užívateľa f4kE
Xeigen napísal:Skús tú hru pridať manuálne do G-force Experience

Vsetky tieto ovladace su nainstalovane. Vyskusam to cez G-force Experience, ale myslim, ze to nie je riesenie, lebo na i5, 765m a W7 som to ani nemal nainstalovane a vsetko islo ako malo.

Re: GeForce GTX 970M vs Intel HD Graphics 530

Napísané: Ut 22. Dec, 2015, 23:04
od užívateľa Xeigen
skús toto:

Kód: Vybrať všetko

I had the exact issue after latest update (today) and I've fixed it by going to "C:\ProgramData\NVIDIA Corporation\Drs" -> right click ->properties -> Previous Version (assuming you're system protection/system restore on c:\) and restored the all the files with the most recent version... that's how I've solved the problem.

In case people want the pre-update files, I've uploaded'em:
http://www.2shared.com/file/vFlksc1J/Drs.html -> the go into the following dir: "C:\ProgramData\NVIDIA Corporation\DRS"

Re: GeForce GTX 970M vs Intel HD Graphics 530

Napísané: St 23. Dec, 2015, 00:53
od užívateľa f4kE
Bohuzial, ani toto nefunguje. Aj ked tam nahodim jeho subory, ziadne predchadzajuce verzie sa nenajdu :-(

Re: GeForce GTX 970M vs Intel HD Graphics 530

Napísané: St 23. Dec, 2015, 14:29
od užívateľa spencer
Jedine vyskusat iny system

Re: GeForce GTX 970M vs Intel HD Graphics 530

Napísané: Št 24. Dec, 2015, 00:44
od užívateľa f4kE
Toho som sa obaval :-/

Re: GeForce GTX 970M vs Intel HD Graphics 530

Napísané: Št 24. Dec, 2015, 01:03
od užívateľa Xeigen
A drivery priamo od Nvidie si neskusal ?

Re: GeForce GTX 970M vs Intel HD Graphics 530

Napísané: Št 24. Dec, 2015, 17:47
od užívateľa spencer
pozri existuje jedna parádna utilitka ktorá ťa z tejto brindy vytiahne aspoň čiastočne a to "EaseUS Partition Master 10.0" . to znamená nemusíš nič robiť s aktualným systémom . pokiaľ máš na disku dostatok miesta cez túto utilitu ho môžeš rozdeliť bez toho aby si musel formatovať disk . v skratke z voľného miesta môžeš ukrojiť a vyčleniť particiu pre systém Ďalši . takže si nainštaluješ dva systémy . a ak ti to bude robiť aj na druhom čo si nainštaluješ tak proste spustiš zas túto utilitku v prvom systéme a tu novú particiu čo je na nej druhy systém zformatuješ a particiu pripojiš k voľnému miestu odkiaľ si ju vykrojil . a ani nevieš že si s diskom niečo robil alebo inštaloval dva systémy . pre istotu si ale zalohuj citlive data nie vždy to musí výjsť , ale ja som zatiaľ vždy úspešne dokončil čo som potreboval .

Re: GeForce GTX 970M vs Intel HD Graphics 530

Napísané: Pi 25. Dec, 2015, 17:46
od užívateľa f4kE
Takisto najnovsie drivery od nVidie vyskusane ale bezuspesne. Niekde som cital, ze sa toto zacalo prejavovat od rady 8xx vyssie. To by aj vysvetlovalo preco na 765m to este ialo ako malo.

Uprimne, na tamto si moc netrufam :-/