Strana 2 z 3

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark

Napísané: Po 06. Dec, 2010, 20:05
od užívateľa FEAR
Tak pardon ale mne 10-15fps dolu zo spektra 100 fps a viacej pride ako smiesne .. :) mimo to AF som nikdy nemal inak ako 16x ... to pouzivam odjakziva .. raz za uhorsky rok mozno postelujem AA ale inak mam pevne nastavenia a nebolo nikdy nutne siahat ani na AA a vobrc na AF :)

No ak tebe pride -13fps teda z 115 na 102 a podobne ako poriadny pokles vykonu no mne to pride ako absolutne smiesny pokles .. v praxi este absolutnejsi

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark

Napísané: Po 06. Dec, 2010, 20:39
od užívateľa crux2005
na tych dvoch HD 5850 stoji 16xAF - 10% a na tej GTX 480 - ~13%
kebyže filtruje Cypress ako sa patrí, tak by mal tiež minimálne 13% prepad výkonu (ak nie viac -18% a pod)

@FEAR: kvalitu AF si mal na Q alebo HQ?

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark

Napísané: Po 06. Dec, 2010, 21:00
od užívateľa HEAD
FEAR napísal:Tak pardon ale mne 10-15fps dolu zo spektra 100 fps a viacej pride ako smiesne .. :) mimo to AF som nikdy nemal inak ako 16x ... to pouzivam odjakziva .. raz za uhorsky rok mozno postelujem AA ale inak mam pevne nastavenia a nebolo nikdy nutne siahat ani na AA a vobrc na AF :)

No ak tebe pride -13fps teda z 115 na 102 a podobne ako poriadny pokles vykonu no mne to pride ako absolutne smiesny pokles .. v praxi este absolutnejsi
Jenze na minimalnich detailech.
Znova davam odkaz http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 0&start=40
Bez AF ma v sunshaft 56fps coz je temer na urovni mych 2x 5850 s 16xAF.Po zapnuti 16xAF ma jen 47fps...
Rozdil je 20%.
To neni zrovna malo.V rain testu je to dokonce 35%.70 vs 94fps...
Musis si uvedomit, ze testujes v malem rozsliseni a na minimalnich detailech.Zkus nastavit Full HD a vse na max a uz nebudes mit 130fps, ale budes rad za 40fps a tady se ten propad s 16xAF projevi urcite vic.

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark

Napísané: Po 06. Dec, 2010, 21:12
od užívateľa FEAR
crux2005 napísal:@FEAR: kvalitu AF si mal na Q alebo HQ?

vzdy mam HQ .. ..

dam si tu namahu a osolim to na totalne maximum .. z 16AF a bezneho :rolleyes:

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark

Napísané: Po 06. Dec, 2010, 21:18
od užívateľa STENLY
16AF nastavuješ v ovládačoch od nvidie?

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark

Napísané: Po 06. Dec, 2010, 21:42
od užívateľa crux2005
v tom benchmarku sa nedá nastaviť, takže musí cez ovládač

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark

Napísané: Po 06. Dec, 2010, 21:55
od užívateľa FEAR
bez 16AF

1920x1200
8AA
4x MSAA

Obrázok

z 16AF (HQ)

1920x1200
8xAA
4XMSAA

Obrázok

strasny prepad ... :rolleyes: .. a minimalne hodnoty zas asi tak adekvatne ako som uz spominal ...

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark

Napísané: Po 06. Dec, 2010, 22:08
od užívateľa HEAD
No propad tam je urcite vetsi nez u 5850.BTW proc si netestoval pod dx10.1 + dx10.1 MSAA A tested objects?
Ale je zvlastni ze ache z PCT fora ma ten propad daleko vetsi... :?

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark

Napísané: Po 06. Dec, 2010, 22:11
od užívateľa FEAR
u tvojej 5850je mensi ? :rolleyes: tak v principe si ty takto nastav samotnu hru ako ja a si asi moc nezahras .. ale mas mensie prepady .. no ja si z vecsimi zahram vpohode ... uz neviem o com sa vlastne bavime .. ja som myslel ze o katastrofalnom prepade .. a zrazu ako je na tom 5850 lepsie .. no ako pisem z hladiska realneho si ja hrajem aj na full dobre ... ty nie ,..
HEAD napísal:Ale je zvlastni ze ache z PCT fora ma ten propad daleko vetsi... :?
- a to testoval este na 1680x1050

takze v konecnom dosledku .. katastrofalny prepad sa (podla mna ) nekona ...a z ktoreho sme sa mimochodom dostali uz len na " no propad je tam urcite vetsi ako u 5850"

a z hladiska v porovnani z 5850 mam dostatocnu rezervu a teda mne ma zcoho ubudat .. :)

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark

Napísané: Po 06. Dec, 2010, 22:24
od užívateľa HEAD
Neboj me to taky beha na full ja mam ty 5850 totiz dve. :-) Pro test samozrejme crossfire vypnutej.
Ja sem jen pozastavuju nad tim, ze on tam ma propad 24fps a ty ne.Asi mu tam neco blbne... ;)
BTW ten vysledek je s oc na 830mhz?

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark

Napísané: Po 06. Dec, 2010, 22:25
od užívateľa FEAR
ano .. ako je na 1strane v popise k testu .. je to z OC karty 835/1670/4175


BTW trosku sme to tu STENLY-mu zatrepali :red:

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark

Napísané: St 08. Dec, 2010, 19:57
od užívateľa Lucifer199
CPU: Q8300 @3366MHz
MB: Gigybyte P35-DS3
RAM: 6GB DDR2 800MHz@900MHz
VGA: Gigabyte GTX460 1GB (260.99) s OC
OS: Win 7 64Bit

Nastavenia podla prveho prispevku...podla zakladatela temy:
Obrázok

A dalsie na Max:
Obrázok
Obrázok

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark

Napísané: Pi 24. Jún, 2011, 16:44
od užívateľa yesper
CPU: i7 930 @ 4127MHz (1.329V)
MB: EVGA X58 SLI FTW3
RAM: 6GiB Mushkin DDR3 @ CL7 1572MHz (1.55V)
VGA: AMD Radeon HD 6990 @ 880/1250MHz (1.135V) - 11.4WHQL
OS: Win 7 64Bit

2560x1600/4xMSAA/16xHQAF/vsetko max
Obrázok

Grafiku sem tam limitoval CPU

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark

Napísané: Po 19. Sep, 2011, 20:26
od užívateľa Lucifer199
CPU: Q8300 @3345MHz
MB: Gigybyte P35-DS3
RAM: 6GB DDR2 800MHz@892MHz
VGA: MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II (280.26) OC @950/1900/4600
OS: Win 7 64Bit

Vsetko max. 1680x1050
Obrázok

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark

Napísané: Ne 30. Okt, 2011, 10:41
od užívateľa vision_fx
zostava: AMD ATHLON II X4 630 // 2x2GB DDR3 // SSD Corsair nova 64GB // SSD Corsair F60 60GB // Gainward GTX 560 2GB// Asus M4A785TD-V EVO // yiiama 2407HDS // SEASONIC M12II-620 Bronze, ovladace 285.62, win 7 ultimate 64bit