ktory stability test na 64bit vista?

Všetko ohľadne benchmarkov a výsledkov z nich...
Užívateľov profilový obrázok
Wratha
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 941
Dátum registrácie: Ne 27. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

ktory stability test na 64bit vista?

Príspevok od užívateľa Wratha » Ne 26. Apr, 2009, 23:14

ktory stability test by ste mi odporucali pouzivat na vistu 64bit?
Spoiler: ukázať
MB: ASUS P5E CPU: q9300 @ 3,3 Ghz 1,275 VCore BIOS + TRUE + Magma RAM: 2x2GB Corsair C5DF Dominator @ 880 Mhz GPU: Gainward GTX285 GS 2GB + 2x Magma HDD: WD 640AAKS + Scythe Quiet Drive PSU: Corsair HX620 CASE: NZXT Tempest + Scythe Kaze Master + 2x Noctua s12 + 2x Magma MOUSE: Razer Mamba + eXactMat KB: Razer Lycosa Mirror LCD: Samsung P2370 AUDIO: Roccat KAVE NB:TOSHIBA A300D
Everything is not going to be OK

Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6436
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL

Re: ktory stability test na 64bit vista?

Príspevok od užívateľa ericc64 » Po 27. Apr, 2009, 11:48

Prime 64bit ..... :-)

moje skusenosti... OCCT 30 min stabilne... Prime padol ....

pouzivam Prime 64bit....
AMD ITX Rig → MB: MSI B450I GAMING PLUS AC CPU: AMD Ryzen 5 3600 @ 4150 MHz + Noctua NH-D14 @ Black + 2x Noctua NF-A12x25 RAM: 2x8GB G.SKILL Flare X 3200 MHz CL14 @ 3533 MHz CL14 VGA: ???? @ ???? /???? MHz + Raijintek Morpheus II Black + 2x Noctua NF-A12x25 SSD: Crucial MX500 500GB M2 PSU: SuperFlower SF-550P14PE + be quiet! Silent Wings 3 CASE: ???? LCD: LG 34UM69 KEYBOARD / MOUSE / MOUSE PAD: CM Masterkeys Lite L + A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

Užívateľov profilový obrázok
Wratha
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 941
Dátum registrácie: Ne 27. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: ktory stability test na 64bit vista?

Príspevok od užívateľa Wratha » Po 27. Apr, 2009, 12:10

no ja mam praveze uplne opacnu skusenost, prime95 64bit v25.8 stabilne 8hod, stare occt 2 stabilne 7 hod, ale occt 3.0.0. chyba po 5 minutach. tak teraz neviem comu verit.
Spoiler: ukázať
MB: ASUS P5E CPU: q9300 @ 3,3 Ghz 1,275 VCore BIOS + TRUE + Magma RAM: 2x2GB Corsair C5DF Dominator @ 880 Mhz GPU: Gainward GTX285 GS 2GB + 2x Magma HDD: WD 640AAKS + Scythe Quiet Drive PSU: Corsair HX620 CASE: NZXT Tempest + Scythe Kaze Master + 2x Noctua s12 + 2x Magma MOUSE: Razer Mamba + eXactMat KB: Razer Lycosa Mirror LCD: Samsung P2370 AUDIO: Roccat KAVE NB:TOSHIBA A300D
Everything is not going to be OK

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12433
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: ktory stability test na 64bit vista?

Príspevok od užívateľa Per » So 02. Máj, 2009, 21:16

Ktory test v OCCT ? Ake mas OC ?

Užívateľov profilový obrázok
Wratha
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 941
Dátum registrácie: Ne 27. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: ktory stability test na 64bit vista?

Príspevok od užívateľa Wratha » So 02. Máj, 2009, 21:32

mam 3375 (450x7,5) 1.3Vcore, linpack test nechcel prejst, ale pridanim voltaze sa to vyriesilo.

aky je rozdiel medzi linpack a klasickym testom? treba ich pustat oba?
Spoiler: ukázať
MB: ASUS P5E CPU: q9300 @ 3,3 Ghz 1,275 VCore BIOS + TRUE + Magma RAM: 2x2GB Corsair C5DF Dominator @ 880 Mhz GPU: Gainward GTX285 GS 2GB + 2x Magma HDD: WD 640AAKS + Scythe Quiet Drive PSU: Corsair HX620 CASE: NZXT Tempest + Scythe Kaze Master + 2x Noctua s12 + 2x Magma MOUSE: Razer Mamba + eXactMat KB: Razer Lycosa Mirror LCD: Samsung P2370 AUDIO: Roccat KAVE NB:TOSHIBA A300D
Everything is not going to be OK

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12433
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: ktory stability test na 64bit vista?

Príspevok od užívateľa Per » So 02. Máj, 2009, 22:18

Presne neviem,ale viem ze linkpack je jeden s najtvrdsich testou stability systemu

Užívateľov profilový obrázok
Bikermotyl
VIP
VIP
Príspevky: 4992
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom
Kontaktovať užívateľa:

Re: ktory stability test na 64bit vista?

Príspevok od užívateľa Bikermotyl » So 02. Máj, 2009, 22:42

Wratha napísal:ktory stability test by ste mi odporucali pouzivat na vistu 64bit?
IntelBurnTest (linpack technology) - zaťažuje procesor "podstatne" viac ako Prime a pamäť zrejme ako jediná aplikácia naozaj naplno

Užívateľov profilový obrázok
Wratha
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 941
Dátum registrácie: Ne 27. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: ktory stability test na 64bit vista?

Príspevok od užívateľa Wratha » Ut 12. Máj, 2009, 21:00

No tak som nechal bezat 100 runs v intel burn teste, 100 runs v linX, 6 hod occt linpack test, po 6 hod v klasickom occt teste so small, medium aj large data setom, vsetky testy presli bez chyby.

Potom som pustil MS world a po 3 hodinach pisania PC zmrzlo, po stalceni resetu sa cca 10 sekund nic nedialo, potom sa komp vypol, znovu nastartoval a zase ide normalne.

Kedy sa da teda povazovat PC za stabilne, lebo tentokrat ma ta "stabilita" stala kopu roboty ?!
Spoiler: ukázať
MB: ASUS P5E CPU: q9300 @ 3,3 Ghz 1,275 VCore BIOS + TRUE + Magma RAM: 2x2GB Corsair C5DF Dominator @ 880 Mhz GPU: Gainward GTX285 GS 2GB + 2x Magma HDD: WD 640AAKS + Scythe Quiet Drive PSU: Corsair HX620 CASE: NZXT Tempest + Scythe Kaze Master + 2x Noctua s12 + 2x Magma MOUSE: Razer Mamba + eXactMat KB: Razer Lycosa Mirror LCD: Samsung P2370 AUDIO: Roccat KAVE NB:TOSHIBA A300D
Everything is not going to be OK

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12433
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: ktory stability test na 64bit vista?

Príspevok od užívateľa Per » Ut 12. Máj, 2009, 21:44

to je podla mna nestabilita softova, nie HW

Užívateľov profilový obrázok
Wratha
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 941
Dátum registrácie: Ne 27. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: ktory stability test na 64bit vista?

Príspevok od užívateľa Wratha » Ut 12. Máj, 2009, 22:49

no ale to by sa pc hned resetol a nie vypol az po 10 sekundach, to sa mi stava iba pri nestabilnom oc...
Spoiler: ukázať
MB: ASUS P5E CPU: q9300 @ 3,3 Ghz 1,275 VCore BIOS + TRUE + Magma RAM: 2x2GB Corsair C5DF Dominator @ 880 Mhz GPU: Gainward GTX285 GS 2GB + 2x Magma HDD: WD 640AAKS + Scythe Quiet Drive PSU: Corsair HX620 CASE: NZXT Tempest + Scythe Kaze Master + 2x Noctua s12 + 2x Magma MOUSE: Razer Mamba + eXactMat KB: Razer Lycosa Mirror LCD: Samsung P2370 AUDIO: Roccat KAVE NB:TOSHIBA A300D
Everything is not going to be OK

Užívateľov profilový obrázok
Wratha
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 941
Dátum registrácie: Ne 27. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: ktory stability test na 64bit vista?

Príspevok od užívateľa Wratha » St 13. Máj, 2009, 21:04

dnes sa problem zopakoval, pc uplne zmrlo pri kopirovani fotiek, pri pokuse o restart sa zase vyplo, cize myslim ze o niakej stabilite oc sa neda ani hovorit... Z toho mi vychadza, ze vsetky tie testy su akurat na velke :shit: ...
Spoiler: ukázať
MB: ASUS P5E CPU: q9300 @ 3,3 Ghz 1,275 VCore BIOS + TRUE + Magma RAM: 2x2GB Corsair C5DF Dominator @ 880 Mhz GPU: Gainward GTX285 GS 2GB + 2x Magma HDD: WD 640AAKS + Scythe Quiet Drive PSU: Corsair HX620 CASE: NZXT Tempest + Scythe Kaze Master + 2x Noctua s12 + 2x Magma MOUSE: Razer Mamba + eXactMat KB: Razer Lycosa Mirror LCD: Samsung P2370 AUDIO: Roccat KAVE NB:TOSHIBA A300D
Everything is not going to be OK

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12433
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: ktory stability test na 64bit vista?

Príspevok od užívateľa Per » St 13. Máj, 2009, 21:31

:) vidim ze mas asus a wd ako ja:) az teraz som si spomenul,ze asi viem o com pises,teda mam stym skusenost..pc pri kopirovani ,vacsinou z kluca,alebo tesne po starte..zmrzne..akoby sa prerusilo spojenie z hdd..plocha nereaguje,ale napriklad ikony este zmenia tvar ked na ne das kurzor...vacsinou to tak do 30 sekund samo ozije,ale raz sa mi stalo ze pomohol iba reset
(Skus vymenit sata kablik a daj ho aj do ineho slotu..)

Pricinu zial nepoznam

Napísať odpoveď

Návrat na "Benchmarky"