8800 GTX 768mb a 3dmark 06

Všetko ohľadne benchmarkov a výsledkov z nich...
Thorin
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Št 02. Apr, 2009, 22:57

8800 GTX 768mb a 3dmark 06

Príspevok od užívateľa Thorin » Št 02. Apr, 2009, 23:44

core2 quad Q6600@2,4 GHz
asus p5n-e sli
1x Xpertvision Gf8800 gtx 768 mb ddr3
(taktnute core clock 630 mhz, memory clock 957 mhz)
2x2gb A-data Vitesta dual extreme+ 800 mhz
os Windows XP pro 5.1 sp3
ovladace zakladne

3dMark score 12183
SM 2.0 5073
SM 3.0 5156
CPU 3846

zaujimalo by ma ci su tieto hodnoty odpovedajuce zostave a tiez by som chcel pocut nazor ako by to vyzeralo
na Viste a ci sa oplati na nu prejst z XPcka.

UPDATE
skusil som nove ovladace 182.50 z nvidia stranky a spravil som 12386

Thorin
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Št 02. Apr, 2009, 22:57

Re: 8800 GTX 768mb a 3dmark 06

Príspevok od užívateľa Thorin » Ne 05. Apr, 2009, 11:55

no co,ziaden nazor XP-Vista? :help:

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5257
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: 8800 GTX 768mb a 3dmark 06

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ne 05. Apr, 2009, 12:33

Mas nastavene default nastavenia na testovanie, 1280x1024 0AA 0AF, v ovladacoch nVidia control panel mas vynutene AF a AA vypnute ? Vertical sync tiez ? Ale najskor by som skusil dat CPU na 3GHz
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: 8800 GTX 768mb a 3dmark 06

Príspevok od užívateľa FEAR » Ne 05. Apr, 2009, 17:19

Absolutne neviem co riesite ..vysledky su ok...

co sa tyka OS ked uz chces zmenu tak vistu preskoc a daj si Win 7

Thorin
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Št 02. Apr, 2009, 22:57

Re: 8800 GTX 768mb a 3dmark 06

Príspevok od užívateľa Thorin » Ne 05. Apr, 2009, 19:03

hej s tymi 3ghz mas pravdu,len musim este poriadne pocitat clanky a fora lebo s tym nemam skusenosti.
kupil som prave AC7 Freezer Pro na procak a 12cm a 8cm Noctua vetraky na bednu takze chladenie by malo byt ok.
Neviem presne kde zacat,asi novym Biosom s bohatsimi nastaveniami lebo v tom mojom povodnom nic moc neni

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7005
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: 8800 GTX 768mb a 3dmark 06

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 05. Apr, 2009, 19:32

vo viste budes mat tak cca o 10fps v hrach menej. vlastna skusenost na zostave v podpise. 3dmark06 neries, ten paskvil je zavisly na procesore, vymenou grafiky si nepomozes - tiez vlastna skusenost. ale v tvojom pripade sa so stvrojadrom nemas coho bat.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Thorin
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Št 02. Apr, 2009, 22:57

Re: 8800 GTX 768mb a 3dmark 06

Príspevok od užívateľa Thorin » Ut 07. Apr, 2009, 11:00

Kedze mam Asus dosku nasiel som tam nejaky tweak program pre noobov ako ja kde sa da jednoducho zvysit vykov o 5,1o,15 alebo 20%.
Funguje to iba pri 10%,pri viac mrzne alebo restartuje. Tak ci tak mam teraz 2860 mhz miesto 2400 a 3dmark dal 13280 bodov.
Z jedlom ale rastie chut,takze teraz sa s tym zacnem bavit ky neuvidim aspon 3,6 GHz co by podla toho co som cital malo byt dosiahnutelne.
Aj ked je pravda ze vlasnte neviem naco ked mi vsetky hry frcia na 1920x1024 full detaily full AA aj AF :p

Napísať odpoveď

Návrat na "Benchmarky"