Strana 1 z 1

280gtx 3dmark vantage

Napísané: Ne 29. Mar, 2009, 15:16
od užívateľa lubyx
vcera som si vymenil grafiku z povodnej 8800gtx na 280gtx, preinstaloval som iba drivers na kartu a v 3dmarku vantage som mal niakych 12000 markov, nieje to niak malo? mam core2duo vytoceny na3,2 6gb ram, vista 64ultimate, fortron500w zdroj
ani v hrach necitim niaky rozdiel moc... netreba pri vymene karty preinstalovat cely system? alebo aspon jednotlive hry, ci to na to nema vobec ziaden vpliv...?

Re: 280gtx 3dmark vantage

Napísané: Ne 29. Mar, 2009, 16:39
od užívateľa Fullesh
A kolko tych bodov by si chcel ? Na tu kartu mat tolko bodov je v poriadku, pokial v hrach necitis rozdiel, bude to asi tym, ze vetsina hier maju nastaveny limit FPS, napr. 60 a 8800GTX ti to zvladla na 60fps tak s GTX280 tiez budes limitovany len do 60FPS a tym padom rozdiel nepocitis.

Re: 280gtx 3dmark vantage

Napísané: Ne 29. Mar, 2009, 17:48
od užívateľa FEAR
hry maju nasaveny limit? hmm a to si odkial vyhrabal taku lolovinu...?

uz ked tak FPS budu limitovane po zapnuti V. sync .. a snimky budu tym padom na takej hodnote ako bude nastavena obnovovacia freqencia monitora..

Re: 280gtx 3dmark vantage

Napísané: Ne 29. Mar, 2009, 18:00
od užívateľa Fullesh
FEAR napísal:hry maju nasaveny limit? hmm a to si odkial vyhrabal taku lolovinu...?
Asi ze niektore maju nastaveny max. FPS, proste to lockli. Mirrors Edge, Call of Duty, Burnout Paradise, FlatOut UC, NFS MW, Tom Clancy's H.A.W.K.
FEAR napísal:uz ked tak FPS budu limitovane po zapnuti V. sync
Aj toto je moznost

Re: 280gtx 3dmark vantage

Napísané: Ut 21. Júl, 2009, 18:55
od užívateľa Chamrad
jjj je to tak ,myslim si ze kazda hra ma svoj limit (fps) ..... na par hrach ma to aj sklamalo napriklad najnovsi sillence hill mal max 30fps a nevedel som ako to dat na viac ... proste obmedzene PS: aj CS ma tusim len do 100fps ako vela hier