3d mark, dlzka testu

Všetko ohľadne benchmarkov a výsledkov z nich...
matias90
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 439
Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
Bydlisko: Košice - Stare Mesto
Kontaktovať užívateľa:

3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa matias90 » Po 12. Jan, 2009, 22:10

ako dlho vam robi test ? mne sa zda ze to robi velmi dlho a neviem sa ho dockat,vlastne ani neviem kolko ma moje pc bodov, lebo stale mi nespravi test :/// mam 3d mark 06 v 1.0.2
Spoiler: ukázať
Apple MacBook Pro HD 13,3"

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7033
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa shiro » Po 12. Jan, 2009, 23:11

co ako dlho? tak dlho, kym to cele neprejde a neukaze okno, kde ti to oboduje. To sa od nedockavosti pocikavas ci co? :laugh:

viac sa bez vesteckej gule povedat neda, takze napis viac.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

matias90
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 439
Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
Bydlisko: Košice - Stare Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa matias90 » Po 12. Jan, 2009, 23:20

jaaj, ale ked som to mal zapnute 10 min tak to nebolo dost ? :D no ok daj vediet :) a potom dam aj ja co jak :D
Spoiler: ukázať
Apple MacBook Pro HD 13,3"

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7033
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 13. Jan, 2009, 09:58

lol, a co ze 10min? sak to nechaj dobehnut do konca, co cakas?
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Fester182
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1640
Dátum registrácie: Po 05. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Topoľčany
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa Fester182 » Ut 13. Jan, 2009, 12:37

matias90 napísal:jaaj, ale ked som to mal zapnute 10 min tak to nebolo dost ? :D no ok daj vediet :) a potom dam aj ja co jak :D
odpadnem :D , musis to nechat az do konca... potom ti vyhodi tabulku s bodmy napriklad taketo nieco Obrázok
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit

matias90
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 439
Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
Bydlisko: Košice - Stare Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa matias90 » Ut 13. Jan, 2009, 16:38

ta neodpadni ves, dnes rano som vstal skor, zapol pc a hned aj 3D mark, ale behalo to pol hodinu a nic, stale ten obrazok 3d marku a dole pod tym pc mark
Spoiler: ukázať
Apple MacBook Pro HD 13,3"

Užívateľov profilový obrázok
Fester182
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1640
Dátum registrácie: Po 05. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Topoľčany
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa Fester182 » Ut 13. Jan, 2009, 16:41

tak to si ale nepovedal, myslel som ze ti bezal uz test (videa ci ako to mam uz nazvat.)
takze pustis 3d mark a a potom pustis test a stale to stoji alebo ako ?
mohol by si to odfotit ci sa dobre chapeme teraz ?
aku mas zostavu ?
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit

matias90
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 439
Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
Bydlisko: Košice - Stare Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa matias90 » Ut 13. Jan, 2009, 17:01

nene, prepacte ze som sa neviadril spravne, pustim 3D MARK a nepustim ziadny test, len mam ten obrazok, 3D mark 06 v orandzovom a pod tym PC Mark 05 v modrom, vlastne je to ten uvodny obrazok, skusal som to preinstalovat, mal som aj v 1,0,1 teraz mam 1,0,2, a ajtak to nejde :D
Spoiler: ukázať
Apple MacBook Pro HD 13,3"

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7033
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 13. Jan, 2009, 17:03

na ati grafikach toto blbne, spusti to s parametrom -nosysteminfo
(alebo tak nejak sa to tusim pisalo)
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

matias90
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 439
Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
Bydlisko: Košice - Stare Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa matias90 » Ut 13. Jan, 2009, 17:15

kde ten parameter mam nastavit ked ja sa vlastne nedostanem do menu 3D marku stale vidim to blbe uvodne logo
Spoiler: ukázať
Apple MacBook Pro HD 13,3"

Užívateľov profilový obrázok
Fester182
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1640
Dátum registrácie: Po 05. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Topoľčany
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa Fester182 » Ut 13. Jan, 2009, 17:25

prave tlacitko na odkaz vlastnosti Ciel a tam zato to dopises.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit

matias90
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 439
Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
Bydlisko: Košice - Stare Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa matias90 » Ut 13. Jan, 2009, 17:28

no idem skusit dik

no diky chlapci, som rad ze sa najde niekto kto tomu rozumie :) uz to budem vediet, parada, uz som sa dostal dalej, ak budem mat este niaky prob. tak napisem. .)
Spoiler: ukázať
Apple MacBook Pro HD 13,3"

Užívateľov profilový obrázok
Borec
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 2841
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice (19)
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa Borec » St 14. Jan, 2009, 21:44

stačí ak stiahneš z futuremark.com hotfix pre ich marky
CPU: e8600 @ 6006MHZ(LN2) | MB: Asus P5E64 WS Evolution | RAM: 4x1GB DDR3 Kingston HyperX 2000MHz | VGA: GeForce GTX 280 | HDD: Barracuda 7200.10 250GB | PSU: Corsair TX750 | MYŠ: Razer Diamondback Red | Watercooling: Thermalright XWB-01 | Danger Den Maze4 GPU | Nexxxos III rev 2 + Black Ice GTX 120mm rad, všetko chladené magmami | Swiftech MCP355 + XSPC top/res | NTB: Toshiba A300
Core 2 Duo e8200 @ 5122MHz --- Core 2 Duo e8400 @ 5226MHz--- Core 2 Duo e8600 @ 6006MHz
Sapphire HD3850 256MB @ 958MHz/ 2070MHz --- MSI RX3850 OC 256MB @ 1012MHz/ 2160MHz

matias90
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 439
Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
Bydlisko: Košice - Stare Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa matias90 » St 14. Jan, 2009, 22:01

som nevedel. len som chcel sispravit test ze kolko mam markov a som nevedel ho ani zapnut, dost ma to sralo :) nakoniec mam pri defaultnych nastaveniach 14080 3D markov :)
Spoiler: ukázať
Apple MacBook Pro HD 13,3"

Napísať odpoveď

Návrat na "Benchmarky"