3d mark, dlzka testu

Všetko ohľadne benchmarkov a výsledkov z nich...
matias90
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 439
Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
Bydlisko: Košice - Stare Mesto
Kontaktovať užívateľa:

3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa matias90 » Po 12. Jan, 2009, 22:10

ako dlho vam robi test ? mne sa zda ze to robi velmi dlho a neviem sa ho dockat,vlastne ani neviem kolko ma moje pc bodov, lebo stale mi nespravi test :/// mam 3d mark 06 v 1.0.2
Spoiler: ukázať
Apple MacBook Pro HD 13,3"

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7181
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa shiro » Po 12. Jan, 2009, 23:11

co ako dlho? tak dlho, kym to cele neprejde a neukaze okno, kde ti to oboduje. To sa od nedockavosti pocikavas ci co? :laugh:

viac sa bez vesteckej gule povedat neda, takze napis viac.
Ryzen 7 3700X, 16GB DDR4-3600, Asrock X570M Pro4, Samsung 970evo plus 250GB NVMe, 2x Corsair MP510 1TB NVMe, Crucial MX300 525GB SATA, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

matias90
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 439
Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
Bydlisko: Košice - Stare Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa matias90 » Po 12. Jan, 2009, 23:20

jaaj, ale ked som to mal zapnute 10 min tak to nebolo dost ? :D no ok daj vediet :) a potom dam aj ja co jak :D
Spoiler: ukázať
Apple MacBook Pro HD 13,3"

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7181
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 13. Jan, 2009, 09:58

lol, a co ze 10min? sak to nechaj dobehnut do konca, co cakas?
Ryzen 7 3700X, 16GB DDR4-3600, Asrock X570M Pro4, Samsung 970evo plus 250GB NVMe, 2x Corsair MP510 1TB NVMe, Crucial MX300 525GB SATA, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Fester182
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1640
Dátum registrácie: Po 05. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Topoľčany
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa Fester182 » Ut 13. Jan, 2009, 12:37

matias90 napísal:jaaj, ale ked som to mal zapnute 10 min tak to nebolo dost ? :D no ok daj vediet :) a potom dam aj ja co jak :D
odpadnem :D , musis to nechat az do konca... potom ti vyhodi tabulku s bodmy napriklad taketo nieco Obrázok
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit

matias90
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 439
Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
Bydlisko: Košice - Stare Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa matias90 » Ut 13. Jan, 2009, 16:38

ta neodpadni ves, dnes rano som vstal skor, zapol pc a hned aj 3D mark, ale behalo to pol hodinu a nic, stale ten obrazok 3d marku a dole pod tym pc mark
Spoiler: ukázať
Apple MacBook Pro HD 13,3"

Užívateľov profilový obrázok
Fester182
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1640
Dátum registrácie: Po 05. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Topoľčany
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa Fester182 » Ut 13. Jan, 2009, 16:41

tak to si ale nepovedal, myslel som ze ti bezal uz test (videa ci ako to mam uz nazvat.)
takze pustis 3d mark a a potom pustis test a stale to stoji alebo ako ?
mohol by si to odfotit ci sa dobre chapeme teraz ?
aku mas zostavu ?
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit

matias90
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 439
Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
Bydlisko: Košice - Stare Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa matias90 » Ut 13. Jan, 2009, 17:01

nene, prepacte ze som sa neviadril spravne, pustim 3D MARK a nepustim ziadny test, len mam ten obrazok, 3D mark 06 v orandzovom a pod tym PC Mark 05 v modrom, vlastne je to ten uvodny obrazok, skusal som to preinstalovat, mal som aj v 1,0,1 teraz mam 1,0,2, a ajtak to nejde :D
Spoiler: ukázať
Apple MacBook Pro HD 13,3"

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7181
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 13. Jan, 2009, 17:03

na ati grafikach toto blbne, spusti to s parametrom -nosysteminfo
(alebo tak nejak sa to tusim pisalo)
Ryzen 7 3700X, 16GB DDR4-3600, Asrock X570M Pro4, Samsung 970evo plus 250GB NVMe, 2x Corsair MP510 1TB NVMe, Crucial MX300 525GB SATA, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

matias90
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 439
Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
Bydlisko: Košice - Stare Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa matias90 » Ut 13. Jan, 2009, 17:15

kde ten parameter mam nastavit ked ja sa vlastne nedostanem do menu 3D marku stale vidim to blbe uvodne logo
Spoiler: ukázať
Apple MacBook Pro HD 13,3"

Užívateľov profilový obrázok
Fester182
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1640
Dátum registrácie: Po 05. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Topoľčany
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa Fester182 » Ut 13. Jan, 2009, 17:25

prave tlacitko na odkaz vlastnosti Ciel a tam zato to dopises.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit

matias90
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 439
Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
Bydlisko: Košice - Stare Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa matias90 » Ut 13. Jan, 2009, 17:28

no idem skusit dik

no diky chlapci, som rad ze sa najde niekto kto tomu rozumie :) uz to budem vediet, parada, uz som sa dostal dalej, ak budem mat este niaky prob. tak napisem. .)
Spoiler: ukázať
Apple MacBook Pro HD 13,3"

Užívateľov profilový obrázok
Borec
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 2841
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice (19)
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa Borec » St 14. Jan, 2009, 21:44

stačí ak stiahneš z futuremark.com hotfix pre ich marky
CPU: e8600 @ 6006MHZ(LN2) | MB: Asus P5E64 WS Evolution | RAM: 4x1GB DDR3 Kingston HyperX 2000MHz | VGA: GeForce GTX 280 | HDD: Barracuda 7200.10 250GB | PSU: Corsair TX750 | MYŠ: Razer Diamondback Red | Watercooling: Thermalright XWB-01 | Danger Den Maze4 GPU | Nexxxos III rev 2 + Black Ice GTX 120mm rad, všetko chladené magmami | Swiftech MCP355 + XSPC top/res | NTB: Toshiba A300
Core 2 Duo e8200 @ 5122MHz --- Core 2 Duo e8400 @ 5226MHz--- Core 2 Duo e8600 @ 6006MHz
Sapphire HD3850 256MB @ 958MHz/ 2070MHz --- MSI RX3850 OC 256MB @ 1012MHz/ 2160MHz

matias90
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 439
Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
Bydlisko: Košice - Stare Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3d mark, dlzka testu

Príspevok od užívateľa matias90 » St 14. Jan, 2009, 22:01

som nevedel. len som chcel sispravit test ze kolko mam markov a som nevedel ho ani zapnut, dost ma to sralo :) nakoniec mam pri defaultnych nastaveniach 14080 3D markov :)
Spoiler: ukázať
Apple MacBook Pro HD 13,3"

Napísať odpoveď

Návrat na "Benchmarky"