3D Mark Vantage problem

Všetko ohľadne benchmarkov a výsledkov z nich...
jukel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 70
Dátum registrácie: Po 01. Dec, 2008, 16:28

3D Mark Vantage problem

Príspevok od užívateľa jukel » Pi 09. Jan, 2009, 23:33

Mám 3D mark Vantage. Zo začiatku mi ukazovalo vysledok CPU okolo 37 000 no teraz je to iba 8 000. Viem že to má niečo spoločné s PhysX. V Ovládacom paneli NVIDIA mám DISABLED mám výsledok 8000 keď dám ENABLED tak tiež 8000.

Čím to bude ?

Ovládač 184.84
CPU: Intel C2D 3.0 @ 4.1 + PSU: Scythe Ninja 2 ::: MB: ASUS P5Q PRO ::: GPU: nVidia GTX260 896 MB DDR3 by GIGABYTE N26OC-896H-B ::: RAM: DDR2 CORSAIR TWINX XMS2 DOMINATOR DHX 2x2GB 1066 MHz @ 1095 Mhz ::: HDD: WESTERN DIGITAL Caviar Black 640GB 7200Rpm 32MB cache ::: PSU: CORSAIR HX620 620W ::: DVD: Samsung SH-S223Q SATA BLACK ::: MONITOR: SAMSUNG T220 22" Crystal Rubine 2ms ::: CASE: Thermaltake Soprano RS 101 VG7000BWS ::: MOUSE: A4tech X710BK OSCAR 2000dpi ::: KEYBOARD: I-TEC :::

jukel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 70
Dátum registrácie: Po 01. Dec, 2008, 16:28

Re: 3D Mark Vantage problem

Príspevok od užívateľa jukel » Ne 11. Jan, 2009, 20:30

Nikto mi nevie pomôcť ?
CPU: Intel C2D 3.0 @ 4.1 + PSU: Scythe Ninja 2 ::: MB: ASUS P5Q PRO ::: GPU: nVidia GTX260 896 MB DDR3 by GIGABYTE N26OC-896H-B ::: RAM: DDR2 CORSAIR TWINX XMS2 DOMINATOR DHX 2x2GB 1066 MHz @ 1095 Mhz ::: HDD: WESTERN DIGITAL Caviar Black 640GB 7200Rpm 32MB cache ::: PSU: CORSAIR HX620 620W ::: DVD: Samsung SH-S223Q SATA BLACK ::: MONITOR: SAMSUNG T220 22" Crystal Rubine 2ms ::: CASE: Thermaltake Soprano RS 101 VG7000BWS ::: MOUSE: A4tech X710BK OSCAR 2000dpi ::: KEYBOARD: I-TEC :::

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1993
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: 3D Mark Vantage problem

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Št 15. Jan, 2009, 14:09

nesnivalo sa ti nahodou tych 37000 ?
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI Mini-ITX CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: G.Skill F4-3200C16D-16GTZB @ 3066MHZ 14-15-15-32 GPU: Sapphire RX Vega 56 @ 1650MHz 1.1V / 950MHz 950mV + AOC Q3279VWF SSD: WD Black SN750 500GB + Samsung 840 EVO 250GB + SanDisk Ultra II 960GB CASE: Corsair 380T PSU: OCZ Gold 750W Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

Užívateľov profilový obrázok
Fester182
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1640
Dátum registrácie: Po 05. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Topoľčany
Kontaktovať užívateľa:

Re: 3D Mark Vantage problem

Príspevok od užívateľa Fester182 » Št 15. Jan, 2009, 14:16

to sa ti ako mohlo podarit mat vo vantage 37 000
http://pctuning.tyden.cz/ilustrace3/Sul ... sledky.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: 3D Mark Vantage problem

Príspevok od užívateľa crux2005 » Št 15. Jan, 2009, 15:12

CPU scóre
so zapnutým PhysX je to normálne, nenormálne je len, že ti po jeho zapnutí zase nevyhodí podobný CPU výsledok
s pozdravom, crux.

jukel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 70
Dátum registrácie: Po 01. Dec, 2008, 16:28

Re: 3D Mark Vantage problem

Príspevok od užívateľa jukel » Št 15. Jan, 2009, 15:23

Už mi to ide musel som nainstalovat nový PhysX mal som starú verziu. Teraz mám skóre 38 800
CPU: Intel C2D 3.0 @ 4.1 + PSU: Scythe Ninja 2 ::: MB: ASUS P5Q PRO ::: GPU: nVidia GTX260 896 MB DDR3 by GIGABYTE N26OC-896H-B ::: RAM: DDR2 CORSAIR TWINX XMS2 DOMINATOR DHX 2x2GB 1066 MHz @ 1095 Mhz ::: HDD: WESTERN DIGITAL Caviar Black 640GB 7200Rpm 32MB cache ::: PSU: CORSAIR HX620 620W ::: DVD: Samsung SH-S223Q SATA BLACK ::: MONITOR: SAMSUNG T220 22" Crystal Rubine 2ms ::: CASE: Thermaltake Soprano RS 101 VG7000BWS ::: MOUSE: A4tech X710BK OSCAR 2000dpi ::: KEYBOARD: I-TEC :::

Napísať odpoveď

Návrat na "Benchmarky"