Strana 1 z 1

GPU-Z problem

Napísané: Pi 19. Dec, 2008, 16:43
od užívateľa shampoo
Ahojte. Preco mi nechce GPU-Z zobrazit vsetky polozky od VDDC Current dole tak ako tuto ?

Re: GPU-Z problem

Napísané: So 20. Dec, 2008, 10:56
od užívateľa shampoo
:cry:
-Uz som sa pytal aj na inych forach ,i v CZ. Nik mi neodpovedal. :wallbash:
-to važne nikto nevie? Vam sa to zobrazuje?Len u mna nie ?
:help:

Re: GPU-Z problem

Napísané: So 20. Dec, 2008, 16:39
od užívateľa crux2005
so staršou verziou mi tie hodnoty neukázal, keď som mal pretaktovanú HD 4870
ale teraz s v. 3.0.0 by ti to mal vždy zobraziť...

Re: GPU-Z problem

Napísané: So 20. Dec, 2008, 21:00
od užívateľa shampoo
-Mam praveze poslednu trojkovu verziu GPU-Z
a neukazuje ,neviem ako je to mozne.Skusal som uz aj precistit registre -nepomohlo :wallbash:
- uz som z toho jelen :OO=

Re: GPU-Z problem

Napísané: So 20. Dec, 2008, 21:33
od užívateľa crux2005
povedal by som (po prezretí podpisu), že je to kvôli tej karte a jej nereferenčným napájacím obvodom

Re: GPU-Z problem

Napísané: Po 22. Dec, 2008, 11:45
od užívateľa shampoo
- no to je dost mozne, napajanie je tam pridavne 2 x 12V priamo zo zdroja
Este ma napada ci tieto udaje netaha z BIOSu karty . BIOS mam ten co dodavaju s origo kartou.Ten som nemenil, nebol dovod ,karta slape perfektne.

Re: GPU-Z problem

Napísané: Po 22. Dec, 2008, 13:58
od užívateľa dexterav
pokiaľ nie sú čidlá je jedno odkiaľ sa to bude čítaľ, maximálne ti to bude ukazovať hlúposti ... -100st alebo 200st :D