Strana 1 z 1

Problem s testom na evereste?

Napísané: Po 15. Dec, 2008, 20:44
od užívateľa Runcajz
vie mi niekto poradiť? Keď v evereste stláčam opakovane štart, tak sa mi pokaždé zmení násobič a aj overcklok. Vie mi to niekto nejako vysvetliť?

Obrázok

Obrázok

Re: Problem s testom na evereste?

Napísané: Po 15. Dec, 2008, 20:54
od užívateľa zachary
pozri: http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 56&t=29375" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Problem s testom na evereste?

Napísané: Po 15. Dec, 2008, 21:27
od užívateľa Runcajz
Je to presne ono. Díkes, už som mal obyvy, že som z toho lama... :cool: