Problem s testom na evereste?

Všetko ohľadne benchmarkov a výsledkov z nich...
Užívateľov profilový obrázok
Runcajz
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 273
Dátum registrácie: Pi 16. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Malacky

Problem s testom na evereste?

Príspevok od užívateľa Runcajz » Po 15. Dec, 2008, 20:44

vie mi niekto poradiť? Keď v evereste stláčam opakovane štart, tak sa mi pokaždé zmení násobič a aj overcklok. Vie mi to niekto nejako vysvetliť?

Obrázok

Obrázok
CPU E5200@2,5, GA-EP45-DS3R/DS3, PATRIOT 2x2G 800Mhz, ATI 5850, (GTX260 Asus už je v grafickom nebíčku), 160Gb segate,WD caviar black 750Gb, Benq 24"

Užívateľov profilový obrázok
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4412
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Martin

Re: Problem s testom na evereste?

Príspevok od užívateľa zachary » Po 15. Dec, 2008, 20:54

pozri: http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 56&t=29375" onclick="window.open(this.href);return false;
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell U2412M | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG

Užívateľov profilový obrázok
Runcajz
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 273
Dátum registrácie: Pi 16. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Malacky

Re: Problem s testom na evereste?

Príspevok od užívateľa Runcajz » Po 15. Dec, 2008, 21:27

Je to presne ono. Díkes, už som mal obyvy, že som z toho lama... :cool:
CPU E5200@2,5, GA-EP45-DS3R/DS3, PATRIOT 2x2G 800Mhz, ATI 5850, (GTX260 Asus už je v grafickom nebíčku), 160Gb segate,WD caviar black 750Gb, Benq 24"

Napísať odpoveď

Návrat na "Benchmarky"