Debata o: SuperPi (1M,32M)

Všetko ohľadne benchmarkov a výsledkov z nich...
Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21117
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 07. Aug, 2005, 14:41

jeden navrh by som mal aj ja, co skusit este v superpi 1.4

32M, bude to aj objektivnejsie a frekvencie budu realnejsie (aj moja :oops: 294x9 mi urcite 32M neprejde :E )
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » Ne 07. Aug, 2005, 15:00

32M super Pi nie je problem, tam mam s 2.8Ghz Venice 26min 43s
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21117
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 07. Aug, 2005, 15:05

:)
ale ja mam winchester a tych 294x9 je umna uplne plnucicke maximum :)
a pochybujem ze by preslo 32M :wink:
inac 2700MHz haze hned po 2 riadku chybu delenia a 295x9 po 4 riadku :) (pri 1M)
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ne 07. Aug, 2005, 16:46

@Metiu: to co si napisal som mal aj ja v plane ,len sa zmeni cas aktualizacie (ako to mne bude vyhovovat,snaD aj vam...)
@dexter: ohlade tej 1.4 ak by bol zaujem nie je problem urobit druhu tabulku....ja to uz zvladnem...
ja viem,ze 32M nie je problem len na zaciatok som zadal pre istotu aby bol zaujem 1M je to kratsie (casovo) a nevedel som ci by sa to ujalo 32M na taku kratku dobu....Teraz na dlhsiu dobu moze byt...
:wink:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 901
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00
Bydlisko: Martin

ggg

Príspevok od užívateľa andynko » Ne 07. Aug, 2005, 21:04

Cuz, som tu kdesi videl taky banner ze super pri pretaktovanie.sk

ja sa chcem spytat kto ten banner vymyslel a co s tym ma spolocne na nom ten zensky zadok s dvoma snurkami.... to nejak suvisi so super pi? alebo uz ten sex musime pchat vsade.

Užívateľov profilový obrázok
zavo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 340
Dátum registrácie: Pi 23. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA , LM

Príspevok od užívateľa zavo » Po 08. Aug, 2005, 12:05

dexter napísal::)
ale ja mam winchester a tych 294x9 je umna uplne plnucicke maximum :)
a pochybujem ze by preslo 32M :wink:
inac 2700MHz haze hned po 2 riadku chybu delenia a 295x9 po 4 riadku :) (pri 1M)
moj winchester to robi uz pri 9x270 a 1,55V +overvolt dosky cca 1,62V :( nemal som stastie na dobry kus

Užívateľov profilový obrázok
velijura
Príspevky: 1600
Dátum registrácie: Po 26. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA (XXVIII)
Kontaktovať užívateľa:

Re: ggg

Príspevok od užívateľa velijura » Po 08. Aug, 2005, 14:34

andynko napísal:Cuz, som tu kdesi videl taky banner ze super pri pretaktovanie.sk

ja sa chcem spytat kto ten banner vymyslel a co s tym ma spolocne na nom ten zensky zadok s dvoma snurkami.... to nejak suvisi so super pi? alebo uz ten sex musime pchat vsade.
...mozno ani tak nejde o sex, ako o putac pozornosti muzskej casti navstevnikov, hlavne teenagerov ktori radi cumia na obrazky tohto typu... :wink:
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R

Užívateľov profilový obrázok
Jeffo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 110
Dátum registrácie: Ut 09. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Detva(19)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jeffo » Št 11. Aug, 2005, 15:25

Japonci sa hrali s dusikom...a 1M pod 19 sekund:
Obrázok
viac:http://blue.ap.teacup.com/applet/memesa ... 09/archive
CPU: Intel CeleronD 2,53GHz@2.89GHz PresHOT | MB: Abit BD7 III-i845 | RAM: 2x 512MB PC4000 Gold kit OCZ VX @304 MHz 2-2-2-5| VGA: ABIT GF MX 440(64MB) core:270/mem:405 | 2x AC Fan3 TC | HDD: Samsung SpinPoint P 200GB | DVD-RW NEC 3500 AG & DVD-ROM PIONEER 106 (slot-in)| SOUND: Creative SB Live! & 5.1 Creative-repro |PSU: 300W | DISPLAY: ACeR AL 1912 (19") | HP DJ 3420 & DJ 3745

Užívateľov profilový obrázok
Metiu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1547
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Metiu » Št 11. Aug, 2005, 15:32

salene japonci :lol: . Stoji to zato pozriet :!: .
Len keby ja mal taky vykon :cry: :lol: .
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other :
LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » Št 11. Aug, 2005, 22:27

2jeffo: na strane 3 je link o nejaku stotinku lepsi cas a stacili im "len" 4,4ghz ...Pentium M
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...

Užívateľov profilový obrázok
Jeffo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 110
Dátum registrácie: Ut 09. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Detva(19)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jeffo » So 13. Aug, 2005, 22:07

som sa tam moc nehrabal, bo japoncina mi nejde :lol: , ja som len vylovil odkaz na PCtuning.cz ...
CPU: Intel CeleronD 2,53GHz@2.89GHz PresHOT | MB: Abit BD7 III-i845 | RAM: 2x 512MB PC4000 Gold kit OCZ VX @304 MHz 2-2-2-5| VGA: ABIT GF MX 440(64MB) core:270/mem:405 | 2x AC Fan3 TC | HDD: Samsung SpinPoint P 200GB | DVD-RW NEC 3500 AG & DVD-ROM PIONEER 106 (slot-in)| SOUND: Creative SB Live! & 5.1 Creative-repro |PSU: 300W | DISPLAY: ACeR AL 1912 (19") | HP DJ 3420 & DJ 3745

Užívateľov profilový obrázok
sharker
Ban
Ban
Príspevky: 243
Dátum registrácie: Ne 26. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: ZE Ziliny no ne :P
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa sharker » Ne 14. Aug, 2005, 12:11

jj 32M odhali vsetky chyby vela cpus preleze aj 16M ale 32M je uz nestabilnych :nono: ..takto sa aspon oddelia lamy ktore ti budu tvrdit ze ich komp bezi na takych a takych mhz a ze je prime stable a podobne halusky :lol:

takze 32M + 1M bude fajn 8) 8-[
PC:1 * Opteron144@2935mhz 326x9 1.55Vcore * * WaterCooled By Viscool V2 WB ** <> ** Eheim 1048 & reservoir by Viscool ** Kadet Radiator * DFI LP UT NF4 SLI-DR Expert * WaterCooled by Viscool SLIM * G.SKILL F1-4000USU2-2GB HZ PC4000 * 7K250 120GB * T7K250 250GB SATAII NCQ * Leadtek 7900GT * WaterCooled * DVD-RW LG-4163A106 * CaseTek C1018 * CoolerMaster 450W RealPower * PHILIPS 21"CRT 201B40 <> 1600/1200 @ 100HZ !!! *
[colour=red]
Kontaktujte ma cez ICQ:324-124-765[/colour]

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ne 28. Aug, 2005, 11:12

crux2005 napísal:Vysldky v SuperPi 1.1e sa uz nebudu pridavat do novej tabulky
Berte to na vedomie a uz len 1.4. :wink: (Zaradil som este vysledky CrakeN-a a Metiu do tabulky,pretoze este nebolo dopisane pravidlo.)
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » Ne 28. Aug, 2005, 11:33

Skoda, ze 1.4 neumoznuje pouzit SSE3 patch ...ked som ho chcel patch-nut tak vypisal nespravnu verziu, nazov, velkost ... ani po prepisani super_pi_mod.exe na super_pi.exe nejde.
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Po 05. Sep, 2005, 19:05

Metiu napísal:co takto upravit aj poradie v tabulke 1M s ms ? :idea:
sorry,v tej rychlosti som to nezbadal.... :)
s pozdravom, crux.

Napísať odpoveď

Návrat na "Benchmarky"