HD Tune

Všetko ohľadne benchmarkov a výsledkov z nich...
Užívateľov profilový obrázok
port77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1992
Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Žilina or Dolný Kubín
Kontaktovať užívateľa:

Re: HD Tune

Príspevok od užívateľa port77 » So 17. Jan, 2009, 11:19

CPU: Q9550
MB: P5Q Deluxe
OS: Windows Vista 64bit Ultimate SP1

WD Veloci Raptor 150HLFS

Obrázok
ASUS P5Q Deluxe//Core2Quad Q9550@TR Ultra 120eXtreme+NoctuaP12//MSI 280GTX Super OC:700/1400/2300//8GB Patriot ViperSeries 1066Cl5//Asus Xonar DX@Creative 6700@Sony DHC-MDX10//WD VelociRaptor 150HLFS+2xSamsung F1 1TB+WD CaviarBlack 2TB//Sony Optiarc AD-7201S LS//TT ARMOR Silver FullTower+2xMagma+2xNoctua+KazeServer//ENERMAX MOD82+ 625W//26"LG W2600H 1920*1200//MS Explorer Mouse, Natural MS laser 6000, MS Sidewinder X8//MS Sidewinder X6//Logitech Cordless Rumblepad 2//BT2.1//Belkin N router/PinnacleTVtuner@Motorola VIP1910-9DB@Sony BRAVIA KDL-40X4500.
HP Photosmart e-Premium
Acer TimeLIne X 14" ATi HD5650-1GB,i5 460M/4GB-DDR3/640GB hdd/WD 2.5" 750GB USB3.0
HTC HD2 WM 6.5 16GB
Samsung Omnia 2 WM 6.5 8GB :)

Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5968
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: HD Tune

Príspevok od užívateľa Brandoo » St 04. Feb, 2009, 21:07

Intel E6750 2.66GHz
ASUS P5B SE
Windows Vista 64-bit

Western Digital 640GB AALS 32MB
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5676
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL
Kontaktovať užívateľa:

Re: HD Tune

Príspevok od užívateľa ericc64 » Ne 15. Feb, 2009, 21:42

Obrázok
:? :-(

cerstvo nainstalovana Vista 64bit... drivery od dosky Intel(R) Chipset Device Software Version: 9.0.0.1009

neviete kde moze byt problem, ze vykon disku klesa az k hodnotam 5mb/s ? :? disk je poloprazdny...
v tom mieste kde to klesne, tak aj disk pekne zahrci .... robilo mi to ale aj na inom disku,cize disk je v poriadku

je nastaveny ako IDE...
MB: MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC CPU: AMD Ryzen 3 1200 @ 3900 MHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 @ Black + Noctua NF-A14 Chromax RAM: 2x8GB Kingston 2133 MHz CL14 Fury Black @ 3066 MHz CL18 VGA: ??? @ ????/???? MHz SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Intel 535 240GB PSU: SuperFlower SF-550P14PE CASE: Fractal Define C Window + 2x Noctua NF-A14 Chromax + Noctua NF-S12A Chromax LCD: LG 34UM59 Mouse / Mouse Pad / Keyboard: Cooler Master Masterkeys Lite L + A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11252
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: HD Tune

Príspevok od užívateľa Per » Ne 15. Feb, 2009, 22:40

Polozky Health a Error scan su na tom ako?
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5676
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL
Kontaktovať užívateľa:

Re: HD Tune

Príspevok od užívateľa ericc64 » Ne 15. Feb, 2009, 22:50

Health status ... zelene OK
nabehane ma 716

Error scan .. vsetko v zelenom

ale ako pisem...robilo mi to aj na inom disku... cize bud mam nieco zle nastavne alebo co..aj ked netusim co :?
MB: MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC CPU: AMD Ryzen 3 1200 @ 3900 MHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 @ Black + Noctua NF-A14 Chromax RAM: 2x8GB Kingston 2133 MHz CL14 Fury Black @ 3066 MHz CL18 VGA: ??? @ ????/???? MHz SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Intel 535 240GB PSU: SuperFlower SF-550P14PE CASE: Fractal Define C Window + 2x Noctua NF-A14 Chromax + Noctua NF-S12A Chromax LCD: LG 34UM59 Mouse / Mouse Pad / Keyboard: Cooler Master Masterkeys Lite L + A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15031
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: HD Tune

Príspevok od užívateľa faugusztin » Po 16. Feb, 2009, 00:30

Na kolko particii to mas rozdelene ? Ale kludne to moze byt radicom, proste vtedy na chvilku prestane z nejakeho dovodu prenasat data.

Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5676
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL
Kontaktovať užívateľa:

Re: HD Tune

Príspevok od užívateľa ericc64 » Po 16. Feb, 2009, 00:36

mam ho na 3 casti...

C: 50GB.. kde je len cisto Win
D: 220GB Games..... mam tam 3 hry :D
E: 320GB Data.. zaplnene asi 30GB

cize je nie polo prazdny ale skoro prazdny... robilo to ale aj ked bol plny...
MB: MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC CPU: AMD Ryzen 3 1200 @ 3900 MHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 @ Black + Noctua NF-A14 Chromax RAM: 2x8GB Kingston 2133 MHz CL14 Fury Black @ 3066 MHz CL18 VGA: ??? @ ????/???? MHz SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Intel 535 240GB PSU: SuperFlower SF-550P14PE CASE: Fractal Define C Window + 2x Noctua NF-A14 Chromax + Noctua NF-S12A Chromax LCD: LG 34UM59 Mouse / Mouse Pad / Keyboard: Cooler Master Masterkeys Lite L + A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15031
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: HD Tune

Príspevok od užívateľa faugusztin » Po 16. Feb, 2009, 00:42

Nuz preto, lebo mne taketo pady robilo casto prave na rozhraniach particii.

Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5676
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL
Kontaktovať užívateľa:

Re: HD Tune

Príspevok od užívateľa ericc64 » Po 16. Feb, 2009, 01:08

stiahol som Hd tune 3.50 ...robilo to ale aj na 2.55

prisiel som na "chybu" ...

vzdy po nainstalovani Hd Tune som prepol v nastaveni rychlost benchmarku,kedze sa mi nechcelo tak dlho cakat kym to otestuje :laugh: a zistil som ze prave rychlost robi tu chybu :?

rychlost nastavena na maximum :
Obrázok

mensia rychlost :
Obrázok

skusal som to 5x a vzdy ten isty vysledok... cize to sposobovalo ta rychlost testu....
neviem ci to robi len mne alebo aj inym ... skuste to niekto otestovat ;)

PS: cize na optimalnu rychlost HDD by som ho nemal rozdelovat a nechat len 1 particiu ?

diky za vsetko :good:
MB: MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC CPU: AMD Ryzen 3 1200 @ 3900 MHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 @ Black + Noctua NF-A14 Chromax RAM: 2x8GB Kingston 2133 MHz CL14 Fury Black @ 3066 MHz CL18 VGA: ??? @ ????/???? MHz SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Intel 535 240GB PSU: SuperFlower SF-550P14PE CASE: Fractal Define C Window + 2x Noctua NF-A14 Chromax + Noctua NF-S12A Chromax LCD: LG 34UM59 Mouse / Mouse Pad / Keyboard: Cooler Master Masterkeys Lite L + A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15031
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: HD Tune

Príspevok od užívateľa faugusztin » Po 16. Feb, 2009, 09:25

Rychlost je v poriadku, iba programy ako HD Tach a HD Tune maju s rozhraniami particii casto problemy. Proste ide o problem benchmarku, nie disku ;) .

Užívateľov profilový obrázok
Sapo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 874
Dátum registrácie: Ne 22. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Partizanske

Re: HD Tune

Príspevok od užívateľa Sapo » Št 29. Okt, 2009, 13:29

Samsung F3 500gb
Obrázok

Toshiba 250gb 2.5 (notebook)
Obrázok
MSI 870A-G46 | AMD Phenom II X4 955 @ 4.0GHz + AC Freezer Extreme rev.2 | MSI GeForce GTX460 1GB Cyclone OC | Kingston 2x4GB 1333MHz CL9 | Crucial M4 128GB + WD Green 2TB | Enermax PRO82+ 525w | CM Elite 330 | BenQ G2222HDL | Samsung UE40D5000 | Creative T3130 | Logitech Z-506 | Creative Fatal1ty | Razer DeathAdder | Razer Goliathus

Užívateľov profilový obrázok
Tomco85
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1781
Dátum registrácie: St 28. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Žilina

Re: HD Tune

Príspevok od užívateľa Tomco85 » So 07. Nov, 2009, 16:00

OCZ Agility EX 60GB
Obrázok

WDC WD3000HLFS -> WD Velociraptor 300GB
Obrázok

WDC WD1001FALS -> WD 1TB FALS
Obrázok





Jak sa da hodte niekto niake SSD co mate pls...
Papagaj#2656

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 4972
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: HD Tune

Príspevok od užívateľa Fullesh » Pi 13. Nov, 2009, 20:00

Samsung SpinPoint F1 320GB

C:\System - 30GB - usage 38%
D:\Data\Hry - 268GB - usage 33%
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i5 6600K @ 4,5GHz 1,26V |CPU's Cooler| EK Supremacy MX
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2666MHz HyperX Fury |GPU| nVidia EVGA GTX1080 FTW AC3.0
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| EVGA Supernova 550G2 |Case| Fractal Define Nano S
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: HD Tune

Príspevok od užívateľa FEAR » St 18. Nov, 2009, 23:44

WD Velociraptor 2x300GB 10000rpm RAID-0 (600GB)
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1870
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: HD Tune

Príspevok od užívateľa Eddward » Pi 23. Apr, 2010, 21:10

CPU: C2Q Q8300 3.2Ghz
MB: Gigabyte P35-DS3
OS: Win 7

Samsung F3 1TB, 32MB Cache, 7200rpm
Obrázok
PC: CPU: Core i7 6700K@4.6Ghz + Noctua NH-D15 RAM: 16GB DDR4 3200CL15 Corsair Vengeance MB: MSI Z270 GAMING M7 GPU: MSI GTX 1080 GAMING X @ 2.1/11.0Ghz
HDD: Toshiba DT 2TB SSD: Samsung 850 EVO 500GB PSU: Super Flower 650W GOLD OS: W10 x64 Pro CASE: Fractal Define R4 Black + 3xNoctua NF-A14 FLX DISPLAY: DELL U2515H 1440p
NB: CPU: Intel Core i3 4030U@1.9Ghz RAM: 4GB DDR3L GPU: Intel HD Graphics 4400@1Ghz SSHD: Seagate 500GB OS: W10 x64 Pro
PHONE: LG G4 Gold CPU: Snapdragon 808 RAM: 3GB LPDDR3 GPU: Adreno 418 ROM: 32GB LCD:1440p OS: Android M 6.0

Napísať odpoveď

Návrat na "Benchmarky"