nVidia G-SYNC

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
Užívateľov profilový obrázok
patro16
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1922
Dátum registrácie: Ne 12. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín<okolie

Re: Gsync skusenosti

Príspevok od užívateľa patro16 » So 05. Okt, 2019, 17:05

tu viewtopic.php?p=1460677#p1460677 mas k tomu tiez co to popisane

a ako pise aj dex, ja mam tiez "len" freesync monitor a na zaciatku s tym boli nejake problemy ale ovladace to vyladili, za mna mozem momentalne povedat ze to uz funguje bezproblemov.

//zlucene temy - yesper
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7-4790K@4,5Ghz+Cooler: Scythe Mugen 4 PCGH Edition+AC MX2+Noctua NF-F12 PWM
MB: MSI Z97 PC Mate
RAM: Kingston HyperX Fury Black 1866Mhz CL10 16GB kit
GPU: MSI RTX 2060 VENTUS 6G OC
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Seagate SV35 1TB 64MB cache+Cooler: SCYTHE SQD-1000 QUIET DRIVE
DVD: Lite-On iHAS124 (xbox 360 XGD3 ready)
PSU: Enermax Platimax 500W
Case: Corsair Vengeance C70 Military Green
+outtake: Noctua NF-A15 PWM + NF-S12A PWM, intake: 2x Noctua NF-S12A PWM
Monitor: AOC Q3279VWFD8 and HP ZDisplay Z27i
Periferie: Microsoft Sidewinder X4 SK, A4tech XL-750BK
Printer: HP LaserJet 1018
NB: ACER TravelMate 5760G
Mobile: Samsung Galaxy A3 White
Car: M3 2007 Black

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12641
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: nVidia G-SYNC

Príspevok od užívateľa Per » Po 18. Nov, 2019, 22:10

dexterav napísal:
Ut 23. Okt, 2018, 08:55
CageJ napísal:
Po 22. Okt, 2018, 22:21
mali by to mať všetci výrobcovia
ja už som to dlho v biosoch nevidel, alebo je to dobre zašité
btw čo sa toho HPET týka tak ak je vypnuté skús zapnúť ak zapnuté tak naopak
u mňa zapnuté HPET spôsobuje v podstate 1/3 rýchlosti na NVME SSD + stutering ako hovado vo win

ale cez ten prípkaz to ide ok
HPET je v biose po novom stale ON,neda sa vypnut
Vo wine je zas defaultne vypnuty.. pri mojom poslednom testovani som zitil, ze som ho mal vypnuty..pretoze ked som ho zapol,vykon VSETKEHO siel do riti,obycajne otvorenie prieskuminka bolo ako na win XP s HDD :D
To ze je v spravcovi zariadeni neznamena ze je to aktivne.Bude to tam aj ked ho deaktivujete.

Takze vsetky tie navody ako to treba vypnut su zrejme len bludy.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20684
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: nVidia G-SYNC

Príspevok od užívateľa dexterav » Po 18. Nov, 2019, 22:17

neni stále ON
nemám on ani na 370f ani v NB dell
ak ho zapnem na 5590 tak celý NB ide do hnedého a je takmer nepoužiteľný :D
ledva som to dal na off späť také je to všetko pomalé :good: :rofl:

ono skorej to hrani z HPET je na 2 veci
v lepšom prípade sa nedeje nič poprípade pár softov repce ak je off
v horšom sa PC dostane do :shit:
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12641
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: nVidia G-SYNC

Príspevok od užívateľa Per » Po 18. Nov, 2019, 22:32

myslel som to tak,ze je ON,tam kde nie je na vyber

ja ked mam vo win OFF,tak je jedno ci ho zapnem v biose..win podla neho nemeria..podla mnea je to zapnute len pre hardware medzi sebou..

to ze si ho zapol v biose a spomalilo cely nb je zaujimave..co tam mas za system ?

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20684
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: nVidia G-SYNC

Príspevok od užívateľa dexterav » Po 18. Nov, 2019, 22:50

je jedno ako si to myslel ja mám off :D
čo by uť mohlo byť v 5590, w10pro
robí to aj na z370 le nie v takom rozsahu
win nemeria ale sem tam nejaký softík ano
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
patro16
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1922
Dátum registrácie: Ne 12. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín<okolie

Re: nVidia G-SYNC

Príspevok od užívateľa patro16 » St 27. Nov, 2019, 18:45

Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7-4790K@4,5Ghz+Cooler: Scythe Mugen 4 PCGH Edition+AC MX2+Noctua NF-F12 PWM
MB: MSI Z97 PC Mate
RAM: Kingston HyperX Fury Black 1866Mhz CL10 16GB kit
GPU: MSI RTX 2060 VENTUS 6G OC
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Seagate SV35 1TB 64MB cache+Cooler: SCYTHE SQD-1000 QUIET DRIVE
DVD: Lite-On iHAS124 (xbox 360 XGD3 ready)
PSU: Enermax Platimax 500W
Case: Corsair Vengeance C70 Military Green
+outtake: Noctua NF-A15 PWM + NF-S12A PWM, intake: 2x Noctua NF-S12A PWM
Monitor: AOC Q3279VWFD8 and HP ZDisplay Z27i
Periferie: Microsoft Sidewinder X4 SK, A4tech XL-750BK
Printer: HP LaserJet 1018
NB: ACER TravelMate 5760G
Mobile: Samsung Galaxy A3 White
Car: M3 2007 Black

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6842
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: nVidia G-SYNC

Príspevok od užívateľa CageJ » St 27. Nov, 2019, 19:35


Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"